kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
aaaaaa kakav užas!!! ne mogu da dođem sebi otkad sam pročitalahttp://www.blic.rs/Vesti/Beograd/350485/Decak-se-ubo-na-iglu-sprica-bacenog-u-vrtic
U ovaj vrtic idu klinke od mog najboljeg druga.
Uzas!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaa kakav užas!!! ne mogu da dođem sebi otkad sam pročitalahttp://www.blic.rs/Vesti/Beograd/350485/Decak-se-ubo-na-iglu-sprica-bacenog-u-vrtic

Opet zivi rezanci?
Kao da je u srodstvu sa mm, on jede zive rezance, kore za pitu i testo bilo koje, onako samo umeseno.![]()

ja sam to kao klinka jela..krala sam kevi kore za pitu i testo za pizzu(i za palacinke masu isto...ma sve manje-vise) 

ja sam to kao klinka jela..krala sam kevi kore za pitu i testo za pizzu(i za palacinke masu isto...ma sve manje-vise)
pa jos kaslje al to sad samo izbacuje...al nema vise zutog u nosu, pa po tome znam dokle smo stigli
sad cemo da kupimo inhalator da ima za svaki slucaj, al se nadam iskreno da nece ovako cesto da se razboljeva
Andrej kako je?

U ovaj vrtic idu klinke od mog najboljeg druga.
Uzas!![]()
e mi smo danas prvi put spavali u vrticu
i probudili se, i jeli malo, i nismo plakali kad su dosli baba i deda
vejiki decko
(
) 
Šta redovno čiste??Kako čiste a špric nisu videli!Pa nije baš da se ne primeti. A pogotovo da ne komentarišem neljubaznost institucija!!!Oni bre ljudi nisu normalni koji im je q?!Šta imaju od toga da ne budu ljubazni, pa to je dete!U čemu je problem više sa ovom državom i ljudima, jel su svi retardirani ili šta???

e mi smo danas prvi put spavali u vrticu
i probudili se, i jeli malo, i nismo plakali kad su dosli baba i deda
vejiki decko

E kad videh ovaj tužić...
pre neko vece, ispekla ja Ivi palacinku za veceru, i urolala je pa isekla da napravim pužiće da mu bude interesantno da jede
i on uzme jedan onaj puzic, razmota, otkine na pola i pruzi mi i kaze "a'de ti" ...ej da podeli....kad mi srce nije puklo, bogte juce bio beba...![]()
(
)
..rastu deca.. a srce ti ko kuca, svako malo.. 
E kad videh ovaj tužić...
pre neko vece, ispekla ja Ivi palacinku za veceru, i urolala je pa isekla da napravim pužiće da mu bude interesantno da jede
i on uzme jedan onaj puzic, razmota, otkine na pola i pruzi mi i kaze "a'de ti" ...ej da podeli....kad mi srce nije puklo, bogte juce bio beba...![]()