Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

joj biologija mene jako plasi :( al valjda cu uspeti :)

i mene, biologija je teska i ima puno da se uci, 3 knjige... ajde da je jedna, pa mi ne bi bilo toliko frka ali tri je stvarno previse... mislim da je na ovom fakultetu najtezi prijemni, tj. ima najvise da se uci... plasim se da ce mi se na kraju sve pomesati :D ali dobro, moramo biti pozitivne, valjda ce sve proci dobro :)

jao samo 0,5 poena, uzas..... stvarno koji baksuz... mogu samo da zamislim kako ti je bilo... a valjda cemo se navici nekako kad upisemo ( ako upisemo :D ), sta da radimo kad se mora... :D e a za koliko mesta je prosirena lista?
Iskreno, nemam pojma... Ja sam bio 3-ci ispod crte! Ove godine je bila uzasno jaka konkurencija,,, naravno, za logopediju i prevenciju... Koji smer hoces?

Sociologija obrazovanja - mala knjiga, Mirko (po meni makar), sasvim ok... Mozes je spremiti za par dana, predavanja nisu obavezna :)

Marginalne grupe ne znam kakve su :neutral:

Hvala ti i mislio sam da uzmem obrazovanje :) e a sta da radim sa genetikom ;) msm pao sam prvi kolokvijum za 10 dana imam popravni ali uzasno mi je teska uopste ne znam kako da polozim to,jel pomazu ona pitanja iz skriptarnice i one skripte msm jel ima svrhe da ucim iz toga,posto njegova knjiga mi je kao spansko selo?! ;)

Hvala ti i mislio sam da uzmem obrazovanje :) e a sta da radim sa genetikom ;) msm pao sam prvi kolokvijum za 10 dana imam popravni ali uzasno mi je teska uopste ne znam kako da polozim to,jel pomazu ona pitanja iz skriptarnice i one skripte msm jel ima svrhe da ucim iz toga,posto njegova knjiga mi je kao spansko selo?! ;)

Pa znas kako uci gradivo sa vezbi, sto ucite kod Jasne.. Knjiga je odvratno napisana i makar meni je bilo izuzetno tesko da ucim iz nje... Na kolokvijumu (ali i ispitu) je uglavnom ono sto ste na vezbama radili...
Profesor nastoji da zaplasi, ali je skroz ok na kraju... One koji urade za 9/10 kolokvijuma oba, oslobodi ispita, a cesto i pri upisu ocena poveca ocenu (npr dobijes 6 na ispitu, dodjes da upises, on ti upise 7), ali tu isto gleda kako si kolokvijume uradio.
Moja sugestija - ukoliko nemas svoje, nadji od nekoga beleske sa vezbi i to lepo nauci, i ne bi trebalo da bude problema...
Za ispit samo treba iz knjige uciti one silne bolesti, to cete sada u drugom semestru raditi, to bude da se pise dosta....

Pa znas kako uci gradivo sa vezbi, sto ucite kod Jasne.. Knjiga je odvratno napisana i makar meni je bilo izuzetno tesko da ucim iz nje... Na kolokvijumu (ali i ispitu) je uglavnom ono sto ste na vezbama radili...
Profesor nastoji da zaplasi, ali je skroz ok na kraju... One koji urade za 9/10 kolokvijuma oba, oslobodi ispita, a cesto i pri upisu ocena poveca ocenu (npr dobijes 6 na ispitu, dodjes da upises, on ti upise 7), ali tu isto gleda kako si kolokvijume uradio.
Moja sugestija - ukoliko nemas svoje, nadji od nekoga beleske sa vezbi i to lepo nauci, i ne bi trebalo da bude problema...
Za ispit samo treba iz knjige uciti one silne bolesti, to cete sada u drugom semestru raditi, to bude da se pise dosta....

Da knjiga je prilicno ne razumljiva...pa nista hvala ti,bas sam danas rekao drugarici da mi donese beleske sa vezbi.Ja naravno nisam pisao.Sad treba da ucim i razvojnu za kolokvijum i metodologiju,poludecu ;)

zanima me da li ima ljudi sa ovog faksa u novom sadu i kako njima ide tamo...
ja se vodim kao student poslednjih 6 godina svog zivota
nema sta nisam studirala
i konacno mislim da sam se definitivno odlucila
ovo mi deluje zanimljivo i lako
msm, lako u odnosu na molekularnu biologiju npr. koja mi je krv popila
i radila sam sa decom ometenom u razvoju (posto sam ja i medicinska sestra) pa imam iskustva sa njima i znam koliko su divni
ali sad vidim i taj smer za bolesti zavisnosti pa se dvoumim

Back