Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 86.529
Znao sam! Pu...UIh brate. Pitati farmaceuta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam! Pu...UIh brate. Pitati farmaceuta.
Ali u ovom slučaju je žensko rame, rame za plakanje.Muško rame za plakanje
zameni kita za skakanje
provereno
Kako kakve emocije?Kakve emocije u muškarcima? Dovoljno je da dama pristojno i lepo izgleda,a ponuda koju si izgleda dobila, je sasvim iskrena i fer.
Dovoljno mi je pročitati tvoje sterilne komentare na LJiS i da vidim jedan veliki promašaj života tvog.
Use your imaginationMene ono zanima, kako se to ima sex sa nekim na koga se ne pališ.
Prijatelj ti ponudi. Kako se to dolazi do toga da se ekscituješ da možeš da se ovlažiš, sexaš, svršiš sa nekim koga smatraš samo prijatljem? Taj deo mi nije jasan.
Ako odbije danas prepodne onda stvarno može da mašta do prekosutra jer pored današnjih utakmica sutra ima Zvezda - Barselona i još mnogo drugih...Use your imagination
Iju!mlitavi prijatelji vs pohotna prijateljica
I labavi ume da zabaviŽasu
Ništa mlitavo ne valja !

Nicht nicht mr managerI labavi ume da zabavi![]()
A sad ozbiljno , mislim da je Paula u uvodnom postu mislila više na poznanika.Iju!
Zar nije lepše reći mačori u pušnici ispod visoko okačene slanine?
Ja ti kažem - požuri dok ne počne Liga ŠampionaBaš kao što sam i mislila.
Spolovi se ne razumeju.
Za sta su bese beta blokatori? Aritmije? Anksioznost? Zenama ih koliko znam daju u premenopauzi i tdZnao sam! Pu...
Ne znam šta bih ti rekla... Nemam pojima kakva je razlika. Mislim baš više na 9rijatelja, na nekog s kim smo u komunikaciji.A sad ozbiljno , mislim da je Paula u uvodnom postu mislila više na poznanika.
Prijatelj je sasvim druga stvar
E da aj sad nas drndajte u zdrav mozak...A sad ozbiljno , mislim da je Paula u uvodnom postu mislila više na poznanika.

A sad ozbiljno , mislim da je Paula u uvodnom postu mislila više na poznanika.

I ******и ume da zaglaviI labavi ume da zabavi![]()

NEĆETE APSITI!I ******и ume da zaglavi![]()