evaras
Zainteresovan član
- Poruka
- 239
... то је друга прича.
zahvalni smo ti što si nas poštedeo nje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... то је друга прича.
То ти само машташ јер о тим стварима једино и знаш из речника. Шта мислиш на који начин се "регрутује" све више педера и лезбијки - па они највише приводе управо децу, а то што данас покушавају да своје наказности класификују - то је друга прича.
u drugim zemljama je u ustanovi samo onaj koji mora da bude tamo, svi ostali su uključeni, na ovaj ili onaj način u lokalnu zajednicu ( u SAD neki ljudi sa Down sindromom stignu čaki i do koledža ). Niko od lekara, kao što je ovde slučaj, ne savetuje roditeljima ustanovu, to mora biti poslednja opcija. U SAD, Kanadi, Švedskoj najviše a u ostalim zemljama je u razvoju Progarm zaštićenog stanovanja. To znači da ove osobe žive u stanu sa svojim prijateljima ili supružnicima ( ako ih imaju ) uz stalnu pomoć asistenata i stručnu koordinaciju.
...znam ali i ovde pokusavaju da hendikepirane osobe nekako integrisu u drustvo...ipak takve osobe se nigde ne koriste za politicka prepucavanja
Ma da, monstrumi. Znas kakvi su Srbi.
niko se ni sa kim politički ne prepucava. To psihopata Koštunica pokušava da napujda svoje stado. Ista i gora (razlike su zanemarljive) situacija je bila i za vreme Miloševića, Đinđića i sada Koštunice. Država je korumpirana na svim nivoima, a o zaveri priča samo onaj ko je umešan u to.
...a zasto niko iz ove zemlje nije to snimio...a mozda i da jeste ne bi imalo efekta - e sad ima kontraefekat a oni kojima je pomoc najpotrebnija i zbog kojih je ovo navodno snimljeno postali su samo akteri jos jedne afere koja ce se kao i tolike druge brzo zaboraviti
8-)
plašiš me se ?
п.с. Јесу ли оно два лезбоса на твом аватару... да ли то да схватим
као добру "препоруку" за "бригу" о беспомоћној и болесној деци?
da li znas da homoseksualci "postaju" na isti nacin kao i ona deca sa slika?
Има рођених хомића и они су апсолутно неизлечиви - али далеко већи проценат буде наведен на ту наказност у предпубертетском добу управо од маторих педерчина ...
Merila vrednosti su nam potonula na dno. Smetaju nam Romi, smetaju nam homoseksualci, smetaju nam neistomišljenici...

Iz ovoga bi se dalo zakljuciti da "nam" nekad nisu smetali Romi, homoseksualci i neistomisljenici, ali smo se sad iskvarili![]()
Тема је: КАКО СЕ СВЕ СЕКТЕ И ГРУПЕ РАЗБОЈНИКА ДОВИЈАЈУ И КАКО ПРОНАЛАЗЕ НАЧИНЕ ДА ОПЉАЧКАЈУ ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ - У ОВОМ
СЛУЧАЈУ ЧАК И ОНЕ ТЕШКО БОЛЕСНЕ И НЕСПОСОБНЕ ДА СЕ БРИНУ
О СЕБИ.
Pa kazem ne da je bilo nego je bilo do mere koja je danas nezamisliva, tako da se ne moze pricati o nekom posrnucu tolerancije.
Upoznao sam dosta lezbejki na studijama i mogu ti reci da vecina nije ni izgledom ni sklonostima odgovarala nekim muskim fantazijama, na suprot. Jbg, zato su fantazije - fantazije.
Sigurno da jedno pricamo, drugo radimo, trece mislimo, i ja i ti. To su opsta mesta ljudskosti koja nas spajaju bez obzira na pol. Protestvujem zbog bilo kakvih insinuacija na racun muskaraca kao takvih.
Tema je se manje više pretvorila u obračun ''Žene u crnom'' vs eremita.
Mada je veoma bitna.
Ne govori ona o , političkom i ekonomskom estamblišmentu, nego o ukupnom stanju društva u nas.
Kod nas više ne postoji svest o pomoći ljudima u nevolji, zaštitnički odnos prema nemoćnim, slabijim i nesposobnim.
Primila je Srbija stotine hiljada izbeglica i tokom prvog svetskog rata, i posle (ruske emigrante) i u toku drugog svetskog rata.
Ako mislite da su ljudi tada bili nešto bogatiji, varate se bili su deset puta siromašniji.
Ali su bili ljudi (u dubljem smislu te reči) i delili svaki komad hleba (nešto više i nisu imali).
I nikada nisu postavljali pitanja, koja se danas postavljaju.
Nekada su najbogatiji ljudi podizali prihvatilišta, narodne kuhinje, domove za siročad, hendikepirane.....
Ali to je bilo drugo vreme prohujalo sa vihorom.
Ostao je samo egocentrizam i sebičnost.
I neće nam nikom pomoći ni ovi ''zaštitnici'' životinja, starih, bolesnih koji bi svaku nesreću iskoristili
da se obračunaju sa političkim neistomišljenicima koje bi vešali na ulici (od onih iz oblasti kulture do politike).
Jednostavno društvena svest o javnom dobru, ljudima kojima je potrebna pomoć je tako na niskim granama
da je to sramota.
Političari su nam još i dobri kakvi smo mi.
Dok ne zasučemo rukave i ne uradimo nešto konkretno i korisno-slaba vajda, a od kritizerstva mi se obrće želudac.
Svi bi nešto da govore o ekološkom stanju planete, humanosti, zaštiti životinja, problemu ratova, fašizmu, antifašizmu....
a za opšte dobro su uradili jedno veliko NIŠTA.(Izvinjavam se u Srbiji onim retkim slučajevima).
Pošto kod nas prosečni građanin uglavnom gleda kako da zakine državu, ne plati kartu u GSP,
zapiša neki haustor, utaji na porezu, .....uz devizu ''Gledam samo svoje dupe'' nisam optimističan
da će ovim nesretnim ljudima ikada biti bolje (i gladnim i gluvim i slepim i mentalno zaostalim).
Naročito im pomoć neće stići od ljudi koji jedino znaju da viču ''Mrzim državu, njene političare, crkvu, akademiju nauka........za sve su oni krivi, a ja sam human volim cveće životinje i ljude''
Od tih egocentričnih kompleksaši koji do podne mrze ceo svet, a od podne sami sebe ''Sačuvaj me Bože''.