ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zar nisi cula da su mnogi sebi presudili tako sto su isekli vene balkonom ili mostom
ako budu pametni Jovetic ide na zimu, kad udjemu u LS i nabijemo mu cenu, ako da jos koji gol u Evropi tim bolje
ma nemoj :lol: ?
ma izgubice klubovi interesovanje za Jovetica ako ga budu previse drzali...i onda ce da Partizan da ga proda u Rapid Bukurest ili nesto tako.meni je tu zao jovetica ...

Jel Jovetic napunio 18...o cemu vi pricate? za njega se sad interesuje pola Evrope...
treba da ga zadrze jos 2-3 godine...da uvede Partizan u Ligu sampiona...interesovace se za njega citava Evropa...nece ga prodati Rapidu nego Realu, Arsenalu, Interu...apsolutno nije bitno...nekom velikanu i to za velike pare...treba sad da naprave ekipu koja ce nesto uraditi i u evropi a ne da prodaju najboljeg igraca!
Hrvatski Dinamo je jedina pametna ekipa za sad na ovim prostorima...oni Modrica i dalje drze a on je genije! Prodace ga za 20 miliona bez problema...8)

Jel Jovetic napunio 18...o cemu vi pricate? za njega se sad interesuje pola Evrope...
treba da ga zadrze jos 2-3 godine...da uvede Partizan u Ligu sampiona...interesovace se za njega citava Evropa...nece ga prodati Rapidu nego Realu, Arsenalu, Interu...apsolutno nije bitno...nekom velikanu i to za velike pare...treba sad da naprave ekipu koja ce nesto uraditi i u evropi a ne da prodaju najboljeg igraca!
Hrvatski Dinamo je jedina pametna ekipa za sad na ovim prostorima...oni Modrica i dalje drze a on je genije! Prodace ga za 20 miliona bez problema...8)

U potpunosti se slazem da Partizan u tome treba da se ugleda na Dinamo. Ali, tek je dosla nova uprava, moraju i oni neku paru da stave u dzep od transfera...:lol::lol::lol:

sad na googlu ja budala,upisala Stevan Jovetic.
:mad: ...kako sam popizdila nemate pojma!neki tamo idiot,rekao da ce ga uvijek mrizti pa bio i najbolji igrac na svijetu...evo sta je rekao:
(na engleskom)mrzijecu ga jer je crnogorska ***** koja igra za partizan idiot jedan kovrdzavi
a drugi delija je na drugom sajtu izjavio kako jovetic daje ''golove iz penala klubovima koji su na predpostlednjem mjestu''.
sad,ja sumnjam da ga traze MU-ovci ali moguce je da ga trazi Manchester City,Ajax i ROma.
sta vi mislite?meni je on dobar igrac i potencijal.

sarin text
ovo je moje tumacenje...
posto je liga tako prsla,svi mi osim Partizana,navijamo i za drugi klub.npr. Djole navija za Liverpool a voli Partizan.....moze biti,koliko god puta mjenjao klubove uvijek ces voljeti jedan,a to je partizan.
ma glup je slogan,ali vazno je da dobro zvuci

auuu, ovo momentalno da si povukla i da kzes da se kajes sto si uopste pomislila da to napises

Isti problem i mene muci. Mi u RS, ne mozemo nikako da dodjemo do Partizanove opreme. U Banjaluci nema nista, truba. A cini mi se da nikad nismo imali bolju opremu od sad ove kappa, i u fudbalu i u kosarci. Od ovog sajta sa interneta, valjaju samo ove majice. A dostava je preskupa. A ove trenerke sto nose sada fudbaleri su prejake. Ne bi zalio pare samo da mogu negdje da kupim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back