Да ли је могућа нова љубав после сломљеног срца?

Ne znam, te dve stvari, prijateljstvo i "tesenje" razdvajam...:)
Svako postupa onako kako mu odgovara, postoji li ljubavna demokratija? Ako postoji, za nju sam...:)
Mozda moje prijateljice nisu lepuskaste kao Olja...:lol:

Pa razdvajam i ja naravno,ali ponekad mi bude simpatično i zanimljivo ono što je daleko od mog mišljenja i shvatanja.
A ja Olju ne poznajem,nisam cak nikad ni u profil zavirila pa ne mogu znati da li je ljepuškasta,seksi ili sl. Mislim da to i nije puno bitno u odnosu na prijateljstvo i utjehe slomljenog srca.Mislim da u odnosu sa prijateljima ili prijateljicama ipak presudi nešto važnije od izgleda mada i izgled ponekad doprinese mnogo odluci da se "pristupi" tješenju.

Овако нисам никада волео. До сада ми се није тако нешто десило, па зато сумњам у неке шансе да се то понови.

sensitive... да. Ово искуство ме је тако отворило, толико оплеменило и учинило бољим, да мрзим помисао на то како ћу се, кад све прође -- ако прође, вратити у оног свог старог циничног и хладног себе, и можда још горег него што сам био. А и то што је овако дивна шанса за нешто фантастично отишла на особу са којом то не може да се деси.

Porastao si u duhovnom smislu,i ne vjerujem da bi sada mogao da "staneš" u prošlog sebe.Šta bi tada uradio sa viškom?
Odbacio ga zbog neupotrebljivosti?:roll:
Mislim da si mnogo dobio sa ovim iskustvom,i da je tvoja patnja napravila čudo od tebe,u pozitivnom smislu.
Ne može sve iz prvog puta da uspije.Mi ne treba da dajemo i da pri tome očekujemo da nam se to isplati.To izgleda tako proračunato.
Poenta je da život ide dalje,i sve što ti se desilo ima viši smisao.:)

... али баш сломљеног, кад много времена мора да прође? Већ ми неколико пута говоре "добродошао у клуб", па ме интересује да ли је неко успео да се из њега изађе и како?

Заволео сам једну особу од које ми љубав није узвраћена толико јако и потпуно као ниједну другу особу са којом је и било обостраних осећања. Убеђен сам да кад ме ово на крају прође, и кад се затворим, да нешто тако интензивно ни према коме више нећу осетити и то ме ужасава...

mogooća je......i realno je tu...........i dobro je šo si načisto, da tu ne može nićega da boode.....apsolootno možeš da boodeš miran.........jeste sad to gloopo...ali biće sve dobro.......dođe-prođe...dođe...prođe.......sve tako...

znas kako sve zavisi,imas li karakter ili ne!Ako imas onda ce ti biti lako da preguras sve to!npr . moj slucaj imam curu sad 20og nam je god dana ,super nam je zezamo se ludujemo volimo se!ALI, bil je treutaka kada sam izgubio njeno poverenje,nije me prevarila,svaki njen korag znam i drzim uzde u svojim rukama!ali kada se to desilo otisao sam kod druga za 4 bombe lava pustili muziku koja me tada u srce kidala,plakao sam kao suro pile!!da muskarci placu!!i tog trenutka sam rekao sam sebi i njoj,budes li me ikad na bilo koji nacin prevarila idem u crkvu i zaklinjem se u sestru da necu da te vidim u zivotu!!i stojim iza toga!!!!!pruzio sam joj sto 90%devojaka u ovoj sredini nema,nikad me nije bilo zao,niti ce,e sad ako je skot da to upropasti,ma mars u pm ,ako sam nju imao imacu i bolju!!a sva ta ljubav se pretvara u mrznju istog trenutka tako ,da nemoj te te price da li je moguca ljubav naravno da jeste!!!

... али баш сломљеног, кад много времена мора да прође? Већ ми неколико пута говоре "добродошао у клуб", па ме интересује да ли је неко успео да се из њега изађе и како?

Заволео сам једну особу од које ми љубав није узвраћена толико јако и потпуно као ниједну другу особу са којом је и било обостраних осећања. Убеђен сам да кад ме ово на крају прође, и кад се затворим, да нешто тако интензивно ни према коме више нећу осетити и то ме ужасава...

Naravno da jeste....ali ne treba zuriti i traziti odmah utehu u drugom partneru...to je po meni pogresno,bar iz mog licnog iskustva!
A koliko vremena treba da prodje....to je subjektivno...
Uvek mozemo da volimo opet,mozda malo drugacije,kvalitetnije...naucimo nesto iz tog iskustva...iz svojih gresaka a i tudjih...Sto je najbitnije postanemo jaci!...
Voleces opet ,veruj mi!

Slusaj sad.
Isto to desilo se meni. Samo sto je covek mog zivota umro. 5 godina sam bila u mrtvilu. I onda se desilo da mi se pojavio jedan plemenit covek. Zavolela sam ga. Nije mozda lepo reci, ali i jace i vise nego ikad ranije. Bolesno jace.
Pre tog coveka nisam vise verovala u srecu.
Srecu nam donose ljudi koje srecemo. A svako ima jos poneku sansu za srecu, pa cak i kada smatra da sve prodje.
Budi siguran da i ti imas svoju. I ona te ceka negde.

Nemam pojma. Ja u tom klubu vec nekoliko godina i nikako da izadjem. Hocu ja, ali.... izgleda da nije proslo dovoljno , ili nije naisao neko koga bih opet volela, ili, ili.....

Ma, proci ce sigurno....pitanje vremena, nekog lepog trenutka i upoznavanja jedne sjajne osobe.
Eto.

imam isti slucaj...mada to resavam na drugi nacin...sa deckom sam vec 5 meseci i pokusawam da ga zavolim a o je lud za mnom..!uzas...ponekad mrzim sebe...ponekad u nekom trenutku i osetim neshto prema njemu ali...nije isto...kao prema onoj PRAWOJ LJUBAWI...mislim da mi je posle god ipo dana isto ili jos gore u nekim trenucima...ali mislim(nadam se stwarno)da ce to da prodje...:)))bice ti bolje...:)))pokushaj nekog drugog da zawolis

Dragi Bogarte, ja sam skoro shvatila da je ceo zivot borba sa egom (da se manemo sad sujete) i to je neodvojivo sa ljubavlju koju osecamo prema nekome. Gde ces veci udar za ego, kad tvoje ja nije voljeno od tako divne osobe koju je izabrao tvoj ego? Coveka moze da boli samo ljubav prema samom sebi, jer ljubav prema drugome ne moze nista da ugrozi ako je stvarno ljubav, osim ljubavi prema samome sebi. Samo ego pati, to nema veze sa tim da li si ili nisi egoista, laksi ili tezi, verovatno i nisi veliki, jer najgori egoisti ne pate, bar im to ne dopire do svesti, oni bol odstranjuju hirurski. Patnja ti je blagoslov, dobija je onaj koji ima sanse da se razvije. Iskoristi sansu i izadji na visi nivo, sa novim pogledom na stvarnost. U suprotnom i vrlo je moguce da ce sve da ti se ponavlja do u beskraj ili se nece desiti vise nikad.
:klap: :heart:
ljudi jednostavno dodju do tacke u kojoj jedna osoba drugu vise ne moze da razume...do zida...gadno je kad jedna osoba ne vidi taj zid (a druga vise nema motiva da joj objasni)...i onda pati sto nije voljena...a ustvari, pati zbog toga sto samu sebe ne voli dovoljno, pogotovu takvu kakvom sebe dozivljava u slicnim situacijama.

i ja sam dozivjela isto sto i ti.Ostavio me decko gotovo pred oltarom prije dva mjeseca.Mislim da moja tuga nikad nece proci.Ali zasto nisi pokusao da razgovaras sa tvojom djevojkom, mozda bi razgovor rijesio i taj vas problem, mozda bi se i pomirili , ko zna

umirem svakoga dana polagano, jer ono u sto sam vjerovala postade mi strano
ubija me tuga ova sto nastade bez razloga i osnova
vise mi i ne vrijedi zivot moj, jer dozivjeh patnju i bol
bas kao i ti , nesretna sam ja, a kako boli
i koliko ce jos potrajati ovo stanje zna samo gresna dusa ova
sto ostade bez snova i bez ljubavi za koju sam vjerovala
da ce zauvijek ostati samo moja.:dash:

Back