Deca 1-3 godine (toddlers)

pogorsalo se nocas, odvela je ja opet da joj bodu prst i opet kaze bakterija
kod dr. pravo, kaze najverovatnije stafilokok(imamo i problem sa trecim krajnikom)
i tako...eto sad pije cefaleksin
rekla dr ako nastavi da ima problema svaki cas, bilo bi dobro da kupimo inhalator
i tako
bas super

Iz naseg iskustva mi smo ga odmah kupili. Stavimo 2ml fizioloskog rastvora i odmah prodise.

Prekjuche sam videla, pa sam mislila da nisam dobro videla, ali juche sam bash videla da mali chuchne i podigne neshto, ili se igra chucheci ... jeeeejjj ... ne bih imala pojma da je i to neshto vazhno, da ne prochitah ovde :lol:... dosad je ustajao na jedno koleno ( kao vitezovi :zper: )

danas neki dan za spavanje, ustao u pola 8, zaspao u pola 12, i josh uvek spaav, vec sam se malo zabrinula, ali poshto je otkrio da zna da trchi, valjda se umorio :D

opet neki pocetak bronhitisa :evil:
i pored cefaleksina se spustilo malo,al nije strasno kao prosli put...al kaze dr. da maaaalo "svira"
ebem ti treci krajnik...proradio sad pa se sve spusta ka bronhijama umesto kroz nos kao sto je ranije bilo :evil:

a Irinin brat od tetke, mesec dana mladji od nje, isto treci krajnik, samo umesto na bronhije kao irini, ide sve na ushi
i sad ce da mu vade krajnik :(
malom bukvalno curi zuta voda iz usiju :(
i taman proslo, krenuo u vrtic i opet krene nos i ode na usi i opet voda curi...strasno
sve kao irini samo sa usima

Samo da podnesem izvestaj sa rodjendana:
Slavili smo u u subotu u Rodjendaonici Zvezdani kutak (novi sad). Dosli smo dvadeset minuta ranije i uneli pice i tortu, posle desetak minuta stigle babe i dede i uneli slano i slatko. Gosti su stigli neki na vreme neki sa pola sata-sat zakasnjenja. Sve u svemu, jako mi se svidelo i jako sam zadovoljna. Bile su prisutne tri zene/devojke. Jedna je vlasnica rodjendaonice i ona se zanimala sa decom, jedna je nudila pice/klopu i treca je uskakala da pomogne u animaciji. Kod nas je bio manji problem sto su deca 0-15 godina, a ne istog uzrasta, ali su se vaspitacice bas lepo snasle. Ima neki 3d lavirint koji je probudio najvise interesovanja. Kako su gosti pristizali tako su deca ulazila u lavirint, odrasli prelazili u drugi deo prostorije, a bebe ostajale sa vaspitacicom i gomilom igracaka za male. Posle oko pola sata okupila je svu decu i seli su da piju sok i jedu slano. Posle toga je iznesena i torta, naceta i podeljena. Nakon torte, organizovane su maskare i ta treca vaspitacica je oslikavala lica deci (samo onima koji su to hteli) i klinci su oblacili kostime. Bebe su za to vreme uzivale u balonima od sapunice, a kada su se sva deca spremila igrali su neku igru "luda kosarka" i jos par igara. Sve u svemu mi smo prezadovoljni. Ni sama ne mogu zamisliti kako bi sve to ispalo da sam organizovala u stanu. Mislim da cemo i sledeci rodjandan proslaviti na istom mestu.

Sve u svemu torte je ostalo jako malo (4-5 parceta od 4kg), slatkog i slanog, kao i pica je ostalo za jos dva rodjendana. Nismo nosili nista alkoholno vec samo gazirano (coca-cola, shweppes, fanta, pepsi itd), guste i bistre sokove, kiselu i kafu. Ako nekoga jos nesto zanima, neka me pita dok mi je jos sveze.

:cmok: bolesnim dLugarima i da sto pre ozdrave.

ija, srecan rodjendan sa zakasnjenjem:D
inace, moje malo dete je postalo jako bezobrazno. direktoru se nimalo ne svidja kad je kritikovan ili kad mu se nesto zabrani. odmah dize ruku da udari onoga ko mu zabranjuje odredjenu radnju, a kada usledi rekacija" ne radi to! jel to lepo? ili, nisi dobar, to tako ne sme!", on momentalno grli i ljubi, slihta se.:lol:
ispituje granice u svim mogucim situacijama i uopste mu se ne svidjaju rezultati:lol:

Poslednja izmena:
Hvala Kvinsi. Vidim da bebama da ste se lepo proveli. Svaka cast :cmok:

Junior je krenuo da kada mu se nesto ne svidja klekne na pod i lupa glavom u isti. Naravno da ne radi punom snagom, vec tacno zna kako da lupa da se cuje, ali da ga ne boli jako :roll: Manipulator jedan. Suprug se zeza i kaze "pocinje molitva jedino jos uvek ne zna na koju stanu treba da se okrene". (Znam da nije politicki korektno, ali hebiga, sorry)

Irina baca stvari
a nekad kad je grdimo, krene da udara samu sebe po licu :neutral:
i baca se na pod, samo retko, videla je da nema vajde
Photo1285.jpg

..mi juche pravili gusenice i puzeve od kore od mandarine,
a danas ogrlice od rezanaca i seckanih slamchica.. :)
..chak je i beban pokushavao da nize sam, mada je uglavnom pokushavao i uspevao da jede "perle".. :lol:

..ima par fotki na cerkinom aparatu, ali samo gotovih stvari, nije nam na pamet palo da uslikamo proces,
a i da jeste - nije imao ko da nas slika.. :(
..ako se svrti kuci u dogledno vreme moracu da vidim ima li koja lepa.. :)

..mi juche pravili gusenice i puzeve od kore od mandarine,
a danas ogrlice od rezanaca i seckanih slamchica.. :)
..chak je i beban pokushavao da nize sam, mada je uglavnom pokushavao i uspevao da jede "perle".. :lol:

..ima par fotki na cerkinom aparatu, ali samo gotovih stvari, nije nam na pamet palo da uslikamo proces,
a i da jeste - nije imao ko da nas slika.. :(
..ako se svrti kuci u dogledno vreme moracu da vidim ima li koja lepa.. :)

Opet zivi rezanci? :)
Kao da je u srodstvu sa mm, on jede zive rezance, kore za pitu i testo bilo koje, onako samo umeseno. :confused:

Back