ludjakinja91
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
Pa,mora neko da ti prawi drustwo!!!![]()
pa taj rad hehe :*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa,mora neko da ti prawi drustwo!!!![]()
HHHHHHHMMMMMM.....pa taj rad hehe :*
aaaa... ljudi.... sta se desilo sa sajtom naseg faxaaa??? o0
to se i ja pitam
ne znam zasto ali niko ga ne koristi
A,sta je bilo???Dugo nisam poseciwao sajt!![]()
ma nista jednostavno niko ga ne koristi![]()
ma nista jednostavno niko ga ne koristi![]()
Nije da ga niko ne koristi,nego jednostavno ne radi,bar meni![]()
Pozdrav!
Zanima me, da li se moze studirati i raditi?
Planiram da upisem Visu medicinsku, pa posle nje, kada se zaposlim i fasper.
(:
Mozes...Mislim, ako zelis tolikoooPozdrav!
Zanima me, da li se moze studirati i raditi?
Planiram da upisem Visu medicinsku, pa posle nje, kada se zaposlim i fasper.
(:
Bas dobar termin!Da li oni planiraju owu god.da izdaju informator???![]()
Zvao sam fax pre neki dan kazu da ce da izadje informator posle praznika,praznici su prosli tako da sad mozemo samo da cekamo.Inace planiram isto logopediju i kao i svi vi se uzasno nerviram oko prijemnog.pozzz
Daj boze...a prijemni...ne spominji ga...nikako da sednem ozbiljno da ucim!![]()
Hehe ja kao zavrsavam sa psihologijom ali u sustini ne znam da li znam da ponovim 2 recenice![]()
Hehe ja kao zavrsavam sa psihologijom ali u sustini ne znam da li znam da ponovim 2 recenice![]()
Jaoo isti slucaj je samnom,ja sam zavrsila psihologiju pre mesec dana,i sad pojma nemam,a sad ucim sociologiju i to mi super ide,posebno mi je zanimljiva kultura
,e sad imam jedno pitanje za one koji su vec radili prijemni,da li je potrebno da se uce godine,tj da li su bile na testu?
![]()
Jaoo isti slucaj je samnom,ja sam zavrsila psihologiju pre mesec dana,i sad pojma nemam,a sad ucim sociologiju i to mi super ide,posebno mi je zanimljiva kultura
,e sad imam jedno pitanje za one koji su vec radili prijemni,da li je potrebno da se uce godine,tj da li su bile na testu?
![]()
Ja se nadam da cu danas uspeti da je zavrsim pa cu da predjem na soc,iskreno nije mi jasno kako ti je soc zanimljiva ucio sam je u 3 godini i bila mi je uzasno suvoparna i dosadna,mada deo sa religijama je dosta zanimljiv i jedva cekam da dodjem dotle![]()