Drustvo ,vi koji dugo cekate ... jbg ,ne gubite nadu .Znam kako se osecate ,imao sam slicna iskustva kada sam prvi put cekao vizu za Rusiju .
Btw , moja prica , resio sam da prelepe predle Sibira i ostalih ruskih vukojebina

zamenim trulim zapadaom (tj pokusaj )
Sam proces pronalaska ozbiljnog poslodavca ,nije dugo trajao (ako izuzmemo jedan neozbiljni ,sa moje strane pokusaj ) ,dobio sam ugovor ,procitao sta i kako treba od dokumenata na sajtu ambasade .... i posle toga pristupio citanju teme , sto mi je bila velika greska
Prvo ,razocarao sam se kada sam procitao da pojedinci toliko dugo cekaju za vizu ,moj brat/drugovi su isle preko detasmana i kratko je trajao proces izdavanja 'vize' (15-25 dana ) drugo ,tek sada sam zbunjen koja mi je diploma potrebna (o tome kasnije

,u nekoj drugoj poruci )

Jedan veliki pozdrav za sve vas/nas koji planiraju da beze iz ovog provizijuma od drzave
do skoranjeh pisanja .... e da totalno mi je nelogican nacin na koji se podnosi zahtev za termin ,mslim podnosis zahtev ,a da pri tome ne moras da navedes druge podatke (npr grad/pokrajina gde ides da radis ,sa kojim poslodavcem si sklopio ugovor,za koje zanimanje , itd itd ) ,tako da i ne cudi da su termini prebukirani jer moze da se prijavi koliko hoces 'spamera' i osoba koje nemaju ugovor :shock:
Ambasada da ocekuje uskoro jedan E-mail na tu temu