Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 96.251
Kako lagano zaboravljaš izvesnu obojenu revoluciju i pretrčavanje, a onda ajaojjj, Rusi nas ne brane!!!Jermenija je bila u bezbednosnom savezu sa rusijom i opet ih nisu branili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako lagano zaboravljaš izvesnu obojenu revoluciju i pretrčavanje, a onda ajaojjj, Rusi nas ne brane!!!Jermenija je bila u bezbednosnom savezu sa rusijom i opet ih nisu branili
To je deo istorije koju ti očigledno ne proučavaš,sve ti se svelo na propagandu.Price za malu decu.
Zašto bi ih branili Rusi, zašto ih nije branilo njihovo civilno društvo?Jermenija je bila u bezbednosnom savezu sa rusijom i opet ih nisu branili
ahahaha sine pa i dalje su bili u savezu, ne mozes ti da se pravis budala jer ti saveznik bira vlast koja ti se ne svidja, organizacija gubi kredibilitet sto se i desiloKako lagano zaboravljaš izvesnu obojenu revoluciju i pretrčavanje, a onda ajaojjj, Rusi nas ne brane!!!
A šta to fali našoj Srbiji?!Nemate vi pojma. Ali ne brinite, nikad Srbija neće biti moderna, normalna država, tako da možete da se opustite.
Previše je takvih koji razmišljaju kao vi.
Tuga.
Bez lupanja.ahahaha sine pa i dalje su bili u savezu, ne mozes ti da se pravis budala jer ti saveznik bira vlast koja ti se ne svidja, organizacija gubi kredibilitet sto se i desilo
neces nikad videti da NATO npr napusta neku drzavicu jer eto imaju diktatora ili koji vec ***** nego je brane ako je u momentu napada clanica iste
Srbi su honorarni Afrikanci, pa će nas pustiti. Našminkaćemo blekfejs na licu i povećati broj cigana.Sa tom razlikom sto nam je zapad otvoreno neprijatelj, bez ikakvog skrivanja, a sto nam Rusi nude otvoren i transparentan vid saradnje, Rusija je velika zemlja, i mi ne mozemo da proizvedemo koliko oni mogu da uvezu, isto tako nam nude povoljne energente. Al, naravno, problem je zapad, koji se isprecio izmedju.
A sto se EU tice, osim Fica i Orbana, niko od tih klovnova nije normalan, to su jednostavno ili ludi ljudi, ili rade po necijem nalogu sta im se kaze, sto nije nemoguce, za toliki stepen ludosti Brisela, nema drugog objašnjenja.
Honorary White Niggas. Oćemo svoj gibs od EU, to je sasvim normalno.Nemate vi pojma. Ali ne brinite, nikad Srbija neće biti moderna, normalna država, tako da možete da se opustite.
Previše je takvih koji razmišljaju kao vi.
Tuga.
Ја се закачим са криминалцем и он дође и запали целу моју зграду и то док ја нисам код куће. Остали станари су колатерална штета.У прави си! Све бомбе и осиромашени уранијум су пали на Милошевића.
Putin je poručivao da je širenje NATO-a glavna pretnja regionalnoj i globalnoj bezbednosti
....il' šargije, il' tamburu, u nešto se udarati mora!Ovo Tikomir poceo sad zenske profile da otvara?![]()
To već znamoJa sam se već usrao.![]()
Ne nego putin nije sve antiruse stavio u fijoku, a nije ni dobio poziv da ugazi nato na balkanu....inače lavrov je pomagao koliko je mogao...Naravno da nije. Evropski deo NATO-a je u momentu agresije bio vojno slabiji od Rusije i niko nije ni razmišljao o napadanju.
Dakle pričate bajke. Klasična propaganda za naivne. Prosto ne odgovara realnosti.
Ne u Eu Ne u NatoDa, apsolutno da.
U suprotnom kroz 5-10 godina ostaće ovde samo penzioneri, zaposleni u državnim službama i najsiromašniji sloj koji baš nikako nije uspeo da izadje iz ovog mraka.
A biće teško i da Srbija uopšte postane član EU i NATO.
I sa promenama koje želimo - vrlo teško.
Zvanično ne ali da rovarimo i koristimo ih iz potaje daNe u Eu Ne u Nato
Ni za 10000000000000000000000 godina ne kod ubica srpskog naroda

Ima, ne dolazim na forum ako nema.To već znamo
Ima li papira?
Nadam se da imaš pristojnu nadoknadu za ovo što radiš ovde.Naravno da nije. Evropski deo NATO-a je u momentu agresije bio vojno slabiji od Rusije i niko nije ni razmišljao o napadanju.
Dakle pričate bajke. Klasična propaganda za naivne. Prosto ne odgovara realnosti.
Nadam se da imaš pristojnu nadoknadu za ovo što radiš ovde.
Koliko je meni poznato NATO je savez i nema deljenja na ovaj i onaj deo,to je savez agresivnih država koje pokušavaju da oblikuju svet po svojoj meri.
Taj isti Putin je sa njima pokušao korektno,nadajući se da prekoputa ima normalne i razumne ljude,ali se očigledno prevario.
Sve što je govorio se obistinilo pa vidimo sa ove distance da je NATO žmurio na pojavu raspojasanog neonacizma u Ukrajini i da uopšte nije reagovao na zlostavljanja i ubistva civila ruskog porekla,a inače su toliko brižni da reaguju gde god se takvo nešto desi.
Sada opet vidimo da jedan "odbrambeni savez" kako vole sebe da nazivaju učestvuje u sukobu Rusije i Ukrajine,dajući im sve što im je potrebno,finansirajući taj sukob,a na samom početku su upravo političari iz tog saveza onemogućili sklapanje mira,minirajući mirovne sporazume između Ukrajine i Rusije.
Ja sam ti i juče napisao da je ovo ponovni pokušaj Evropskih država(doduše bila je u drugom formatu,Nacistička Nemačka i satelitske države) da namaknu omču Rusiji.
ko lupa majmune nije ti ovo srednja skola pa da okrenes ledja drugu sto te je uvredio, ovde imas zakon i papir i sveBez lupanja.
Idemo redom,ti si teška priča.Imam q
Već sam ti sve ovo pričao. NATO nije bio neprijatelj Rusiji, pogotovo ne evropski deo NATO koji je vrlo skromno naoružan i bez ikakvih vojnih ambicija. NATO u svoj sastav uključuje isključivo države koje svojevoljno žele da pristupe. Tako da ne vidim šta je to Putin "pokušao" sa njima korektno kad je saradnja svakako bila korektna. Rusiju bukvalno niko nije dirao. Sada ti pokušavaš da nam prodaš nekakvu maglu o ugroženosti koja prosto ne postoji. Moraš da skapiraš da je Rusija velika vojna i nuklearna sila, i da se evropske države, koje su sitne, iz osećaja ugroženosti MORAJU udružiti u neki oblik vojnog kolektiva. To ne znači da nameravaju da napadnu nekoga, nego da se osećaju sigurno. Ako nije bilo nikakvog nagomilavanja oružja, valjda ti je jasno da ne postoji nikakva imperijalistička namera tog saveza. Imperijalističke namere mogu da dođu isključivo od Amerike, ali to nema veze sa Evropom.
Propaganda.
Pomoć Ukrajini nije dokaz "učestvovanja u ratu", nego klasičan primer političke (i u skromnijoj meri vojne) podrške napadnutoj državi. Nema veze sa NATO iako većina tih država jeste deo NATO.
Što se tiče teze o "miniranju mira" na početku rata, to je narativ koji je više puta plasiran, ali bez stvarnih dokaza. Postojali su kontakti i preliminarni pregovori, ali nisu propali zato što je to neko "zabranio", nego zato što su zahtevi strana bili potpuno neusklađeni. Rusija je tražila trajnu demilitarizaciju Ukrajine i suštinski gubitak suvereniteta, što nijedna država ne bi potpisala, dok je Ukrajina tražila povlačenje sa svoje teritorije. To jednostavno nisu uslovi od kojih može da se napravi realan sporazum.
Bulšit.
Putin napadne susednu državu.
Zapad stane u odbranu.
Putin kaže "hoćete da nam namaknete omču"
Mislim, besmislice. Ne znam kako ne razumeš da se Rusijom pre agresije niko nije bavio. Potpuno su nebitni. Resursi koje Rusija ima se traže bukvalno svuda na planeti osim u Rusiji.
Agresivni su i to su dokazali bombardujući položaje Srba iz Bosne i time se otvoreno stavljajući na jednu stranu,u tom slučaju muslimansku.
Zatim su bombardovali SRJ,bez ikakvog prava i bez odluke SB UN,i okupirali nam deo teritorije u nameri da šiptarima stvore državu,i još su tamo,dakle,agresivan savez.To je što se nas Srba tiče.
Ako su ih Rusi upozoravali da se ne šire na istok,pritom ne ugrožavajući ni jednu državu iz okruženja,ja ne vidim šta tu nije bilo jasno i koji deo nisu razumeli i ako su tako miroljubivi i korektni,zašto su nastavili po starom i pored ruskih upozorenja da to neće tolerisati?
Kako ti nazivaš učestvovanje u ratu jedne države koja daje sve što ima i čak obučava tuđe vojnike i špijunira u korist druge države,pritom uvodi sankcije jednoj od zaraćenih strana?Kako se to zove na tvom jeziku ako staneš na jednu stranu?Ako pomažeš mog neprijatelja,šta si mi ti?
Dva puta su iz EU minirali Minske i jednom Istanbulski sporazum,pa i sami Ukrajinci su pričali o posetama Borisa Džonsona i ostalih lidera EU koji su rekli da Ukrajina ne pristane na sporazume i da će je pomoći.
...jasno govore da je ovo još jedan pokušaj da se pobedi Rusija