System_error
Početnik
- Poruka
- 14
losija ili ne... bez polovine se ne mozhe !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosao Ednilson! Ne znam sta vi mislite, meni taj igrac zraci. Gledao sam ga na yu tubu, izgleda mi kao jos jedno otkrovljenje.
lakic ce valjda biti ok,jovetica ne treba ni da komentarisem,stjepanovic ce biti dobar vidjecete,ali ...CETKOVIC?!njega se treba sto prije otarasiti...e da zaboravih brnovica on je bio van terena dvije godine......e stvarno vise preterase sa tim crnogorcima, pola reprenzetacije cg igra [sedi na klupi] u partizanu...
Treba da ogranicimo broj stranaca...![]()
![]()
![]()
...daj link sa youtube...
@error
...tu losiju polovinu mogu da zamene domaci fudbaleri, i da budu jednako losi...![]()
![]()
![]()
http://www.sdcafe.co.yu/viewtopic.php?t=10680&postdays=0&postorder=asc&start=50
lakic ce valjda biti ok,jovetica ne treba ni da komentarisem,stjepanovic ce biti dobar vidjecete,ali ...CETKOVIC?!njega se treba sto prije otarasiti...e da zaboravih brnovica on je bio van terena dvije godine...
jos golman,mladen bozovici darko bozovic
nego ko je na kraju kapiten ???
cetkovic nema pojma i ne bi trebao Zoze Murinjo to da primjeti.Dovoljan bi bio jedan nekorumpirani fudbalski fan.
jel' kapiten stevan jovetic ili se neko zeza...?
ajde ljudi,ko je kapiten?
brz je to stoji,ne zna kad da prestane da dribla i to je jeidno sto radi,nikome ne dobaca,sut mu je tak-tak...ćetković je dobar igrač
brz je, ima ok tehniku i nije sklon povrijedama kao stijepanović
brz je to stoji,ne zna kad da prestane da dribla i to je jeidno sto radi,nikome ne dobaca,sut mu je tak-tak...
jesi li gledao utakmicu crna gora-slovenija u21?covjek prodribla golmana :shock: i umjesto da sutne on dribla a 1 centimetar je blizu gola i golman mu uzme loptu prije nego sto ''izdribla'' do gol linije![]()
lakic ce valjda biti ok,jovetica ne treba ni da komentarisem,stjepanovic ce biti dobar vidjecete,ali ...CETKOVIC?!njega se treba sto prije otarasiti...e da zaboravih brnovica on je bio van terena dvije godine...
jos golman,mladen bozovici darko bozovic
nego ko je na kraju kapiten ???
Jovetić i zvanično kapiten
Partizan je sedam dana posle početka priprerma zvanično dobio kapitena. U boj na Marakani, 1. marta protiv Crvene zvezde, crno-bele će povesti Stevan Jovetić (18).
Traka je samo jedna u seriji priznanja upućenih na Jovetićevu adresu. Pre dva dana italijanski magazin „Guerin Sportivo” svrstao je vodećeg strelca Partizana (11 golova) na listu 30 talenata van Kalča, mađih od 20 godina, kojima se predviđa blistava budućnost.
Crno-beli za sada odbijaju napade evropskih klubova koji žele da angažuju Jovetića, a prošle sedmice je najavljeno da će mu klub uskoro ponuditi produžetak saradnje na još 12 meseci.
...ima 18, iz zurnala je text...
ajme...
volim ja njega,ali nije za kapitena.
sad sam procitrala da ce MIlo bit premijer ,pa se mozda ponovo vratim na prethodno stanjenapredujes sad si u crnoj hronici
nije on za kapitena al kad se vide alternative...