A nije to ništa novo; stalno je tako manipulisao Mrkalj raznim forumašima, kad god želi tako nekako sujetu da zadovolji. Ovde bih rekao da je posebno razjaren jerbo nije više (na sreću) moderator. I onda se tako istorija ponavlja u krug...ljudi mi se izvinjavao, jao ja nisam znao ovo, nisam znao kakav je on, itd... 

Da sam ubacivao novčiće u teglu svaki put kad bi mi neko dojavio šta radi, do sad bih bio verovatno bogataš...valjda je zato prešao sada na komunikaciju sa ljudima 
van foruma, jerbo je skontao da se i privatne poruke mogu prijaviti i da ne zna kome može da veruje za svoje konspiracije.
Ali mislim da si ipak u pravu da on ne misli zaista da sam ja E. Rahić. Radi se, pre, o „šifri“ koju je pronašao kako da najlakše vrti ljude oko malog prsta. A cela poenta svega je, naravno, da me natera da podelim sa njim svoje privatne podatke, jerbo je to jedini ultimativni i pravi način da 
dokažem da ja nisam ovaj kako 
@NickFreak voli da kaže „učeni gospodin“. 

A ovih par forumaša on (zlo)upotrebljava za taj svoj 
proxy war; misleći da je moguće išta ostvariti time. Naravno, cela poenta je da sakrije svoje učešće, krijući se iza te nekolicine forumaša sa kojima je u redovnoj komunikaciji i predstavi sebe kao, tobože, žrtvu...