Da li je ponižavajuće ...?

ako vam neki prijatelj nudi seks, dok čeka da nađe sebi devojku? (vi ste slobodni recimo i sami), to za žene
Znate da aktivno traži sebi devojku, potpuno je iskren, ne želi sa vama ništa osim seksa dok ne nađe neku za vezu.

Za muškarce isto ;), da li biste se osećali poniženo da vam prijateljica kaže kako bi volela da se krešete dok ona ne nađe sebi momka? Ona ga aktivno traži, ali ga još ne nalazi. Dakle, nema nikakve budućnosti sve to, znate da ste prolazna epizoda unapred.

E, pa da uporedimo odgovore :mrgreen:
Nista nije ponizavajuce ako je na zadovoljstvo prisutnih

ako vam neki prijatelj nudi seks, dok čeka da nađe sebi devojku? (vi ste slobodni recimo i sami), to za žene
Znate da aktivno traži sebi devojku, potpuno je iskren, ne želi sa vama ništa osim seksa dok ne nađe neku za vezu.

Za muškarce isto ;), da li biste se osećali poniženo da vam prijateljica kaže kako bi volela da se krešete dok ona ne nađe sebi momka? Ona ga aktivno traži, ali ga još ne nalazi. Dakle, nema nikakve budućnosti sve to, znate da ste prolazna epizoda unapred.

ako mene pitas, znas odgovor.

Kada si u vezi sa nekim, onda on logično ne traži neku drugu.
Ako vidiš da traži, kažeš ok vidim da je situacija takva, odoh
To je jasno, ni jedna zena ne zeli da bude druga zena

(izmedju ostalog zato muskarci drze u tajnosti kako gledaju i druge zene, jer ako prva sazna.... odma idu sankcije. Naravno nista pod kapom nebeskom nije tajno doveka, tako ce i prva da sazna - kad tad)

Ето какви смо ми чудни примати за једно задовољство између 15-30 минута писаће се страницама и данима. "не пишу љубавне песме и томове књига они што љубе него они што не љубе"
Тако и ми.🤣
Tragedija je uvek veca od celog zivota (povremeno popunjenog srecnim trenutcima)

Хмм ајде размисли да ли је дефинисан однос неуништив и да ли смо ми само рационална бића?
Било би лепо неко време онда кад уђу у причу дечко и девојка па почну једно друго да теше због неразуневања у љубави...
Па још неко и направи децу тецимо па се пита шта је с овом мојом? Она га оптужује са сваку глупост и набацује ми комплекс кривице он сув слуђен што му жена не да....Пушта је са најбољим другом који чак и са децом има присан однос....
Онда човек једном сазна да се они рокају за све паре и кусур...
Са друге стране пријатељица је ту у кући добра вила заједнички поверитељ решава проблеме критикује га пред девојком али га у себе радо прима да га утеши јер му жена лоше пуши...и тд....
Не дај Боже никоме једног сам знао тако...оставља трајне последиџе на живот , самопоуздање...још што би неко нестабилнији узео пиштољ и решио злу судбину...
Теорија је једно пракса нешто сасвим друго.

U srbiji nema ljubavi bez prevare. To je obavezni deo folklora.

Verovatno imate i filozofski stav o seksu?
Evo ja sam dupli strelac možemo o toj pojavi da razgovaramo sa razumne distance.
Na primer kako plebs to upražnjava i redovno maši poentu?
80 % genetickog koda koristi se da se napravi mozak
80% mozga se bavi time kako da napravi novu mesavinu genetickog koda
mi smo kratkotrajna prolazna kategorija napravljena samo za prokreaciju, a sve ostalo je protraceno na zabavu/entertainment
sve, ama bas sve u ljudskom zivotu - zamkovi, pare, moc, automobili, slava, bogatstva, je podredjeno tom faktoru mesavine.
Cista filozofija seksa.

80 % genetickog koda koristi se da se napravi mozak
80% mozga se bavi time kako da napravi novu mesavinu genetickog koda
mi smo kratkotrajna prolazna kategorija napravljena samo za prokreaciju, a sve ostalo je protraceno na zabavu/entertainment
sve, ama bas sve u ljudskom zivotu - zamkovi, pare, moc, automobili, slava, bogatstva, je podredjeno tom faktoru mesavine.
Cista filozofija seksa.
Naprotiv, ovolika vasiona nije tu da bi se okretala u krug.
Više je da mi traćimo vreme kako da zajebemo jwdni druge poĉev od provincijski seljačkog do američki rusko indijski kineskog.
Fora da istražujemo postoji li dodatna rasa a da sami sebe uništavamo animalno je ravno kapitulaciji. Baš me zanima šta bi radili Jevrej i Arapin ispred vanzemaljca? To je seks koji ne poznajemo.

Taj je bio kobajagi prijatelj..:lol:
..a samo je tražio prečicu do cilja..
Ne bi me uvredilo, zašto bi, samo bi mi bilo jasno zašto je bio uvek tu krijući se ispod maske " frend"...😄 prijatelja..

Naprotiv, ovolika vasiona nije tu da bi se okretala u krug.
Više je da mi traćimo vreme kako da zajebemo jwdni druge poĉev od provincijski seljačkog do američki rusko indijski kineskog.
Fora da istražujemo postoji li dodatna rasa a da sami sebe uništavamo animalno je ravno kapitulaciji. Baš me zanima šta bi radili Jevrej i Arapin ispred vanzemaljca? To je seks koji ne poznajemo.

jel ti to bolje od vasione znas zasto i kako je vasiona tu i da li uopste jeste tu :)

Jel čeka da nađe ili aktivno traži? Ako čeka da nađe, može da se načeka... a od seksa ništa.

E da aj sad nas drndajte u zdrav mozak...

"Nisam mislila prijatelj nego drug, nismo se razumeli ipak je poznanik, usput vozi BMW-a al ne znam niśta o njemu pa sam mislila ako me pita drugarski šta da mu kažem?"

Jel ova fora?
Odgovor: kolko mu daš do LŠ dala si mu, posle zaboravi plus ima i sutra jake tekme

E tako :ljutko:
Ne znam o ćemu pričaš.
Ako mi je prijatelj onda me i poznaje i da mu se slučajno desi da mu se dopadam , znao bi da ne pristajem na ništa manje od obožavanja.
Opisana Paulina situacija na to ne podseća , čak naprotiv.

Nego, @pikax , kako dođe do toga da je nekome sasvim ok da ne bude ništa posebno onome kome se daje?
Malo te ima, posle te nema, svejendo mu ima li te ili nema te, u međuvremenu traži nekog drugog i seti te se kad ipak malo udari čežnja prema seksu kao sportskoj radnji :)

Znam da se ne bismo složili o nećem drugom, ali meni je daleko pošteniji odnos sa nekim koga prvi put vidim pa uđemo u kres šemu na noć ili par puta, barem smo ljubavnici, neznanci u noći i slično (može čak i da se romantizuje stvar ;)), od onog ravnodušnog prjateljskog kresanja, kada u pauzi razgovora praktično u predahu ostalih aktivnosti se eto malko očešemo, pa nastavimo gde smos stali :)

Meni tu, u stvari, nedostaje neki stil, neka bitnoća, deluje frivolno. Ili je samo obožavanje u pitanju? :)

Nego, @pikax , kako dođe do toga da je nekome sasvim ok da ne bude ništa posebno onome kome se daješ?
Malo te ima, posle te nema, svejendo mu ima li te ili nema te, u međuvremenu traži nekog drugog i seti te se kad ipak malo udari čežnja prema seksu kao sportskoj radnji :)

Znam da se ne bismo složili o nećem drugom, ali meni je daleko pošteniji odnos sa nekim koga prvi put vidim pa uđemo u kres šemu na noć ili par puta, barem smo ljubavnici, neznanci u noći i slično (može čak i da se romantizuje stvar ;)), od onog ravnodušnog prjateljskog kresanja, kada u pauzi razgovora praktično u predahu ostalih aktivnosti se eto malko očešemo, pa nastavimo gde smos stali :)

Meni tu, u stvari, nedostaje neki stil, neka bitnoća, deluje frivolno. Ili je samo obožavanje u pitanju? :)
Ne dolazi u obzir da mu je svejedno , jer meni nije. Mislim , može nekom biti svejedno - ali mene nema u takvoj priči.
To ako je neko debil bez emocija pa nije moj problem. Zapravo , odvratno je jer te već poznaje i pomisli da bi ti pristala na tako nešto.

Ne znam o ćemu pričaš.
Ako mi je prijatelj onda me i poznaje i da mu se slučajno desi da mu se dopadam , znao bi da ne pristajem na ništa manje od obožavanja.
Opisana Paulina situacija na to ne podseća , čak naprotiv.
Poenta je u tome što je neprecizna i nejasna postavka, pa kako je ko tumačio, tako je i odgovarao. Da li je prijatelj ili "prijatelj" ili drug, poznanik bitna je razlika.

Poenta je u tome što je neprecizna i nejasna postavka, pa kako je ko tumačio, tako je i odgovarao. Da li je prijatelj ili "prijatelj" ili drug, poznanik bitna je razlika.

U suštini je nebitno. Bitno je to da ti toj osobi nisi neki izbor, u tome je poenta. Čak nije bitno ni zašto nisi. Dok gleda negde drugde da nađe ono specijalno, ti naprosto nisi ništa spec.

po pravilniku foruma i ti treba da se izjasniš :per:

Back