Da li je ponižavajuće ...?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mada postavka liĉi na bilo koji zodijački znak kad se uletvi a kod strelca je obavezno glumački performans gde ste totalno omanuli poentu jer je za vas on samo.legao na ulicu.

To je kao da za striptizetu kažete: "ova skida gaće"

Mnogo ste veliki materijalista i agresivac
Śta ste u horoskopu?
Pa ok, nisam ja to uzeo za zlo, samo sam se zabrinuo za njegovo dobro, ali lud je lik ovako u poz smislu tako da...
Sta sam ja u zod? aj pogadjaj?

Ne bih bas rekao. Vec cezne za Mikom a ostali su prosek, dok se ne pojavi neko van proseka i pokaze zainteresovanost, onda Mika vise nije predmet strasti, na protiv, brzo se promeni to u glavi. Mane pocnu da smetaju, to sve popunjava Pera i onda ona varala ili ne Miku, Mika vise nije zanimlijv jer je okusila krv. Tako da ne bih bas hvalio taj pristup. Ako je do nekog zdravog odnosa, onda je pitanje zrelosti i osvescavanja u sebi pre svega. Ali pogodi sta? Velika vecina ljudi blage veze nema o tome a kamoli...tako da ili na gomilu ili nivoe... Jedina je razlika - dostupnost.
Da nisi Škorpija lepteiebo? :eek:

Ja nastupam kao CEO svim tim stvarima ;), efikasno i brzo :mrgreen:
Menadžer nije zanimanje već patološko stanje
Naime, iako su postojali komercijalisti i trgovački putnici, sve do 1960-te nikom u Americi nije padalo na pamet da zapinje ko da je njegova firma a da od toga nema ništa. Recimo McDonalds nije mogao da postane lanac restorana jer gazde (dva brata) nisu mogle da kontrolišu (tok novca) nove objekte a postojeći su ih iscrpeli, a onda se našla jedna zamlata u očajnom ekonomskom stanju... Zato kažem da je to patologija.

Menadžer nije zanimanje već patološko stanje
Naime, iako su postojali komercijalisti i trgovački putnici, sve do 1960-te nikom u Americi nije padalo na pamet da zapinje ko da je njegova firma a da od toga nema ništa. Recimo McDonalds nije mogao da pistane lanac restorana jer gazde nisu mogle da kontrolišu (tok novca) nove objekte a postojeći su ih iscrpeli, a onda se našla jedna zamlata u očajnom ekonomskom stanju... Zato kažem da je to patologija.

Znam gosp. Manager da volite da zaebavate, zaista me ne zanima razvoj CEO.. onako sam to lupila.
Pozdrav, back to the business

Back