Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.546
Ma zezam se bre, nego poznajem taj diskurs zrtve pa rek'o malo iz zezanja da se zalim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma zezam se bre, nego poznajem taj diskurs zrtve pa rek'o malo iz zezanja da se zalim![]()
...lepo si ti ovo napisao ali vlast je kriva a ne narod zato sto smo ovde gde smo - ovaj narod nije nista manje solidaran i nista manje ne voli cvece, zivotinje i ljude od ostalih naroda ali mnogo vise mrzi vlast od nekih drugih naroda valjda zato sto nista dobro ne ocekuje od nje...ajde nadji nekog ko se bavi politikom a da se ne ponasa kao da smo mi ovde zbog njih a ne oni zbog nas
u drugim zemljama je u ustanovi samo onaj koji mora da bude tamo, svi ostali su uključeni, na ovaj ili onaj način u lokalnu zajednicu ( u SAD neki ljudi sa Down sindromom stignu čaki i do koledža ). Niko od lekara, kao što je ovde slučaj, ne savetuje roditeljima ustanovu, to mora biti poslednja opcija. U SAD, Kanadi, Švedskoj najviše a u ostalim zemljama je u razvoju Progarm zaštićenog stanovanja. To znači da ove osobe žive u stanu sa svojim prijateljima ili supružnicima ( ako ih imaju ) uz stalnu pomoć asistenata i stručnu koordinaciju.
Gde odvuče?Fizički se odvoji od osobe koju povređuje, par ljudi uhvati za ruke i odvuče.... mislim kao i kod razdvajanja u regularnim tučama
I?Pa, verovatno, ne znam. Evo evaras je navela neke metode i načine organizacije koji su bolji i efikasniji...
Mislim da je na prvom mestu optužen Koštunica, a čudi me da se još uvek nisu setili SPC.Ako niko ne optuzuje vaspitace, koga konkretno optuzuju za ta vezivanja i sl?
Prvo, ova tema je postavljena na forumu Politika.Борац, одличан чланак...
Лепо је ово рекла.
Ствар добре воље више него новца...
Када се политика умеша где јој место није, то већ постаје страшно..
Но, избори се ближе... Морају се некако прикупљати гласови...
U pravu je Dikan 100%...lepo si ti ovo napisao ali vlast je kriva a ne narod zato sto smo ovde gde smo - ovaj narod nije nista manje solidaran i nista manje ne voli cvece, zivotinje i ljude od ostalih naroda ali mnogo vise mrzi vlast od nekih drugih naroda valjda zato sto nista dobro ne ocekuje od nje...ajde nadji nekog ko se bavi politikom a da se ne ponasa kao da smo mi ovde zbog njih a ne oni zbog nas
Ministar bez portfelja u Vladi Srbije Dragan Đilas najavio je juče da će naredne godine sredstvima iz Nacionalnog investicionog plana biti obezbeđeno pedesetak stanova za osobe sa smetnjama u razvoju koje mogu da započnu samostalan život. Prilikom obilaska Doma za osobe sa smetnjama u razvoju „Srce u Jabuci", nedaleko od Pančeva, Đilas je zajedno s ministrom rada i socijalne politike Rasimom Ljajićem najavio da će se pitanje budućnosti osoba ometenih u razvoju rešavati i u konceptu „Malih kućnih zajednica".
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=24138
Uslov za gradjanina Srbije prvog reda:
1. da nije rodjen u Srbiji
2. da nije belac
3. da je bar jedan put objavio tekst kojim se satanizuje Srbija
4. da ima "specijalne potrebe"
5. da je homoseksualac (izuzetno moze da bude i biseksualac)
6. da ne spada u red homo sapiensa
svi ostali imaju samo pravo i obavezu da rade i da placaju porez.
A gde stoji da bi trebalo sve ljude koji nisu Srbi, koji nisu beli i ostalo proterati iz Srbije?Ovakvi tekstovi me užasnu. Taman pomislim da ima još ljudi koji osim sitnih sopstvenih interesa vide i neki širi interes, a onda me zalepi ovakav tekst gde autor više nego cinično navede grupe ljudi koji bi, po njemu, trebalo da budu u Srbiji, najblaže rečeno - zanemarene. Da kreneno redom:
1. Da nije rodjen u Srbiji - trebalo bi proterati sve strance iz Srbije i Srbiju detaljno"očistiti".
2. Da nije belac - trebalo bi sve ljude drugačije boje kože - takodje proterati iz Srbije.
3. Da je bar jedan put objavio tekst kojim se satanizuje Srbija - svakog onog ko misli da u Srbiji ima stvari koje bi trebalo popraviti - spaliti javno
4. Da ima "specijalne potrebe" - sve ljude ometene u razvoju prepustiti sudbini, pa kako se ko snadje, ionako su neradnici i ne plaćaju porez državi, nisu nam potrebni
5. Da je homoseksualac (izuzetno moze da bude i biseksualac) - sa svim homoseksualcima se brutalno obračunati,
6. Da ne spada u red homo sapiensa - sa životinjama postupati što brutalnije - takodje ne plaćaju porez, samo žive na račun našeg rada.
Veoma, veoma "human" pogled na život. Ne bih volela da si ti predsednik države ili premijer, a ja pripadnik neke od gore navedenih grupa. Život mi ne bi bio lak, ako bih uopšte bila živa.
A gde stoji da bi trebalo sve ljude koji nisu Srbi, koji nisu beli i ostalo proterati i Srbije?
Ne vidim da je kolega nešto tako napisao, a nadam se i da ne misli tako.
Moja dopuna spisku od 6 tačaka je i ...naravno, tačka 7 a to je :
7. Da ima atest (priznanje) Nataše Kandić, da je provereni anti-Srbin.
A gde stoji da bi trebalo sve ljude koji nisu Srbi, koji nisu beli i ostalo proterati iz Srbije?
Ne vidim da je kolega nešto tako napisao, a nadam se i da ne misli tako.
Navedite:
1. broj osoba sa posebnim potrebama koje ste udomili i pruzate im odgovarajucu negu
2. broj gradjana romske narodnosti koje ste a. obukli b. nahranili c. skolovali
3. broj homoseksualaca koje ste pustili da se druze sa vasim sinom/cerkom
4. broj zivotinja koje ste sklonili sa ulice, platili sterilisanje i drzite u stanu (molim da ne navodite regularno kupljene, rasne pse ili macke)
Hvala
'Ajde sad ti.
Navedite:
1. broj osoba sa posebnim potrebama koje ste udomili i pruzate im odgovarajucu negu
2. broj gradjana romske narodnosti koje ste a. obukli b. nahranili c. skolovali
3. broj homoseksualaca koje ste pustili da se druze sa vasim sinom/cerkom
4. broj zivotinja koje ste sklonili sa ulice, platili sterilisanje i drzite u stanu (molim da ne navodite regularno kupljene, rasne pse ili macke)
Hvala
Ja se ne zalazem za osobe sa "posebnim potrebama" , za cigane, za kucice i macice i za homoseksualce (ALO, NISAM NI PITAO ZA PEDOFILE!!)(a mozda sam trebao?).
Ja se zalazem samo za sebe i ni za koga drugog.
To je očigledno, nisi morao ni da napišeš. Razumeli smo.![]()