Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Ja se nadam da cu danas uspeti da je zavrsim pa cu da predjem na soc,iskreno nije mi jasno kako ti je soc zanimljiva ucio sam je u 3 godini i bila mi je uzasno suvoparna i dosadna,mada deo sa religijama je dosta zanimljiv i jedva cekam da dodjem dotle :D

Pa meni je taj deo sa religijom,tj sa kulturom zanimljiv,ovo ostalo je bezveze,ostala mi je jos ona struktura drustva i to me smara:cistinaocare:

koliko se ja secam nisu.. Ni sociologija nije bila teska, bar prosle godine. Idite na infostud tamo ima testova iz soc. i slicno ce ti doci, mada nisu svi odgovori tacni, ali bar ces da vidis kako izgleda. A za psihologiju se ne tripujte, ja sam je procitala noc pred prijemni ( 2.put) i to sam najbolje uradila :)

Hvala..:D ..Radila sam ja te testove,i bas su laki,eeee kad bi bili takvi na prijemnom bila bi laganica :D

Ja planiram za logopediju(i jos jedna moja drugarica iz odeljenja,a druga se premislja imedju prevencije i logopedije).Nego da li ce neko od vas ici na pripreme,ja cu prijaviti biologiju jer realno bas da idem na sva 3 mi je skupo?! :confused:

Ja cu prevenciju,kod mene u skoli ce nas 10 prevenciju:sad2:,i jedna devojka ce logopediju...a sto se priprema tice ja ne mogu da stignem zbog obaveza u skoli na biologiju i mnogo mi je krivooooooooooooooooo:rida: ,icicu na sociologiju,to jedino mogu...:(

Ja cu prevenciju,kod mene u skoli ce nas 10 prevenciju:sad2:,i jedna devojka ce logopediju...a sto se priprema tice ja ne mogu da stignem zbog obaveza u skoli na biologiju i mnogo mi je krivooooooooooooooooo:rida: ,icicu na sociologiju,to jedino mogu...:(

A jaoo 10 njih?!Pa u koju skolu ides?KOd mene ima jos par njih i uglavnom su za prevenciju,eto da te obradujem malo ;)

ej ljudi pozdrav! jel mi moze neko rec dal na fasperu ima stranih studenata? evo ja iz Hrvatske, pa mislim doc u Bg to upisat... I jesu teski prijemni, kod nas su teski a malo primaju... eto, svaka informacija mi dobro dođe, hvala!

Imaju....spremi sociologiju,psihologiju i biologiju...wise informacije imas na njihowom sajtu...najbolje je da skines informator za proslu godinu posto za owu jos nije izaso!:(

Back