Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pratim ovaj forum svakodnevno jer naravno kao i mnogi cekam termin,ali koliko vidim iz dana u dan ima sve vise lazi i dezinformacija,bilo bi lepo da ljudi postavljaju samo proverene informacije jer samo u tom slucaju mozete nekom pomoci.

Pre par nedelja se ovde pojavilo 2-3 eksperta a uvek imaju nesto da pitaju pa posle kategoricno tvrde i pametuju za dalje kako sta treba ! Valjda ljudski soj ima potrebu da se iskazuje, hvali,dominira, odnosno leci svoje licne komplekse.Iz tog razloga sam se povukao i kako, kad, ubacim neku pošalicu da razbijem tenziju.Pisem ovo da svi ljudi razumeju znaci bez strucnih termina,koje itekako poznajem i upotrbljavam iste . Sam naslov teme je (DOBIJANJE "RADNE" BORAVIŠNE VIZE U NEMAČKOJ) Ikao takav se proširuje na neke za ovde nebitne teme kao što su : Pa znaš kod nas u Beču ili kako se kiseli kupus !? Alo ljudi Beč nije u Nemačkoj i kupus mi se danas nejede.na ovakav način pojedinci zaglupljuju ovaj vorum i tematiku istog .Ima ovde dosta informacija korisnih za ne upućene ,opet ali :kako će neko da razluči koja je informacija tačna ili netačna.?! Sad će eksperti ponovo da baljezgaju ! Ajd uzdravlje !

Znaci zaista vise ovo nema nikajvog smisla!!!
Evo sada sam zvala ambasadu i nece ni da se jave...
Vec mi pustaju muz.da slusam i onda prekid veze!
Da l oni vide moj br mob. ne znam...
A opet ne znam ni sta bih dobila za zvanjem...
Ne znam kako i na koji nacin da saznamo svi sto se toliko oduzilo cekanje...preterano!!!
Ovo cekanje moze trajati u nedoged........
I na kraju ooet necemo saznati razlog....
A ne znam gde je kraj.
Osim da termin dobijemo!

Pa slusala sam muziku neki opaki instrumental, pa onda mi kazu slobodna linije bice uskoro, onda ide Opera pa se jave. Ako se javi muskarac dobice te bar ikakvu informaciju, ako zena onda kaze upiti mejlom. Ko voli operu dzaba slusanje.

Pa slusala sam muziku neki opaki instrumental, pa onda mi kazu slobodna linije bice uskoro, onda ide Opera pa se jave. Ako se javi muskarac dobice te bar ikakvu informaciju, ako zena onda kaze upiti mejlom. Ko voli operu dzaba slusanje.

" Vagner"...:whistling:

- - - - - - - - - -

Pre par nedelja se ovde pojavilo 2-3 eksperta a uvek imaju nesto da pitaju pa posle kategoricno tvrde i pametuju za dalje kako sta treba ! Valjda ljudski soj ima potrebu da se iskazuje, hvali,dominira, odnosno leci svoje licne komplekse.Iz tog razloga sam se povukao i kako, kad, ubacim neku pošalicu da razbijem tenziju.Pisem ovo da svi ljudi razumeju znaci bez strucnih termina,koje itekako poznajem i upotrbljavam iste . Sam naslov teme je (DOBIJANJE "RADNE" BORAVIŠNE VIZE U NEMAČKOJ) Ikao takav se proširuje na neke za ovde nebitne teme kao što su : Pa znaš kod nas u Beču ili kako se kiseli kupus !? Alo ljudi Beč nije u Nemačkoj i kupus mi se danas nejede.na ovakav način pojedinci zaglupljuju ovaj vorum i tematiku istog .Ima ovde dosta informacija korisnih za ne upućene ,opet ali :kako će neko da razluči koja je informacija tačna ili netačna.?! Sad će eksperti ponovo da baljezgaju ! Ajd uzdravlje !
Ccc!?

Pa cekam prvi put ali radnu sam dobio krajem septembra..a u ambasadi cekam termin za boravisnu..a radna vazi 6 meseci pa ako istekne predajem staru al posto sad sve ide preko ambasade verovatno se ceka za novu ako ova istekne sto ce tako i biti kako su krenuli...a na radnu mislim na zustimmung..
Ne sekiraj se bespotrebno ne treba ti novi Zeustumung ili radna kako je ti zoves, cekaj svoj mail sa terminom i ponesi taj sto imas i ugovor skorijeg datuma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back