Да ли је могућа нова љубав после сломљеног срца?

I ja sam svojevremeno mislio isto ovo...

I bio sam u pravu, ali me je prestalo užasavati... jer nije lepa, nije inteligentna i nije dobra osoba...

Ali i danas posle toliko vremena znam da je ona ona prava...

Mene je takva syebala u startu, kad smo imali po 16 godina, ja dete, a ona vestica vec tada...pa vi vidite moju srecu...

Ipak se okrece! :lol:

Samo je bezveze sto postoji taj prelazni period ali i to prodje. Kod mladjih to isterivanje nekoga iz svog krvotoka ide sporije kod starijih brze. Posle raskida te proganjaju scene, slike, secanja, nedostaje ti na neki nacin ali to je samo pitanje vremena kad ce nestati. Uletece neko drugi u tvoje srce milion posto, sad ko to je diskutabilno.

Ti si sad zbog toga ostao tako sav dobar, kao devojka, zbog te devojke?

Ne znam da li sam "dobar", samo znam da mogu da razumem osobe koje su nesretne, zbog raznoraznih stvari u zivotu, ne mogu da im pomognem, jer ni sam sebi ne mogu pomoci, ali razumem ih...jaca im vajda i od toga...:)
Tu devojku sam ipak nekako zaboravio, eto i to se moze...ovo je optimisticki savet. :)
"Dobar sam kao devojka" zato sto sam naucio da postujem druge ljude, narocito zenske osobe, bez obzira na to da li oni to zasluzuju ili ne...imao sam srecu da odrastem sa dobrim ljudima, volim ih, nisu idealni, nisu mocni, ali su ti moji drugari uvek na "pravoj strani", uvek sve shvate onako kako treba...valjda su to "dobri ljudi"...naucio sam od njih.

Meni delujes kao najbolja osoba na forumu.

'Ajde da se nasalim, koristice malo razbijanja melanholije, tako delujem zato sto me izgleda gotive moderatori :), uvek obrisu sve postove kad se zakacim i zafuntam s nekim zlim forumasem... ili forumasicom...:lol: A meni krivo...:)
Ne treba kukati, treba ici napred, rece mi bas u petak neki profa u NS (pomogao mi covek ko rod rodjeni, a prvi put me video u zivotu} nesto ovako "kolega, ako su jedna vrata zatvorena, druga nisu, ako su i druga zatvorena, treca nisu...morate traziti na svim vratima do kojih dodjete", valjda je negde cuo tako nesto, pametan covek, ne...bolje reci "dobar covek"...:)

A ti ne zelis da ostane da si dobar kao devojka a stavljas devojku na avatar?

Ta devojka je nemacka klizacica Katarina Keti Vit, jedna od najboljih sportistkinja svih vremena i seks simbol osamdesetih godina proslog veka, vidis da ipak nisam "dobar kao devojka", svidjaju mi se te "tete"...:) Ona je moj idol, mada ne volim umetnicko klizanje.

Slomljeno :heart: se moze popraviti, samo treba traziti pravog "mehanicara slomljenih srca"...:)

'Ajde da se nasalim, koristice malo razbijanja melanholije, tako delujem zato sto me izgleda gotive moderatori :), uvek obrisu sve postove kad se zakacim i zafuntam s nekim zlim forumasem... ili forumasicom...:lol: A meni krivo...:)
Ne treba kukati, treba ici napred, rece mi bas u petak neki profa u NS (pomogao mi covek ko rod rodjeni, a prvi put me video u zivotu} nesto ovako "kolega, ako su jedna vrata zatvorena, druga nisu, ako su i druga zatvorena, treca nisu...morate traziti na svim vratima do kojih dodjete", valjda je negde cuo tako nesto, pametan covek, ne...bolje reci "dobar covek"...:)

Pametan i dobar čovek, taj tvoj profesor.;)

Овако нисам никада волео. До сада ми се није тако нешто десило, па зато сумњам у неке шансе да се то понови.

sensitive... да. Ово искуство ме је тако отворило, толико оплеменило и учинило бољим, да мрзим помисао на то како ћу се, кад све прође -- ако прође, вратити у оног свог старог циничног и хладног себе, и можда још горег него што сам био. А и то што је овако дивна шанса за нешто фантастично отишла на особу са којом то не може да се деси.
e ovo..to je razlog zasto sam odbijala da napustim stare ljubavi, cak i kad sam bila sigurna da je besmisleno, i da je lose po mene..
i sad upravo razmisljam o tome..da li cu ikad vise voleti..to me brine vise nego da li ce mene voleti...
jedino sto covek moze je da veruje da ljubav koju nosi u sebi mora kad tad naci nacin da se ispolji..sa nekim drugim, ko ti vise odgovora...;)

e ovo..to je razlog zasto sam odbijala da napustim stare ljubavi, cak i kad sam bila sigurna da je besmisleno, i da je lose po mene..
i sad upravo razmisljam o tome..da li cu ikad vise voleti..to me brine vise nego da li ce mene voleti...
jedino sto covek moze je da veruje da ljubav koju nosi u sebi mora kad tad naci nacin da se ispolji..sa nekim drugim, ko ti vise odgovora...;)

Sta je po tebi teze dostici..voleti ili biti voljen?

Starih ljubavi se treba secati da se ne bi pravile iste greske.
O ljubavi se ne razmislja, ljubavi se ne smemo plasiti bez obzira na losa iskustva, da bi se ljubav ispoljila potrebna je hrabrost...nije lako opet se prepustiti necem na milost i nemilost posle oluje i brodoloma, ali da bi se brodolomnik spasao sa pustog ostrva mora da rizikuje...jednom se gine...svaki sledeci put je lakse poginuti. :)

Ali kako da zna da se te slike svidjaju tamo nekom dachazr sa foruma?

Nadjemo se ti, on i ja, negde na Zlatiboru, ti i ja se izljubimo k'o stari prijatelji i zemljaci, tvoj decko ne mora da zna nista o tom susretu :), pa se zapijemo i zalumpujemo, i resimo sva otvorena pitanja oko toga ko se kome dopada i ciji avatar ima bolje noge...:)

@dzordz
uh..to je kao da pitas sta ti vise treba, sunce ili kisa..
ne znam. znam da na ljubav u sebi mogu uticati..cuvati je, negovati, posvecivati joj se..
dok na ljubav u nekom drugom nekad jednostavno ne mozes uticati..ma koliko zelio, ma koliko ti stalo..
ali, s druge strane, biti voljen od strane nekog koga ne volis, nije nikakvo postignuce..vec opterecenje...
ono sto zaista verujem, je da ljubav, prava ljubav, nikad nije jednostrana..jednostrana moze biti zaljubljenost, zaludjenost, zanesenost, ocaranost...
ljubav podrazumeva interakciju, poznavanje osobe koju volis, uzajamno davanje..

Starih ljubavi se treba secati da se ne bi pravile iste greske.
O ljubavi se ne razmislja, ljubavi se ne smemo plasiti bez obzira na losa iskustva, da bi se ljubav ispoljila potrebna je hrabrost...nije lako opet se prepustiti necem na milost i nemilost posle oluje i brodoloma, ali da bi se brodolomnik spasao sa pustog ostrva mora da rizikuje...jednom se gine...svaki sledeci put je lakse poginuti. :)

a da..tu se slazem..kad shvatis da je mit o jednoj ljubavi za ceo zivot samo mit, onda je sve mnogo lakse...
sreca , i ljubav ako mogu dodati, prate hrabre..:)

Back