Deca 1-3 godine (toddlers)

:lol: ja sam to kao klinka jela..krala sam kevi kore za pitu i testo za pizzu(i za palacinke masu isto...ma sve manje-vise) :lol:

pa jos kaslje al to sad samo izbacuje...al nema vise zutog u nosu, pa po tome znam dokle smo stigli :)

sad cemo da kupimo inhalator da ima za svaki slucaj, al se nadam iskreno da nece ovako cesto da se razboljeva :confused:

Andrej kako je?

:lol: ja sam to kao klinka jela..krala sam kevi kore za pitu i testo za pizzu(i za palacinke masu isto...ma sve manje-vise) :lol:

pa jos kaslje al to sad samo izbacuje...al nema vise zutog u nosu, pa po tome znam dokle smo stigli :)

sad cemo da kupimo inhalator da ima za svaki slucaj, al se nadam iskreno da nece ovako cesto da se razboljeva :confused:

Andrej kako je?

Ozdravio skroz. :)
Tri dana slinio i kijao, danas nista.

U ovaj vrtic idu klinke od mog najboljeg druga.
Uzas! :sad2:

Šta redovno čiste??Kako čiste a špric nisu videli!Pa nije baš da se ne primeti. A pogotovo da ne komentarišem neljubaznost institucija!!!Oni bre ljudi nisu normalni koji im je q?!Šta imaju od toga da ne budu ljubazni, pa to je dete!U čemu je problem više sa ovom državom i ljudima, jel su svi retardirani ili šta???

Šta redovno čiste??Kako čiste a špric nisu videli!Pa nije baš da se ne primeti. A pogotovo da ne komentarišem neljubaznost institucija!!!Oni bre ljudi nisu normalni koji im je q?!Šta imaju od toga da ne budu ljubazni, pa to je dete!U čemu je problem više sa ovom državom i ljudima, jel su svi retardirani ili šta???

ok, moguce je da promakne spric...al mene samo zanima, sta radi taj cuvar nocu?
verovatno spava dok se ovi fiksaju po dvoristu...

IMG_1096a.jpg

..obojica danas paradiraju ceo dan sa ovim.. :lol:
..a gusenica je nagazena jedno tri puta, pa joj fali poneki deo, ali josh mrda.. :)

Sta radite kad ne volite neko voce/povrce itd... neke namirnice koje su zdrave i dajte detetu?
Kako mu objasnite zasto to ne jedete?!

Ja ne mogu obican jogurt(samo vocni), i sad se mislim kako cu mu objasniti(dal slagati?) zasto ga ne jedem?! (a bacam peglu na sam miris)

Kistina, da li mozes otici kod neke drugarice ili sl. Bas nezgodno. I kod nas je par puta nestajalo vode, ali su na srecu javili dan ranije. Tek tada shvatis koliko se vode potrosi. :cmok:

Junior je obogario recnik jos jednim izrazom: Ba-ba (za ovcu i sve sto lici na ovcu). I sve zbog YT-ba na kojem gleda "ba-ba black sheep". Jel smem da se radujem ili da se stidim sto pre nauci ono sto cuje sa laptopa nego sta mu ja pricam :sad2:

Back