Да ли је могућа нова љубав после сломљеног срца?

Naravno da je moguca....samo sto je dosta teze...zavisi opet od osobe, nacina razmisljanja itd...ali ako nisi zaljubljive prirode ( ka ja :lol: )...pa....patices dosta vremena....:(

Ispostuj emocije i pati...ali ipak ne dozvoli da patnja predugo traje...kad dodje "pravo" vreme desice se klik u tvojoj glavi..jednostavno ces da preseces sve i krenes dalje...
nekima se taj klik desi pre, nekima kasnije....ali bitno je da se desi...;)

:super: kratko, jasno i u sam centar :whistling:

Zna covek za tu blic seks varijantu, mnogi su mu to vec preporucili i u stvarnom svetu, ali to ga nece izleciti od ljubavi prema toj zeni, zeni kojom je opcinjen, ideja je OK kao nacin skretanja paznje, ispunjavanja dokolice u kojoj bi inace razmisljao i patio...ali on trazi trajan lek, lek za isceljenje, a ne obican "analgetik"...procitajte sve sugestije i znacete da niste originalni...ne reklamirajte se...pomozite...bilo je raznih pristupa, predloga...ali...

JEDNE NOCI PO PO' NOCI
PIJAN SELOM HTJEDOH PROCI
AL' SUSREO SAM, SUSREO SAM
SUSREO SAM VANZEMALJCA

I CIM SAM GA UGLEDAO
ODMAH ME JE PREPOZNAO
A KAD ME JE PREPOZNAO
TADA MI JE OBJASNIO:

"ZEMLJANE JARANE
POZNANICE SA BAS-CARSIJE
NEMOJ DA SE STRAH OD MENE
PATIMO ZBOG ISTE ZENE."

I CIM SAM GA SASLUSAO
ODMAH SAM GA POSLUSAO
ZASTO DA SE USTRUCAVAM
IDEM MIRNO JA DA SPAVAM

KADA ON SA PLANETE DRUGE
PATI SAMNOM ZBOG ISTE TUGE
KADA ON SA PLANETE DRUGE
PATI SAMNOM ZBOG ZENE DRUGE

Jbga nemaju svi prijatelje k'o nasa lepotica Olja, nismo svi seksi...a nije nam do zivota...

Ne znam da li se uspješno utješila zahvaljujući prijatelju ili svom izgledu ali mi je pravo simpatičan i originalan način utjehe a i prijateljstva.Valjda zato prijatelji i služe da tješe prijateljice slomljenog srca.Kafu možeš piti i sam!

Ne znam da li se uspješno utješila zahvaljujući prijatelju ili svom izgledu ali mi je pravo simpatičan i originalan način utjehe a i prijateljstva.Valjda zato prijatelji i služe da tješe prijateljice slomljenog srca.Kafu možeš piti i sam!

Ne znam, te dve stvari, prijateljstvo i "tesenje" razdvajam...:)
Svako postupa onako kako mu odgovara, postoji li ljubavna demokratija? Ako postoji, za nju sam...:)
Mozda moje prijateljice nisu lepuskaste kao Olja...:lol:

Back