ljuba miljkovic
Reakcija
87

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Ljupče, srećna Nova Godina, tebi i tvojima....dobro zdravlje i sve želje da vam se ostvare..;)
  Pirke & Kaja

  happy_new_year_2011_coloring_page.gif
  Ljubo, u sklopu generalnog poboljšavanja pdf-a istorija koji mi je na umu, zamolio bih te da stopiš dvije postojeće ljepljive teme o moderatorskim obavještenjima, u prosto jednu jedinstvenu.

  Zahvaljujem u slučaju usvajanja predloga!
  Dokle KATANAC?
  Zasto se tolerise srpski sovinizam pojedinih clanova na ovom forumu prema Vlasima?
  Da li je to direktiva iz BG posto je takva i zvanicna politika Srbije = sovinizam prema Vlasima?
  BG vam komanduje?
  Ispao sam iz štosa. Izgubio kompas..a i nisam ti ja više za to.
  Možeš da obrišeš temu, javio se već neko. Mogao sam na oglasima da je stavim, ali pošto je istorija u pitanju, činilo se da je ovde bolje.

  pozz, druže!
  Eto ljubo, cu li rezultate izbora za Vlaski nacionalni savet sto su sada bili?

  Balaseviceva rumunska frakcija je zadobila poraz. 'Vlaski suverenisti' su pobijedili.
  Godine 1999. RPC je poslala episkopa u Vrsac i podigla nivo svog banatskog vikarijata (koji djeluje pod dozvolom SPC na osnovu njihovog bilateralnoga sporazuma, u vrsackoj episkopiji) na banatski episkopat, i od tada traje spor. Nema vjerske nastave na rumunskom jeziku, a dva episkopa stoluju u istom gradu.
  Да не гушимо тему, слободно поделите мој упис на део који се односи на једну тему и део који се односи на другу, мада, што се мене тиче, можете и дуплирати, па да на обе теме стоје обе варијанте јер има додирних тачака. На пример, када се за пример сличног грађења речи термину Србијанац узима реч Босанац и обрнуто.
  Ја нисам залудничар,моји преци су тамо били,између осталих. А то што ниси схватио антифразу у наслову,само показује да заслужујем барем 6 пута више од тебе да будем модератор.
  Cao jel bi mogla da mi obrises temu na malim oglasima posto sam hteo da je izmenim ali je isteklo vreme za izmenu..??Otvorio bih novu sa jos nekim dodacima.. :) ..Molim te...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top