tab503 Daj link Administrator Poruka 132.719 ponedelјak u 09:04 - Da li deca treba da veruju u Deda Mraza #26 38imak: Da pogadjam, njegov pravi identitet je AV, i deli pakete, posebno penzosima i Romima pred izbore? Kliknite za proširenje...
38imak: Da pogadjam, njegov pravi identitet je AV, i deli pakete, posebno penzosima i Romima pred izbore? Kliknite za proširenje...
Tommy Zainteresovan član Poruka 145 ponedelјak u 10:14 - Da li deca treba da veruju u Deda Mraza #27 Nina: Uvek mi je doneo to što sam želela Kliknite za proširenje... Ko je radio posao Deda Mraza , tata ili mama?
Nina: Uvek mi je doneo to što sam želela Kliknite za proširenje... Ko je radio posao Deda Mraza , tata ili mama?
Nina Veteran Supermoderator Poruka 405.300 ponedelјak u 10:48 - Da li deca treba da veruju u Deda Mraza #28 Tommy: Ko je radio posao Deda Mraza , tata ili mama? Kliknite za proširenje... Oboje..
bird again Buduća legenda Poruka 42.559 ponedelјak u 19:22 - Da li deca treba da veruju u Deda Mraza #29 Treba posvetiti jednu temu klovnovima i strahu od njih. Mene je bilo strah da se slikam s Deda Mrazom jedne godine (što nije bilo nužno da istaknem ovde ).
Treba posvetiti jednu temu klovnovima i strahu od njih. Mene je bilo strah da se slikam s Deda Mrazom jedne godine (što nije bilo nužno da istaknem ovde ).
Vexy Buduća legenda Poruka 34.750 utorak u 07:34 - Da li deca treba da veruju u Deda Mraza #30 treba da veruju jednog dana samo svhate, spontano i bez ljutnje na roditelje sto su ih obmanjivali