- Poruka
- 27.804
Misliš da muškarac ne može da ima ženu kao prijateljicu? Hm! Da uvek postoji neka želja s njegove strane?Pa meni iygleda da muškarci uopšte nemaju tu podelu u glavi, tj da oni mogu prijateji biti i sve vreme osećati seksualnu draž.. Dozvoljavam da je to moguće i kod žena. Ali pitanje je ovo, da li kada se ta energija ispolji i kada počnu da se seksaju žena može i dalje osećati da su prijatelji? Ja sam uverena da ne. Ako on postane za nju muško, ako je sex dobar, ako počne da oseća strast to prestaje biti prijateljstvo.
Smatram da u tim situacijama treba biti otvoren i reći da joj on nudi da budu ljubavnici ! I to mi je onda sasvim ok. Znači nisu više prijatelji, postaju povremeni ljubavnici. Što ne znači da neće pričati o ovome ili onome.
I žena kada je sa nekim oženjenim tipom u šemi zna se da je to šema, a ne prijateljstvo
I kada su ljudi u kombinaciji oni se pale jedno na drugo, znaju da je to privremeno, ali se pale i surfuju na toj energiji.
I kada je one-night-stand ljudi se privlače i iseksaju se.
Sve kombinacije mi deluju logično, osim te neprežaljene muške želje da imaju prijateljice sa benefitima.
Smatram da žena koja pristane na to ne zna u šta se upušta, ili zna ali je tako u jadnom stanju da ne može da nađe makar nekog poštenog ljubavnika, a ne nekog ko će je tretirati kao prijatelja i nakon što svrši na/u nju. Baš ponižavajuće.
Zašto mora da bude u jadnom stanju, možda je eto promenila mišljenje? Zašto se uvek postaviš tako da je tvoje mišljenje definitivno i da nikada nije podložno promenama? Zar ne možeš da ga promeniš?
Menjamo se kao ljudi, pa time nam se i mišljenja menjaju.