NEREJ
Aktivan član
- Poruka
- 1.735
Mislim,prskoh misleci,kako rece jedan Njegosev junak, a mozda odgovor daje sam zivot. Naime, imam prijatelja koji se preziva Obrenovic,a na ruci je istetovirao Karadjordja ?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За ниједну. Од Карађорђеве лозе позитивно мишљење имам једино о самом Карађорђру и о Краљу Петру, а од Милошеве једино о кнезу Михаилу.
Pa da nam održi jednu vladarsku besedu o incestu.Da ali da kloniramo kneza Mihajla-jedan takav obrenovic nam treba sada!
Obe dinastije su bile popustljive prema Hrvatima, a narocito Karadjordjevici, sto nas je skupo kostalo. Treba nam dinastija koja ce staviti tacku na problem sa Hrvatima, a to nisu ove dve beskorisne dinastije.
Kada bi ste se vi pitali, koja dinastija je zasluznija,za dobro ili za lose...Dakle,pristalice ste koje dinastije?
obe dinastije su bile lose,najbolje je reci da ni jedna od njih nije nista uradila srbiji korisno
Razumem potpuno tvoj izbor - razuman je.Da ali da kloniramo kneza Mihajla-jedan takav obrenovic nam treba sada!
Ja moram biti subjektivna... jedan Obrenović mi je najbolji drug![]()
Ja sam ipak za Karadjordjevice.Vozd je pokrenuo rat za oslobodjenje, a i njegovi naslednici nisu bili losi.Sto se tice Obrenovica, pozitivno mislenje imam o drugom srpskom ustanku i nacinu kako je vodjen i o knezu Mihajlu, mada je on suvise kratko vladao da bi dokazao da je bio veliki vladar.Sve ostalo je srozalo Srbiju u svakom pogledu.