Nadam se da primećuješ kako ništa od toga što je napisano pod jedan ne potvrđuje to što ti pričaš o I2-PH908 koji učestvuju u etnogenezi Slovena daleko pre nego što su formirana plemena, kao i da sve što tu piše nije ni u kakvoj koliziji, naprotiv, sa onim što ja tvrdim na temu dolaska u dve sukcesivne seobe i sa dve različite strane. To što ja tu prvu seobu povezujem sa Gotima tj Ostrogotima, ne znači da su je činili Germani sem kao hijerarhijska a malobrojna elita gde su ogromnu većinu te njihove vojske činili neki drugi narodi, između ostalih i Sloveni iz areala multietničke Černjahivske kulture. Prosto tako pod tim all in one gotskim nazivom tu migraciju pamti istorija, a da ne pričamo da Toma Arhiđakon jasno opisuje etnogenezu Hrvata kao mešanje doseljenih Gota koje neki zovu i Sklavini, sa starosedelačkim stanovništvom u vidu Kureta tj Koribanata. Da sad ne idemo u onaj deo gde Toma kaže da sa (gotskim) Totilom dolazi sedam olo osam plemena, odnosno da taj broj sedam nekako pomalo podseća na Porfirogenita kada kaže o Hrvatima da je došlo petoro braće, Klukas i Lobelos i Koseniz i Muhlo i Hrobatos i dve sestre, Tuga i Buga, sa svojim narodom u Dalmaciju. Mislim, da ne treba da ti ukazujem kako su imena koje pominje Porfirogenit nekako neslovenska.