kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427

Dosli smo kod mojih da se kupamo.
Za rucak smo narucili picu, ne znam da kuvam bez vode.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dosli smo kod mojih da se kupamo.
Za rucak smo narucili picu, ne znam da kuvam bez vode.
.
), ali ove nedelje smo prebacili na subotu jer sutra nam dolaze sestrini klinci da se malo druze sa Juniorom.
Ja pustila ove nove dve pesme Riblje corbe da preslusam, kaze Andrej:"To je cika Bola".
'Ladno ih je prepoznao, a pesme nikad ranije nije cuo.
Prepoznaje i Van Gogh i druge, ali to je sve slusao po sto puta.

Eto ti sad! Taman se sve smiri...
da brzo prodje!..alekseju se juche vrnuli slinci, zuti pa zeleni..
..pa nocas slabo spavao, jutros pojeo tri zalogaja za doruchak, posle popodnevnog spavanja ustao sa 38,5C..
..popio dve chashe jogurta i pojeo 4 rezanca za ruchak,
vadio krv i dobio panklav..
..puni mu krajnici tufnica..
..jaksha je ok, nigde nicheg..
On je jos i dobar mukica. Samo puno tecnosti i neka jede koliko moze. Cajevi su najbolji, ali prirodni, ne iz kesice. Hibiskus je odlican sa medom.

..prvi AB u zivotu, ne smem da mu dam vecheras, morace da se pati 12h duze.. 
..imala sam nekoliko vezanih gnojnih angina kad su mi starija deca bila u vrticu..
..oni donose pelcer, a ja inkubiram i razmnozavam..![]()
..znam koliko ga boli grlo, stvarno je i dobar mukica..
..nemam pojma odakle nam streptokok sada, odavno su matori suvishe veliki za to..
..ali ajde..
..od necheg mora da se krene....prvi AB u zivotu, ne smem da mu dam vecheras, morace da se pati 12h duze..
![]()

uf bre
A sto ne smes da mu das veceras, jel zbog moguce alergije ili?

..pa nikad nije pio nishta, neshto mi zent da mu dam u ponoc i da legnem opushteno da spavam..
..a ja kad spavam -spavam..![]()
..pa nikad nije pio nishta, neshto mi zent da mu dam u ponoc i da legnem opushteno da spavam..

Ja pustila ove nove dve pesme Riblje corbe da preslusam, kaze Andrej:"To je cika Bola".
'Ladno ih je prepoznao, a pesme nikad ranije nije cuo.
Prepoznaje i Van Gogh i druge, ali to je sve slusao po sto puta.

To se zove prepoznavanje glazbe pasivnim slusanjem.
Kada dite pasivno slusa neku glazbu (znaci ne aktivno da se usmjeri ka njoj) vec uz neku igru, voznja u automobilu itd.. ono ce u jednom trenutku poceti prepoznavati.
Tako i u vrticima pustaju klasiku.![]()

Sta cekas?khm, khm...![]()

Misssim chitam, sve neki necejedi, a ovaj moj, chim chuje da lupam u kuhinji, dojuri da proveri stanje ... mene vec sramota majke mi, ispada da ga ne hranim ... hau jes no .... sad mi drago da mi frizhider stoji na radnoj povrshini , shta bi bilo da je nameshten redovno ? Ne zhalim se ali .... 
I Riblja corba je klasika nama koji smo odrasli na tome.
I Mejdeni i Metalika i Queen i Stevie Ray Vaughan...
Malo rokacine, malo bluza, nece nista da mu fali!![]()

Koliko gr šećera, toliko i piva. Prvo upržiš šećer pa u to naliješ pivo i kuvaš dok se peni, ja sam jedno sat vremena, jer sam htela gušće da bude (od pola litre piva i pola kg šećera). I to je to