DA LI JE FLERT PREVARA

mackica ns:
Nije prevara, ali, neko već reče - ni slučajno pred partnerom. Kažu da je flert zdrav, pogotovo u dugim vezama... Dovoljno nam podiže samopouzdanje da bismo bili zadovoljni sobom. A, ako smo zadovoljni sobom, i partneru će biti lepše sa nama. I, mislim da teže dovodi do prevare. Kao što se kaže : PAS KOJI LAJE NE UJEDA.

Pazi da se ne zaneses i ne navadis...ja sam se navukla i ne mogu bez toga vise iako imam duuugu vezu...sve u svemu,odlicno je za srce i samopouzdanje,nekako uzbudljivo...a da je prevara,pa jeste,jer iako nema prisnijeg kontakta, HEMIJA JE HEMIJA ...
Aj' pa tako.

Flert nije prevara ali pod uslovom da unapred odredis granice do kojih mozes ici, a da flert ne preraste u nesto drugo i dok god kontrolises datu situaciju. U protivnom zalazis u sferu prevare.
Najgore je, u napadu iskrenosti, priznati svoj flert,
ili dozvoliti da se flert dogodi naocigled voljene\og
ma koliko mi verovali da smo se izveshtili.
A da je zdrav-zdrav je.

littlefoot:
Flert je jedan divan način komunikacije između ljudi. Razgovor u kome se najviše koriste laskave reči (mogu , ali ne moraju da budu iskreno izrečene).
Ne mora da se vodi ni između različitih polova.

Flert je neminovno pun pozitivne energije i ume da prija:) A kad "priča" postane suviše lična onda prestaje da bude flert i postaje.....avantura 8) :wink:

Koooooooonacno neko ko ne mesha babe i zhabe :!: Tachno tako - razgranichite ljudi shta je flert a shta avantura, prevara, bla bla itd :roll:

Karina:
triton:
Karina:
flert... :shock: :roll: mislim , da ako obe zainteresovane strane (u vezi) su zadovoljne i sretne, flert nije potreban nikome... sta znaci flert, koji je zabava, nesto nezobiljno, ako pored sebe imamo osobu, koju vise ne moramo osvajati, koja nas voli... a druga stvar - od flerta cesto je ravni put ka prevari
AL'GA TI NAPISA PAMETNO,BRAVO,SKIDAM KAPU...GDE MI JE KAPA...SAMO DA JE NADJEM :)

ZABRANJENO VOCE...NAJSLADJE :wink:

Cula sam negde da se sa kapom ne misli, da kad covek ima kapu na glavi oseca se glup....
zabranjeno voce cesto ima puno insekata...izgleda spolja lepo, a unutra...uzas
Al ga ti sad pretera sa ovom kapom :(
sto se tice ovog voca u vecini slucajeva jeste tako ali hmmmmm...poznavao sam jednu "Dunju" bila je savrseno zdrava... .ebi ga sad je neko drugi gricka :cry:

mishica:
Uuuuuu... dud, a kod koje ljubavi pocinje 'neobavezni' sex sa drugima i flert iz zabave?
Sta kaze na to tvoja devojka, ili i ona upraznjava 'neobavezni' sex? :D

Cek, cek... pojasni mi samo nesto, jel' ti sada pricas o ljubavi ili nekoj interesnoj vezi?
Nisam ja tu sada mislila nesto ruzno, nego ono, interes, deca, kuca, auto...

Znas kako , obelezio sam deo na koji cu ti prvo odgovoriti...e , vidis , to pocinje kod one ljubavi koja je dosla do stadijuma ljubav izmedju mame , tate i njihove decice....mama je umorna , boli je glava , deca su je nervirala...itd...i tu BI TREBALO da postoji tolerancija JER i mame i tate imaju potrebe...S TIM STO mame to NECE da priznaju...i ako ljubav postoji onda mora postojati i razumevanje , tolerancija...jel?
I ako u takvoj sitaciji , razmislis o tome sta je to flert ili prevara , ne dolazis ni do kakvog zakljucka ...jel? ... JER ....i posle flerta i posle prevare ti se vracas kuci kod svoga tatice odnosno mamice i raspolozen si , veseo si , itd...brige koje su te do juce smarale , smaraju te i dalje , ali ih primas sa nekim olaksanjem...isto kao i kad imas redovan sex sa partnerom...Sta sam hteo reci sa ovim...Sustina je da , bez obzira na flert ili prevaru , svi tvoji osnovni porodicni zadaci su ispunjeni ... niko nije ostao kratak za tvoju paznju ili rucak...osim muza...koji ...ako ima tolerancije u braku...moze prosvrljati malo...isto kao i ti...i kad VAS prodje faza okretanja ledja i glavobolje u krevetu , sve dodje na svoje mesto...
A sto se tice drugog dela odgovora....DA...mislim na ljubav u braku...ne na interese...jer bez obzira koliko , primera radi, ja mrzim svoju zenu zbog mnogih stvari ...i dalje je volim kao majku svoje dece i kao bracnog druga(naravno , ova druga ljubav prestaje onog trenutka kad se ugasi svetlo)...

I treca stvar koju bih rekao je da...tolerancija...sad da citiram Koju...U NAS SRBA , JE TO NAJVECA BOLJKA........POSLE PROMAJE...

E što mrzim glupu definiciju prevare!
Prevara je izdajstvo, nepodržavanje partnera, zagorčavanje života istom, nepoštovanje blablabla...
Flert nikako nije prevara isto kao ni one night stand ili ...
Ne živimo više u 18veku i što se pre oslobodimo lažnog morala mirnije i lepše ćemo živeti.
To pričanje da čovek mora da bude samo sa jednom osobom je smišljotina bolesno ljubomornih ljudi.

Nikad mi nije smetalo kad je moj bivši bio sa drugom i to nije bio razlog našem razilasku. Ali kad je počeo da radi protiv naše kuće izvukao je deblji kraj.

Ipak je život suviše kratak da bi se opterećivali trivijalnim glupostima.

dud:
Znas kako , obelezio sam deo na koji cu ti prvo odgovoriti...e , vidis , to pocinje kod one ljubavi koja je dosla do stadijuma ljubav izmedju mame , tate i njihove decice....mama je umorna , boli je glava , deca su je nervirala...itd...i tu BI TREBALO da postoji tolerancija JER i mame i tate imaju potrebe...S TIM STO mame to NECE da priznaju...i ako ljubav postoji onda mora postojati i razumevanje , tolerancija...jel?
I ako u takvoj sitaciji , razmislis o tome sta je to flert ili prevara , ne dolazis ni do kakvog zakljucka ...jel? ... JER ....i posle flerta i posle prevare ti se vracas kuci kod svoga tatice odnosno mamice i raspolozen si , veseo si , itd...brige koje su te do juce smarale , smaraju te i dalje , ali ih primas sa nekim olaksanjem...isto kao i kad imas redovan sex sa partnerom...Sta sam hteo reci sa ovim...Sustina je da , bez obzira na flert ili prevaru , svi tvoji osnovni porodicni zadaci su ispunjeni ... niko nije ostao kratak za tvoju paznju ili rucak...osim muza...koji ...ako ima tolerancije u braku...moze prosvrljati malo...isto kao i ti...i kad VAS prodje faza okretanja ledja i glavobolje u krevetu , sve dodje na svoje mesto...
A sto se tice drugog dela odgovora....DA...mislim na ljubav u braku...ne na interese...jer bez obzira koliko , primera radi, ja mrzim svoju zenu zbog mnogih stvari ...i dalje je volim kao majku svoje dece i kao bracnog druga(naravno , ova druga ljubav prestaje onog trenutka kad se ugasi svetlo)...

I treca stvar koju bih rekao je da...tolerancija...sad da citiram Koju...U NAS SRBA , JE TO NAJVECA BOLJKA........POSLE PROMAJE...

Shvatila sam!!!!! :D
Gloopi mish je napokon shvatio!!!
Znaci - kada se udam i porodim, pa kada se vratim s posla, odem u prodavnicu, skuvam ili ne skuvam rucak, pa namirim decu, spremim stan, opeglam ves, izvedem klince u park i onda ne budem raspolozena za nocne igrice - sasvim je OK da muz flertuje i ima 'neobavezni sex' sa odmornijim osobama od mene (naravno, samo zbog kucnog mira a ne zato sto me ne voli). I posle toga ce 'tatica' biti mnogo raspolozeniji i meni ce biti sasvim fino! Plata je na mestu, racuni namireni, deca i dalje imaju oba roditelja... idila.
Eto vidis kako sam sve razumela kada mi lepo objasnis. :lol: :lol: :lol:

"osim muza...koji ...ako ima tolerancije u braku...moze prosvrljati malo...isto kao i ti..."

E pa nije meni promaklo i ovo, da sve to isto vazi i za mene, da mogu i ja da 'prosvrljam', mislim, kada je vec prava obostrana tolerancija u pitanju. :lol:

Back