Da li se razumemo?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a ne pitas se zasto mu se spustio "pre vremena" ? Mislim da ti takav muskarac ne bi dugo trajao.
Ma to sam onako napisala... :) Htedoh reći takve greške nisu toliko važne. A i bila sam sa nekim ko je često bio polupotentan i nije mi to smetalo jer nam je uvek bilo lepo zajedno, dobra muzika, intima, lepo sve... na kraju šta ima lepše od lepo provedene večeri kada to neko prija?

To što mogu da imam sex bez ljubavi, o tome smo pričali u mnogim temama, ne znači da je svaki od tih seksova podjednako dobar. Stvar je kompromisa, imam sex zbog zdravlja i požude, ali takav sex bez neke povezanosti ima svoje limite. Neke žene ne mogu ni to.

Pa sad,.......... Zavisi od ličnog iskustva, sposobnosti da se voli itd

Pa ne znam, deluje da ipak ne shvataš šta stvarno žene pali. Ne za neki običan sex, već ono da stvarno bude dobar.
Šta stvarno žene pali?

Ma to sam onako napisala... :) Htedoh reći takve greške nisu toliko važne. A i bila sam sa nekim ko je često bio polupotentan i nije mi to smetalo jer nam je uvek bilo lepo zajedno, dobra muzika, intima, lepo sve... na kraju šta ima lepše od lepo provedene večeri kada to neko prija?
ma ti si dama na mestu i nadam se da oni koji su pored tebe to vide i cene.
Ipak, ne zaboravi, priroda je muskarca napravila dosta drugacijeg od zene sto se tice i tela i psihe. "Lepo provedeno vece" on to drugacije posmatra..........i ako tamo "podbaci" tesko da mu mozes objasniti da ti ne smeta njegova polupotencija. To je njegova priroda a ne razum.

Ipak, ne zaboravi, priroda je muskarca napravila dosta drugacijeg od zene sto se tice i tela i psihe. "Lepo provedeno vece" on to drugacije posmatra..........i ako tamo "podbaci" tesko da mu mozes objasniti da ti ne smeta njegova polupotencija. To je njegova priroda a ne razum.
neka bude da je tako. ipak, njega sam bila ubedila da mi je dobro.
najbolje je imati više njih za različite stvari :p
ali je to teško emotivno sprovesti.

Ma ne radim ja to često. Ali kada bude i toga, naravno da voljenoj neću reći aj maleno idi plahni usta pa da te nastavim ljubiti... Sve su to NAŠI sokovi, izmešani od naših pljuvački, sokova cke ili q.... A sve je to naše...

Jer smo gluplji.

Nije svaki zenski vrhunac ili uzitak isti. Svi znamo da je najbitnije da se zena sto vise opusti ili prepusti, a ako zivi sa muskarcem koji joj se stvarno svidja i privlaci je onda ce sex biti sve bolji i bolji...Kako godine prolaze privlacenje ce se povecavati, a ona ce dozivljavati ono sto nikada nije...Daleki je od toga da su sve veze i brakovi takvi, manjina je takvih....Ali to je ono najvise sto moze da se dozivi...Kada je zena zaljubljena i beskrajno privucena od strane osobe koju veoma dobro poznaje i pred kojom nema tajni..

Nije svaki zenski vrhunac ili uzitak isti. Svi znamo da je najbitnije da se zena sto vise opusti ili prepusti, a ako zivi sa muskarcem koji joj se stvarno svidja i privlaci je onda ce sex biti sve bolji i bolji...Kako godine prolaze privlacenje ce se povecavati, a ona ce dozivljavati ono sto nikada nije...Daleki je od toga da su sve veze i brakovi takvi, manjina je takvih....Ali to je ono najvise sto moze da se dozivi...Kada je zena zaljubljena i beskrajno privucena od strane osobe koju veoma dobro poznaje i pred kojom nema tajni..
Evo iskustva ! :)
Baš tako.
Ne mora da živi sa njim, ali bitno je da se prepusti. I meni se dešavalo da godinama se samo povećava i povećava.. pa kada su me pitali kako ne želiš biti sa drugim, bila sam zapanjena, msm se šta će mi neko ko me ne dovodi u to stanje. I to je zaista najviše što može da se doživi. Ko ne poznaje žene ne uzima to u bzir, ali ko ih zna na taj način kako opisuješ njemu je jasno da tu tendenciju ne treba da prekida

Ne misliš da postoje opšta mesta za mušku i žensku seksualnost?
Ne.Erogene zone nisu uvek isto podrazljive, i jako zavisi od raspolozenja, situacije, i osobe.Ista zena sa istim ljubavnikom ne reaguje uvek na isti nacin.Za zenski orgazam je potrebno da bude opustena, i da zeli da se prepusti.U drugoj situaciji zeli seks na javnom mestu, gde dozivljava vanredan orgazam.Zene imaju razlicite fantazije, koje ponekad zele da ispune

nisam bio tamo.
Какав ти је то одговор?

Шта? Ако нисам био у Кикинди, не могу ништа о Кикинди да пишем?

Читао си, слушао приче, гледао филмове, тубић или већ...одакле се данас црпе информације.

Знаш одлично како је на истоку, иако си био само на западу.

Какав ти је то одговор?

Шта? Ако нисам био у Кикинди, не могу ништа о Кикинди да пишем?

Читао си, слушао приче, гледао филмове, тубић или већ...одакле се данас црпе информације.

Знаш одлично како је на истоку, иако си био само на западу.
procesljao sam zapad i turio nos u svaku rupu ..........a Moskvu znam samo sa geografske karte. Kako mogu pisati o necemu sto ne poznajem.

Back