Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa gde nadje takve, jesili na nemacke sajtove ili preko nasih nekih. Ausbildung pocinje uvek na jesen. A prijave idu do februar obicno. Udji u grupu na fejs iusnj non eu i pitaj. Ima ljudi koji su prosli to.
Znaš kako je u Srbiji niko ne može da pohvata kakve se sve prevare rade, mada sam ja prošao sito i rešetke i ovde i preko.
Meni se radi slovenačka radna viza sa kojom ću raditi u Nemačkoj i biće gotova do kraja meseca tako da mi ovo baš i nije toliko zapelo ak rekoh ajd da vidim, svidja mi se ideja Ausbildinga.
Koga zanima, prekosutra ću napisati ovde utiske sa probe i razgovora sa poslodavcem.

Dali neko zna kada predajemo dokumenta za vizu u pitanju je vozac dali treba prevesti vozacku kod prevodioca i ako treba dali mora ocitati pa onda ptevesti ili samo kopirati unapred hvala .

Vozacka se ne ocitava mozes samo da je kopiras a ako imas taho karticu nju vec mozes da ocitas i poneses pa ako ima treba da im das mada ne pise da treba vec samo vozacka kopija i kopija koda 95 ako imas ako ne onda potvrda od poslodavca da ces polagati u De.Prelistaj malo unazad pisali smo vec sta ti sve treba za vozaca i ja cekam za djevrek taj termin.

Vozacka se ne ocitava mozes samo da je kopiras a ako imas taho karticu nju vec mozes da ocitas i poneses pa ako ima treba da im das mada ne pise da treba vec samo vozacka kopija i kopija koda 95 ako imas ako ne onda potvrda od poslodavca da ces polagati u De.Prelistaj malo unazad pisali smo vec sta ti sve treba za vozaca i ja cekam za djevrek taj termin.

Sto za djevrek?

Meni dosadno ? Ma jok ! Cekam da odu gosti od juce ! :)

Ivkova slava ?

- - - - - - - - - -

Jel to sigurno za sedmi. Tim tempom ja sam pocetkom marta predlostavlja????

A kad si se prijavio da pretpostavim i ja kada CE moj Termin biti?

- - - - - - - - - -

Nekada bilo petkom radne a sad ih ne moze covek uhvatiti ni za rep ni za glavu. Vise nema pravila. Ambasada je pecaroš, a mi ribice, pa kad zabace koga uhvate njemu termin ide.

Bravo muma bas si to lepo rekla. A mi cekamo i cekamo pa kako se kome zalomi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back