Deca 1-3 godine (toddlers)

..mi smo zvanichno nacheli sezonu slinavica.. :)
..kijaju i cure obojica..videcemo kako ce se razvijati dalje to..

..aleksej je savladao pijenje iz chashe, sve se redje zalije kad potegne kao iz flashice.. :lol:
..a jaksha je uz pomoc omiljene stolichice-hoklice savladao kuhinjsku chesmu,
sad svako malo ide "da pije vode", a nudi i brata da mu donese, verovatno kad se naduje kao zaba.. :aha:

@Ija - srećan rodjendančić Junioru, nadam se da ste se lepo proveli
dancegirl2.gif

Moj gican je danas otišao kod babe i dede na vikend a ja
bad_boys_20.gif
:mrgreen:

Vidim da pisete o dva sata bez dece.. pa da se prijavim...
Kad god mi se desi da ujutru imam nesto da obavim(retko i obicno pola sata - sat plafon)... Tako se dobro osecam kad se vratim kuci... neopisiv! Kao da me nije bilo ceo dan.. i kao da sam bila na neznamtija kakvoj relaksaciji... a obicno je to do radnje

aj kad vec pricamo o ruznoj deci, da kazem da je moje ruznjikavo dete danas bilo kod dr. opet, jer ima slince koji su fuj bas, (zaboravila sam da ih slikam)
sve joj se sliva u grlo pa kaslje dosta
dobila kapi neke na T da stavlja
valjda ce da bude ok, do ponedeljka :roll:

Kad god mi se desi da ujutru imam nesto da obavim(retko i obicno pola sata - sat plafon)... Tako se dobro osecam kad se vratim kuci... neopisiv! Kao da me nije bilo ceo dan.. i kao da sam bila na neznamtija kakvoj relaksaciji... a obicno je to do radnje

sasvim normalno...juce sam sebe uhvatila kako ne razmisljam :lol:

Ajde sada da budem ozbiljan. Ovo je odlicna tema. Vidim da ocevi manje pisu, ali potrudicu se da pariram.

Odmor u toku dana, ne mora svaki dan, za majku je preko potreban. Imam sincica koji sada ima godinu ipo dana i znam koliko mojoj zeni znaci da joj omogucim slobodno vreme, samo za sebe. Ne radi se o sebicnosti, niti treba nekoga da grize savest, vec prostom punjenju baterija. Bicete smirenije.

S druge strane otac ima vremena za sebe da pocne na pravi nacin da razvija odnos sa detetom.

Poslednja izmena od moderatora:
Dok se mi ovde mrznemo lagano ali sigurno
eno nam je Kvinsi nasa uziva u Dubaiu..ima par slicica na fejsu..
....
e prosla nam je druga nedelja u vrticu
sledece nedelje cemo da probamo da spavamo....
....inace je danas bio malo nervozniji, em je ustao rano, em ga muce trojke
pa je trazio od vaspitacice da mu da m'nanu, a ona nije bila bas sigurna sta je to....:)

Uh i ja bi u dubaJi... :aha:

E, al taj osecaj kad se vracas kuci, posle tih pola sata... kao svet da sam osvojila... ahahah..
Sinoc sam u 10 uvece isla do radnje... tj.da se provozam.. moj auto pozajmila pa sad vozim muzev... pa mi to kao detetu kad das novu igracku... vau!!!! Nesto novo!!! Greotica! Kako je malo coveku potrebno da bude srecan.

aj kad vec pricamo o ruznoj deci, da kazem da je moje ruznjikavo dete danas bilo kod dr. opet, jer ima slince koji su fuj bas, (zaboravila sam da ih slikam)
sve joj se sliva u grlo pa kaslje dosta
dobila kapi neke na T da stavlja
valjda ce da bude ok, do ponedeljka :roll:

pogorsalo se nocas, odvela je ja opet da joj bodu prst i opet kaze bakterija
kod dr. pravo, kaze najverovatnije stafilokok(imamo i problem sa trecim krajnikom)
i tako...eto sad pije cefaleksin
rekla dr ako nastavi da ima problema svaki cas, bilo bi dobro da kupimo inhalator
i tako
bas super

Back