Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Hehe ja kao zavrsavam sa psihologijom ali u sustini ne znam da li znam da ponovim 2 recenice :(

Jaoo isti slucaj je samnom,ja sam zavrsila psihologiju pre mesec dana,i sad pojma nemam:dash:,a sad ucim sociologiju i to mi super ide,posebno mi je zanimljiva kultura :) ,e sad imam jedno pitanje za one koji su vec radili prijemni,da li je potrebno da se uce godine,tj da li su bile na testu? :think:

Jaoo isti slucaj je samnom,ja sam zavrsila psihologiju pre mesec dana,i sad pojma nemam:dash:,a sad ucim sociologiju i to mi super ide,posebno mi je zanimljiva kultura :) ,e sad imam jedno pitanje za one koji su vec radili prijemni,da li je potrebno da se uce godine,tj da li su bile na testu? :think:

koliko se ja secam nisu.. Ni sociologija nije bila teska, bar prosle godine. Idite na infostud tamo ima testova iz soc. i slicno ce ti doci, mada nisu svi odgovori tacni, ali bar ces da vidis kako izgleda. A za psihologiju se ne tripujte, ja sam je procitala noc pred prijemni ( 2.put) i to sam najbolje uradila :)

Ja se nadam da cu danas uspeti da je zavrsim pa cu da predjem na soc,iskreno nije mi jasno kako ti je soc zanimljiva ucio sam je u 3 godini i bila mi je uzasno suvoparna i dosadna,mada deo sa religijama je dosta zanimljiv i jedva cekam da dodjem dotle :D

Back