Da li se razumemo?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sex bez ljubavi, opet znači da muško misli samo na sebe. Bar sam takav bio. Bilo mi bitno ja da se zadovoljim, za nju me bolelo uvo.
Moje iskustvo je da može postojati sex bez ljubavi. Ali tu ima mnogo nijansi, recimo nije isto da li postoji poštovanje, blagonaklonost, dobra komunikacija, razumevanje kako partner funkcioniše itd, slaganje u sexu, željama itd... Puno nijansi.

Moje iskustvo je da može postojati sex bez ljubavi. Ali tu ima mnogo nijansi, recimo nije isto da li postoji poštovanje, blagonaklonost, dobra komunikacija, razumevanje kako partner funkcioniše itd, slaganje u sexu, željama itd... Puno nijansi.
Pa sad, ako sam u vezi sa nekom prema kojoj ne osećam ništa, postaram se da je i ona zadovoljna. Mislio sam na one kratke kombinacije ČP

da se nastavim ... poznajem neke zene koje funkcionisu kao muskarci
vizuelno ih pali , ako je pritomi vest sa recima onda su pollude u sekundi, navlaze se samo kad progovori, i na boju glasa se pale
i na mimiku ...
Neke se loze iskljucivo na "luzere" bukvalno likove koji ni fizicki ni intelektualno ni bilo kojim vestinama se ne razlikuju od mase..da ne kazem bezlicni

i jasno je da cim ovoliko mrsomudim da slabo nesto hebem 😭
Kakve veze ima za pisanje da li ****** ili ne, tvoja stvar.

Nisi mali, imaš iskustva 🙂.

Tema predviđena za razgovor u vezi sa heteroseksualnim odnosima. 🙂

Bilo bi zanimljivo pročitati šta muškarci misle o ženskoj seksualnosti, kako se žene pale, šta vole u seksu generalno, koliko im seksualnost zavisi od partnera, koliko im je uslovljena emocijama ili nečim drugim, koliko su vizuelne, kada im strast nestaje itd
Samo da se upišem na temu

Nemam pojma

Mislim da je različito od žene do žene

To što mogu da imam sex bez ljubavi, o tome smo pričali u mnogim temama, ne znači da je svaki od tih seksova podjednako dobar. Stvar je kompromisa, imam sex zbog zdravlja i požude, ali takav sex bez neke povezanosti ima svoje limite. Neke žene ne mogu ni to.

Pa sad,.......... Zavisi od ličnog iskustva, sposobnosti da se voli itd

Pa ne znam, deluje da ipak ne shvataš šta stvarno žene pali. Ne za neki običan sex, već ono da stvarno bude dobar.
cemu stalno ta pretenzija za vrhunski savrsen seks? Rekoh to je dobra rekreacija i uvek dobro dodje bez obzira dal si na kraju "videla zvezde" il ne.
Verovatno je i tvoj seks samo 30 posto "stvarno dobar" a ono izmedju je samo treniranje za taj dobar seks.
Sto se tice zena, nisu sve zene iste pa i ono sto tebe pali ne pali druge zene. Recimo da sam ja imao vise kontakt sa ove druge.
Ne mozes generalizovati sve zene recenicom "sta zene pali" .

Mene takođe mrzi o tome i da mislim i da pišem, msm što sam starija sve mi se više ne razmišlja 😁.

Nego gledam ljude, puno nesporazuma što ne upotrebe napor da nešto shvate i prihvate, već odbijaju i onda udaraju glavom uvek u isti zid

cemu stalno ta pretenzija za vrhunski savrsen seks? Rekoh to je dobra rekreacija i uvek dobro dodje bez obzira dal si na kraju "videla zvezde" il ne.
Verovatno je i tvoj seks samo 30 posto "stvarno dobar" a ono izmedju je samo treniranje za taj dobar seks.
Sto se tice zena, nisu sve zene iste pa i ono sto tebe pali ne pali druge zene. Recimo da sam ja imao vise kontakt sa ove druge.
Postoji ritualna seks magija, sa svrhom da žensko uleti u alter state.

Mene takođe mrzi o tome i da mislim i da pišem, msm što sam starija sve mi se više ne razmišlja 😁.
Ma i ne treba puno razmišljati već...
Nego gledam ljude, puno nesporazuma što ne upotrebe napor da nešto shvate i prihvate, već odbijaju i onda udaraju glavom uvek u isti zid
Nesporazumi često dolaze jer neko ne ume ili ne želi da komunicira

na ovo boldovano bih dodao jos i jedan vrlo uocljiv obrazac ponasanja koji vazi
za oba pola a to je da u vecini slucajeva u m/z odnosima koji vode "vezi"
neko laze , mnogo laze, a neko je skroz iskren.

Kakavi tu nesporazumi mogu da nastanu. Majko moja....nagledah se u poslednje vreme vise primera

treba im vremena da to shvate. Ne treba ziveti u snovima jer oni sprecavaju da se realno sagleda zivot.
U Bibliji postoji jedna recenica Izaija 5.21 "Jao pametnima........" Znam mnoge koji su bas radi previse filozofiranja oko najobicnijih stvari, unistili ceo zivot.
To se odnosi i na LJIS.

na ovo boldovano bih dodao jos i jedan vrlo uocljiv obrazac ponasanja koji vazi
za oba pola a to je da u vecini slucajeva u m/z odnosima koji vode "vezi"
neko laze , mnogo laze, a neko je skroz iskren.

Kakavi tu nesporazumi mogu da nastanu. Majko moja....nagledah se u poslednje vreme vise primera
taj "iskren" je ondak ekstremno glup i naivan ako ne primecuje sta mu ovaj drugi radi.

mislio sam na m/z odnose izmedju dvoje odraslih ljudi koji imaju 40+ dakle nisu deca
i valjda su prelezali decije boljke igre "toplo-hladno"
taj koji laze sa 40+ lagao je i prethodnih 40 godina. Normalna osoba bi to primetila tokom zajednickog dugogodisnjeg zivota.
Jedino ako mislis na ono kecanje sa strane, svaleracije itd. to je druga prica. Tu ih ima malo imunih.

ja to ne gledam tako. Ne postoji kod mene treniranje za dobar sex. Ono da kako pišeš 70% bude treniranje, a 30 sjajno... Moje iskustvo nije takvo.
Naravno da ne mogu. Paljenja su nešto individualno

Vidi sad ovo.
U trenucima najveće zaljubljenosti, kada su dvoje zajedno, žene ne mogu da shvate kako je to moguće da bi on MOGAO da bude sa nekom drugom? Njima to ne ide u glavu. Ne da li hoće ili neće, već da uopšte može. To je većini žena nezamislivo, jer ako se jako pale na nekoga i zaljubljene su njima je skoro pa nemoguće tako nešto.. da uživaju sasvim u kresu sa nekim drugim u to vreme. Ne govorim kada se ljubav oladi, već ono kada su oboje zaljubljeni. I od vrlo emotivnih muškaraca sam čula da to mogu da izvedu, samo je pitanje da li žele ili ne.

I još, zanimljivost, od par njih sam čula da su najbolje sexove imali sa osobama koje uopšte nisu voleli, a da sa osobama koje su baš voleli sex je bio objektivno gledajući često ništa posebno. Kod žena je to retko čuti.

Vidi sad ovo.
U trenucima najveće zaljubljenosti, kada su dvoje zajedno, žene ne mogu da shvate kako je to moguće da bi on MOGAO da bude sa nekom drugom? Njima to ne ide u glavu. Ne da li hoće ili neće, već da uopšte može. To je većini žena nezamislivo, jer ako se jako pale na nekoga i zaljubljene su njima je skoro pa nemoguće tako nešto.. da uživaju sasvim u kresu sa nekim drugim u to vreme. Ne govorim kada se ljubav oladi, već ono kada su oboje zaljubljeni. I od vrlo emotivnih muškaraca sam čula da to mogu da izvedu, samo je pitanje da li žele ili ne.

I još, zanimljivost, od par njih sam čula da su najbolje sexove imali sa osobama koje uopšte nisu voleli, a da sa osobama koje su baš voleli sex je bio objektivno gledajući često ništa posebno. Kod žena je to retko čuti.
Aha

Vidi sad ovo.

Ne znam koji je to pravac, ali mogu da ga zamislim Č:P

Eto našli smo jednu stvar ;)

Druga je, predlažem, ono sa fetišima što sam napisala.. Muškarci recimo žele da imaju neku vrstu sexa i traže ženu koja bi se u to uklopila. Kod žena je slično, ali sa nijansom da one više traže pogodnu osobu za to, a ne sex. Posledica jeste da muškarac može naći par žena sa kojima može recimo da ostvari to što želi, pod uslovom da ima sreće, a da žena ako nađe tu 1 osobu nema interes da ide dalje.

Iskusan čovek, bivši forumaš hehe, mi je tvrdio pošto je bio sa xy žena da sve po pravilu se sve više opuštaju u sexu što su više sa nekim, a kod muških je često sex sve lošiji jer im dosadi žena. Ne mora da znači da vek važi, ali se da primetiti.

Back