jonny_spqr
Zainteresovan član
- Poruka
- 120
Jel zna neko koliko se trenutno ceka na termin za aus/fortbildung? Pratim temu od prve do poslednje strane ali nisam primetio da je neko pisao o cekanju za tu vrstu vize u prethodnih dva tri meseca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš kako je u Srbiji niko ne može da pohvata kakve se sve prevare rade, mada sam ja prošao sito i rešetke i ovde i preko.Pa gde nadje takve, jesili na nemacke sajtove ili preko nasih nekih. Ausbildung pocinje uvek na jesen. A prijave idu do februar obicno. Udji u grupu na fejs iusnj non eu i pitaj. Ima ljudi koji su prosli to.
Ljudi,srecna slava svima koji slave danas,odoh da popijem 20ak piva posto danas sigurno nece biti termina a taman ce i brze da prodje vikend????????????????????????
Dali neko zna kada predajemo dokumenta za vizu u pitanju je vozac dali treba prevesti vozacku kod prevodioca i ako treba dali mora ocitati pa onda ptevesti ili samo kopirati unapred hvala .
Vozacka se ne ocitava mozes samo da je kopiras a ako imas taho karticu nju vec mozes da ocitas i poneses pa ako ima treba da im das mada ne pise da treba vec samo vozacka kopija i kopija koda 95 ako imas ako ne onda potvrda od poslodavca da ces polagati u De.Prelistaj malo unazad pisali smo vec sta ti sve treba za vozaca i ja cekam za djevrek taj termin.
Milena djevrek je volan kod nekih u izrazajuSto za djevrek?
Hvala muma.
Ovaj naš što me je kontaktirao ne reče ništa za A2 ali ja sam sigurno na nivou A2 samo nemam sertifikat
U ponedeljak ide gungula zavarivača na probu, kažu tu će biti neki Nemac koji će lično procenjivati ko može da ide...
Ne verujem da od te gomile iko više zna nemački od "zwei bier, bitte"
Šta ni danas nista od termina !!!?!![]()
Danas ni kod mene nema termina i da se zna menjam dve zime za jedno leto
E moj druze,samo da prodje ovo prolece ,uf idem da pokupim lišće,napadalo znas ima se moze se !
A dosadno? Eto izadjite napolju i gledajte pahuljice kako padaju i zamisljajte da su to termini. Baš opuštajuće.
Zdravo muma dali mozda imas informacije dokle su stigli sa terminima hvala unapred
Pogledajte prilog 473728
Pozdrav! Zanima me ovo pitanje pod brojem 12 na formularu sa slike. Predvidjeno vreme boravka u saveznoj republici Nemackoj? Napisali ste ,,Ovde upisujete od kad do kad imate trajanje ugovora``.
Na mojem ugovoru nista ne pise koliko traje. Sta onda da upisem? Da li smem da ostavim prazno?
muma jos jedno pitanje dali se cele nedelje daju termini
Meni dosadno ? Ma jok ! Cekam da odu gosti od juce !![]()
Jel to sigurno za sedmi. Tim tempom ja sam pocetkom marta predlostavlja????
Nekada bilo petkom radne a sad ih ne moze covek uhvatiti ni za rep ni za glavu. Vise nema pravila. Ambasada je pecaroš, a mi ribice, pa kad zabace koga uhvate njemu termin ide.