Da li je ponižavajuće ...?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dovoljno mi je pročitati tvoje sterilne komentare na LJiS i da vidim jedan veliki promašaj života tvog.
Hurting Station 19 GIF by ABC Network

A sad ozbiljno , mislim da je Paula u uvodnom postu mislila više na poznanika.
Prijatelj je sasvim druga stvar
Ne znam šta bih ti rekla... Nemam pojima kakva je razlika. Mislim baš više na 9rijatelja, na nekog s kim smo u komunikaciji.
A poznanik ke neko ko se možda malo i dopada tipa komšija kolega itd ali sa takvom osobom nisi dovoljno blizak da predložiš ovako nešto užasno 😁

A sad ozbiljno , mislim da je Paula u uvodnom postu mislila više na poznanika.
Prijatelj je sasvim druga stvar
E da aj sad nas drndajte u zdrav mozak...

"Nisam mislila prijatelj nego drug, nismo se razumeli ipak je poznanik, usput vozi BMW-a al ne znam niśta o njemu pa sam mislila ako me pita drugarski šta da mu kažem?"

Jel ova fora?
Odgovor: kolko mu daš do LŠ dala si mu, posle zaboravi plus ima i sutra jake tekme

E tako :ljutko:

Neminovno imas drugaciju komunikaciju sa sup polom nego sa ortacima. I ako treba da alociram poseban folder za nju u glavi i da posvecujem vreme i energiju, da znam o njoj, njenom zivotu a da je to van seksualnog konteksta, daj mi razlog za to. A retko ga ima. Obicno se svede na to da on slusa nju na kafici o njenim nekim zenskim pricama, na zenski nacin i cupka dole nogom. Budi musko jbte, kazi joj - e nadju kuce ako ti treba drugar. Ne budi papa. I nema ona sta da se vredja sto si seksualan. Vredja te? Idi pred opstinu.

Back