Da li se razumemo?

Paula

black cat
VIP
Poruka
35.519
Tema predviđena za razgovor u vezi sa heteroseksualnim odnosima. 🙂

Bilo bi zanimljivo pročitati šta muškarci misle o ženskoj seksualnosti, kako se žene pale, šta vole u seksu generalno, koliko im seksualnost zavisi od partnera, koliko im je uslovljena emocijama ili nečim drugim, koliko su vizuelne, kada im strast nestaje itd

A i žene da opišu mušku seksualnost, čime je uslovljena, kada imaju dobar sex, šta znači što se pale npr i na druge žene, kada daju sve od sebe u sexu, itd. Da vidimo koliko se razumemo.

Dodatak, ako na ovo nemate neke odgovore, onda šta znači intimnost za muškarce i za žene i koliko utiče na sex? Ima li razlika?

Evo, iz iskustva, uvek sam ja taj sa idejama i vodim priču. Prilagođavaju se onako, kako meni odgovara, ali me savetuju kako njima odgovara,
pa se nađemo. Volim da palim žene pričom i svojom požudom.

Previse filozofiranja ubije volju za, jednom tako jednostavnom, spontanom aktivnoscu kao sto je seks.
Radije cu ga raditi nego razmisljati o njemu. U svakom slucaju, seks nema veze sa onim sto zastareli svet naziva ljubav. To je rekreacija, fitnes, gimnastika .........sto svakako godi telu i duhu. Vi zene znate da vam za org. uoste nije potrebna ljubav, poznavanje i trajnija bliskost sa partnerom.........dovoljno je samo dobro raspolozenje. O nama muskarcima da i ne govorim.

Par zapažanja. Generalno, muškarci više traže dobar sex, a žene osobu za dobar sex.

Deluje možda isto, ali meni nije. Mogu posle da pojasnim

Zatim, muškarci su pre skloni da se vizuelno pale, a žene više bliskošću.

Možda, ukoliko imaju neki fetiš muški će pokušati da ga ostvare sa svakom osobom sa kojom bi imali sex, a žene sa nekim posebnim u kojeg imaju poverenje.

Deluje da to ima veze sa tim što su "slabiji" pol.

Ne tvrdim da je sve to tako, nego moje zapaženje

Previse filozofiranja ubije volju za, jednom tako jednostavnom, spontanom aktivnoscu kao sto je seks.
Radije cu ga raditi nego razmisljati o njemu. U svakom slucaju, seks nema veze sa onim sto zastareli svet naziva ljubav.
Pa neee
To je rekreacija, fitnes, gimnastika .........sto svakako godi telu i duhu. Vi zene znate da vam za org. uoste nije potrebna ljubav, poznavanje i trajnija bliskost sa partnerom.......
Aaaaaaaaaaaaa
..dovoljno je samo dobro raspolozenje. O nama muskarcima da i ne govorim.
Hehe, kako mali đokica gleda na rekreaciju.
A kažeš nemaš grupnjak kada tu nije i tvoja žena. :think:

Pa neee

Aaaaaaaaaaaaa

Hehe, kako mali đokica gleda na rekreaciju.
A kažeš nemaš grupnjak kada tu nije i tvoja žena. :think:
jok. Grupnjak je stvar dogovora koji svaki par u toj situaciji mora da ima.
A za sve ostale komentare, kad bi seks zavisio od ljubavi, ti prva bi se nacekala .........i ne samo ti vec i sve one dame koje nemogu u krevet bez ljubavi, a ljubav te strefi par puta u zivotu i traje kolko i zivot leptira.

p.s. deda Milun je stara dzomba i daleko je od malog Djokice.

jok. Grupnjak je stvar dogovora koji svaki par u toj situaciji mora da ima.
A za sve ostale komentare, kad bi seks zavisio od ljubavi, ti prva bi se nacekala .........i ne samo ti vec i sve one dame koje nemogu u krevet bez ljubavi,
To što mogu da imam sex bez ljubavi, o tome smo pričali u mnogim temama, ne znači da je svaki od tih seksova podjednako dobar. Stvar je kompromisa, imam sex zbog zdravlja i požude, ali takav sex bez neke povezanosti ima svoje limite. Neke žene ne mogu ni to.
a ljubav te strefi par puta u zivotu i traje kolko i zivot leptira.
Pa sad,.......... Zavisi od ličnog iskustva, sposobnosti da se voli itd
p.s. deda Milun je stara dzomba i daleko je od malog Djokice.
Pa ne znam, deluje da ipak ne shvataš šta stvarno žene pali. Ne za neki običan sex, već ono da stvarno bude dobar.

Mislim da se slabo razumemo i kada pricamo :(
Jednostavno funkcionisemo drugacije u svakom smislu.

Potrefi se nekada momenat kada zene +muskarci imaju isti cilj, ideju, viziju kako veza treba da se razvija
ali generalno se ne razumemo.

Razlicite stvari nas pokrecu. U raskoraku smo i sa biloskim satom.

Najbolje od svega je sto ne mozemo jedni bez drugih :D

Mislim da se slabo razumemo i kada pricamo :(
Jednostavno funkcionisemo drugacije u svakom smislu.

Potrefi se nekada momenat kada zene +muskarci imaju isti cilj, ideju, viziju kako veza treba da se razvija
ali generalno se ne razumemo.
Potrefi se nekada 🤗 i to je extra.
Razlicite stvari nas pokrecu. U raskoraku smo i sa biloskim satom.

Najbolje od svega je sto ne mozemo jedni bez drugih :D
Najbolje, da 😊

Blizu sam tvog shvatanja. Ali mala korekcija. Mala razumevanja mogu olakšati neke stvari. Ne moraju to biti suštinska razumevanja, niti su moguća
Ja mogu sve da pojasnim da bude jasno ali neko ne moze da shvati,neko ne zeli a neko se ne slaze iz nekog razloga i opet smo na pocetku,stavis dve zene u 4 zida posvadjace se,stavis 40 vojnika u sobu budu kao 1

da se nastavim ... poznajem neke zene koje funkcionisu kao muskarci
vizuelno ih pali , ako je pritomi vest sa recima onda su pollude u sekundi, navlaze se samo kad progovori, i na boju glasa se pale
i na mimiku ...
Neke se loze iskljucivo na "luzere" bukvalno likove koji ni fizicki ni intelektualno ni bilo kojim vestinama se ne razlikuju od mase..da ne kazem bezlicni

i jasno je da cim ovoliko mrsomudim da slabo nesto hebem 😭

Back