fefa
Zainteresovan član
- Poruka
- 108
Je l' swi planiraju logopediju???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se nadam da cu danas uspeti da je zavrsim pa cu da predjem na soc,iskreno nije mi jasno kako ti je soc zanimljiva ucio sam je u 3 godini i bila mi je uzasno suvoparna i dosadna,mada deo sa religijama je dosta zanimljiv i jedva cekam da dodjem dotle![]()
koliko se ja secam nisu.. Ni sociologija nije bila teska, bar prosle godine. Idite na infostud tamo ima testova iz soc. i slicno ce ti doci, mada nisu svi odgovori tacni, ali bar ces da vidis kako izgleda. A za psihologiju se ne tripujte, ja sam je procitala noc pred prijemni ( 2.put) i to sam najbolje uradila![]()
Ja planiram za logopediju(i jos jedna moja drugarica iz odeljenja,a druga se premislja imedju prevencije i logopedije).Nego da li ce neko od vas ici na pripreme,ja cu prijaviti biologiju jer realno bas da idem na sva 3 mi je skupo?!![]()
Ja cu prevenciju,kod mene u skoli ce nas 10 prevenciju,i jedna devojka ce logopediju...a sto se priprema tice ja ne mogu da stignem zbog obaveza u skoli na biologiju i mnogo mi je krivooooooooooooooooo
,icicu na sociologiju,to jedino mogu...
![]()
A jaoo 10 njih?!Pa u koju skolu ides?KOd mene ima jos par njih i uglavnom su za prevenciju,eto da te obradujem malo![]()
A jaoo 10 njih?!Pa u koju skolu ides?KOd mene ima jos par njih i uglavnom su za prevenciju,eto da te obradujem malo![]()
U medicinsku,ti?...pa bas lepo,konkurencija je velika,nego sta me briga,trudicu se da razbijem prijemni pa sta bude,bice![]()
Ljudi,ima li koji logoped ovde?Ja bih zelela da upisem logopediju,pa mi treba neki savet.....pozz za buduce kolege sa FASPER-a)
ej ljudi pozdrav! jel mi moze neko rec dal na fasperu ima stranih studenata? evo ja iz Hrvatske, pa mislim doc u Bg to upisat... I jesu teski prijemni, kod nas su teski a malo primaju... eto, svaka informacija mi dobro dođe, hvala!
ej ljudi pozdrav! jel mi moze neko rec dal na fasperu ima stranih studenata? evo ja iz Hrvatske, pa mislim doc u Bg to upisat... I jesu teski prijemni, kod nas su teski a malo primaju... eto, svaka informacija mi dobro dođe, hvala!
Izasao vam je informator..ali morate da platite 420 din. tj da uplatite na racun faxa i donesete im uplatnicu i uzmete inf .) bar je tako bilo prosle godine
![]()
Izasao vam je informator..ali morate da platite 420 din. tj da uplatite na racun faxa i donesete im uplatnicu i uzmete inf .) bar je tako bilo prosle godine
![]()
jel mi može neko reći kako se srednjoškolske ocjene boduju na fasperu pri upisu? nisam to našla na stranici(
konacno je izasao..pa dobro nije skup![]()