Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.374
da, to je vrlina (nega kurchevite boli)ili sto bih ja rekao..zabole me sta drugi misle![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, to je vrlina (nega kurchevite boli)ili sto bih ja rekao..zabole me sta drugi misle![]()
To je veliki problem jer u većini poruka na temu ljubavi i sex-a vise od pola je sprdnja i palamuđenje...Tako niko nece pisati ni o cemu na forumu ljubav i sex o sexu, jer ce se plasiti da ga optuze da je pacenik, osim sto imate gomilu zezanja koji veze nemaju sa ovim forumom.
Нисам у праву?koji te djoka izneverio?![]()
Odgovor isti kao za precenjenu ljubav..dakle, nije precenjen nego potcenjen...Sobzirom da je forum podeljen na dva segmenta otvaram dve teme koje cine sustinu foruma
nisi odgovorilaНисам у праву?![]()
Sobzirom da je forum podeljen na dva segmenta otvaram dve teme koje cine sustinu foruma
Znači gomile žena tvrdi da ih momci ne mogu zadovoljiti a vi se pitate gdegde se nalaze ovakvi andjeli?![]()
Mene je briga samo da se ja istovarim a njoj kako je i koliko traje to me zaboli uvoZnači gomile žena tvrdi da ih momci ne mogu zadovoljiti a vi se pitate gde![]()
A ti si špediter neki? Baviš se utovarom i istovaromMene je briga samo da se ja istovarim a njoj kako je i koliko traje to me zaboli uvo
Aha, jel treba istovar?A ti si špediter neki? Baviš se utovarom i istovarom
На шта?nisi odgovorila![]()
I to najbolje uraditi pred njom pa nek se zamisli koliko vredi.Kad cujem cure traze 500 Ili soma evra brate samo se nasmejem I bacim ga
Ima kod nas u marketu. 500din. Kilo.Romantika se negde kupuje? Gde to?
Zavisi. Ako platis onda kosta malo, ako se ozenis onda je preskupo.hmmm ovo je zanimljiva nova tema
"da li seks kosta"![]()
Eto, lepo. Jos mozes i da biras koliko ti trebaIma kod nas u marketu. 500din. Kilo.
Apsolutno potpisujemŠto će se videti i na ovoj temi.. većina ljudi na forumu potcenjuje seks i smatra ga nižom rabotom, smatra ga nečim prljavim ili manje bitnim. Za mene je to misterija.
Kroz seks se ljubav ispoljava na najdublji i najfantastičniji način. Uzbuđenje koje se kroz seks može dobiti je dar direktno od Boga.
To što ljudi zloupotrebljavaju seks, kao i mnogo pta drugo, je druga strana medalje, ali da, više se potcenjuje nego što se vrednuje !