peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.023
Uopšteno, ne mogu onda biti prijatelji.Prijateljice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopšteno, ne mogu onda biti prijatelji.Prijateljice?
Ovo podebljano ne razumem?Možda zato što ja zaista ne mogu imati neki mlitav seks sa nekim. Ako nije mlitav to mi nije prijatelj.

Хмм ајде размисли да ли је дефинисан однос неуништив и да ли смо ми само рационална бића?U principu nikada nisam imala muškog prijatela pa da budem u takvoj situaciji.
Jedino što mi je bilo zanimljivo: davnih dana sam imala koleginicu koja je pričala kako ima prijatelja, da je to prijateljstvo od detinjstva i da se nikada nisu seksnuli. To je nekoliko puta pričala. Iznosila je to kao neki uspeh.
Doživljaj takve neke ponude zavisi i od godina i od trenutne situacije i raspoloženja i od primarnog odnosa to dvoje ljudi....
Nemislim ni da je loše ni da je dobro. Ako su bliski i iskreni mislim da sama ponuda ni realizacija(ako do nje dođe) ne bi trebalo da pokvare već definisan odnos.
Ja veruje da ima žensko muških prijateljstava koja se ispomažu na takav nacin. Gde rame za plakanje pređe u potpuno sjedinjavanje.
ako vam neki prijatelj nudi seks, dok čeka da nađe sebi devojku? (vi ste slobodni recimo i sami), to za žene
Znate da aktivno traži sebi devojku, potpuno je iskren, ne želi sa vama ništa osim seksa dok ne nađe neku za vezu.
Za muškarce isto, da li biste se osećali poniženo da vam prijateljica kaže kako bi volela da se krešete dok ona ne nađe sebi momka? Ona ga aktivno traži, ali ga još ne nalazi. Dakle, nema nikakve budućnosti sve to, znate da ste prolazna epizoda unapred.
E, pa da uporedimo odgovore![]()
Nije mi jasno šta si tačno htela reći.Šta ti tu nije jasno?![]()

I ja se pitam. Druzis e samo s mlitavima ili samo sa onima koji nisu mlitavi ili trece?
ne mlitav muškarac neg SEKS. Nemoguće da ti nisi dovoljno skoncentrian. Pročitaj ponovoNije mi jasno šta si tačno htela reći.
Ako muškarac nije mlitav, onda ti nije prijatelj? Znači samo mlitav muškarac može ženi biti prijatelj?
Ili sam pogrešno razumeo?![]()

Da ali to sto pricas nije strast vec eksluziva i tu se i gubi strast. Jer strast nema veze s time. Ovde koliko vidim seks je u pitanju, a strast moze da podrazumeva puno toga. Mozes da imas strastven odnos s nekim ali da ti nije privlacna seksualno na pr. Dakle na aseksualnom nivou. A mozes id a se nadjes s nekim i strast da bude i u seksualnom smislu alin ije jednostavno za duze staze- milion razloga.Pa zato što onda postoji strast među vama.
A strast nije neutralna. Strast znači da ću biti ljubomorna ako gleda druge. Jer ga želim za sebe. Svaka žena muškarca želi za sebe ako joj je lepo pored njega. Ne postoji nešto kao dobra vila.
Da li te prijatelje gledas kao na seksualne muskarce, s obzirom da koristic izraz mlitav?pisala sam o "mliatavom sexu". Jer.. sve prijatelje koje imam, kada bih zamislila da treba da sa njima imam sex, a nemam starst prema njima, to bi delovalo baš kao nešto mlitavo.. msm ne znam ni kako bih se primila
Da ali to sto pricas nije strast vec eksluziva i tu se i gubi strast. Jer strast nema veze s time. Ovde koliko vidim seks je u pitanju, a strast moze da podrazumeva puno toga. Mozes da imas strastven odnos s nekim ali da ti nije privlacna seksualno na pr. Dakle na aseksualnom nivou. A mozes id a se nadjes s nekim i strast da bude i u seksualnom smislu alin ije jednostavno za duze staze- milion razloga.
Da li te prijatelje gledas kao na seksualne muskarce, s obzirom da koristic izraz mlitav?
Potražimo odgovor u rečima Cecine pesmeako vam neki prijatelj nudi seks, dok čeka da nađe sebi devojku? (vi ste slobodni recimo i sami), to za žene
Znate da aktivno traži sebi devojku, potpuno je iskren, ne želi sa vama ništa osim seksa dok ne nađe neku za vezu.
Za muškarce isto, da li biste se osećali poniženo da vam prijateljica kaže kako bi volela da se krešete dok ona ne nađe sebi momka? Ona ga aktivno traži, ali ga još ne nalazi. Dakle, nema nikakve budućnosti sve to, znate da ste prolazna epizoda unapred.
E, pa da uporedimo odgovore![]()
Pa tu je problem. Jer , evo, pominje se pitanje prijateljstva. Ja ne bih mogao da budem prijatelj sa zenskom osobom ako me ne dozivljava kao seksualno bice. Ne bih imao nista od toga.Pa za mene muškarci generalno uopšte nisu seksualna bića osim ako nisam zainetersovana. Skoro sve muškarce koje gledam, potpuno sam neutralna prema njima. Jedino ako mi se neko baš svidi, ili imamo seks, onda on iskoči nad drugima i doživljavam ga kao muškarca. U pitanju je doživljaj, a ne činjenično stanje.
Muškarci su ti kao javni WCPa za mene muškarci generalno uopšte nisu seksualna bića osim ako nisam zainetersovana. Skoro sve muškarce koje gledam, potpuno sam neutralna prema njima. Jedino ako mi se neko baš svidi, ili imamo seks, onda on iskoči nad drugima i doživljavam ga kao muškarca. U pitanju je doživljaj, a ne činjenično stanje.
Pa tu je problem. Jer , evo, pominje se pitanje prijateljstva. Ja ne bih mogao da budem prijatelj sa zenskom osobom ako me ne dozivljava kao seksualno bice. Ne bih imao nista od toga.
Ja mislim da tebi pisanje ide bolje od sexa.Pa tu je problem. Jer , evo, pominje se pitanje prijateljstva. Ja ne bih mogao da budem prijatelj sa zenskom osobom ako me ne dozivljava kao seksualno bice. Ne bih imao nista od toga.
Sve jasno, nesporazum zbog nedostajuće reči u drugoj rečenici.ne mlitav muškarac neg SEKS. Nemoguće da ti nisi dovoljno skoncentrian. Pročitaj ponovo![]()

To je zapravo fundamentalna razlika između večine žena i većine muškaraca.Pa za mene muškarci generalno uopšte nisu seksualna bića osim ako nisam zainetersovana.
Pa gledati nekoga kao coveka znaci i prihvatati njegovu seksualnu stranu. Ovako je polucovek.Pa ok, koliko sam osmotrila, mnogi ljudi se zato i druže da se merkaju gledaju i podupiru ego jedno drugih.
Ali ja nemam takav odnos. Za mene su prijatelji baš aseksualna bića. JEdnostavno, gledam ga kao čoveka, kao i nekog kolegu, profesora, studenta, decu, potpuno nemam doživljaj bilo kakvog seksualnog fluida
Muško rame za plakanjeA ha, znači taj seks uključuje i slušanje, jadanje, savetovanje - full tretman?
Sto jbte. Pricamo uz kafu hahaJa mislim da tebi pisanje ide bolje od sexa.
Jedan si od retkih na forumu koji zna sva slova.
Kad dodju ovi sa jeftinim internetom ja ne znam dal da odgovorim dal da se i ja zajebajem sa njija?