Da li je ponižavajuće ...?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naprosto, ne znam kako vam to nije jasno, to je kao prekidač, turn off i turn on. Ili je uključeno ili nije. Ako počnem da se palim na nekog muškarca, ne samo da mi više nije prijatelj već ne može nikada više ni da bude.. osim u možda nekoj dalekoj budućnosti ako oboje budemo srećni sa drugima itd... ali i tada ćemo biti više poznanici, a ne prijatelji.

A ja iskreno ne znam ni jednu ženu koja ovo gleda drugačije od mene. To je prosto podeljeno. Ako joj je prijatelj simpa i sviđa joj se, to je stoga samo što je nesposobna da ga smuva ili se plaši da pita, opet nesposobna.

Mene bi to uvredilo i ne bih joj se vise javio nikada. To sto ti ne osecas strast u meni, ne znaci da je nemam. A ako mi se predstavljas kao prijateljica, znaci da i te kako treba da me dozivljavas seksualno, samo neces biti ti ta. A to je i vezano za temu. Nikad ne bih bio s nekim, druzenje ili bilo sta drugo, da moja seksualnost moze da je uvredi na neki nacin.

Da ali to sto pricas nije strast vec eksluziva i tu se i gubi strast. Jer strast nema veze s time.

Strast je vrlo ekskluzivna stvar kod svake žene koju poznajem. Vrlo je malo onih koje se paralelno mogu seksati sa više njih i sa svima da imaju strast. Ili će jednog da otaljavaju a drugome da se raduju, je je strast selektivna. U jednom periodu. Posle se to može promeniti.
Strast je stoga ta koja čini da tu prijateljstva ne može biti.

Strast je vrlo ekskluzivna stvar kod svake žene koju poznajem. Vrlo je malo onih koje se paralelno mogu seksati sa više njih i sa svima da imaju strast. Ili će jednog da otaljavaju a drugome da se raduju, je je strast selektivna. U jednom periodu. Posle se to može promeniti.
Strast je stoga ta koja čini da tu prijateljstva ne može biti.
To kod tih tvojih zena je samo stvar hronologije. Nije na gomili nego na rate i oportunizam.

Pa jeste. Jedan lik sto ga znam se uroljao i poceo da se valja na sred ulice i blesavi. Legao. Ne znam jel do zodijaka ili.
Mada postavka liĉi na bilo koji zodijački znak kad se uletvi a kod strelca je obavezno glumački performans gde ste totalno omanuli poentu jer je za vas on samo.legao na ulicu.

To je kao da za striptizetu kažete: "ova skida gaće"

Mnogo ste veliki materijalista i agresivac
Śta ste u horoskopu?

neka bude i na rate, u jednom periodu jedan, u drugom drugi ;)
Strast te privlači jednoj osobi, posle drugoj... i tako dalje ;). Ali dok čezneš za Mikom ne treba ti Pera.
Ne bih bas rekao. Vec cezne za Mikom a ostali su prosek, dok se ne pojavi neko van proseka i pokaze zainteresovanost, onda Mika vise nije predmet strasti, na protiv, brzo se promeni to u glavi. Mane pocnu da smetaju, to sve popunjava Pera i onda ona varala ili ne Miku, Mika vise nije zanimlijv jer je okusila krv. Tako da ne bih bas hvalio taj pristup. Ako je do nekog zdravog odnosa, onda je pitanje zrelosti i osvescavanja u sebi pre svega. Ali pogodi sta? Velika vecina ljudi blage veze nema o tome a kamoli...tako da ili na gomilu ili nivoe... Jedina je razlika - dostupnost.

Back