Znas kako , obelezio sam deo na koji cu ti prvo odgovoriti...e , vidis , to pocinje kod one ljubavi koja je dosla do stadijuma ljubav izmedju mame , tate i njihove decice....mama je umorna , boli je glava , deca su je nervirala...itd...i tu BI TREBALO da postoji tolerancija JER i mame i tate imaju potrebe...S TIM STO mame to NECE da priznaju...i ako ljubav postoji onda mora postojati i razumevanje , tolerancija...jel?
I ako u takvoj sitaciji , razmislis o tome sta je to flert ili prevara , ne dolazis ni do kakvog zakljucka ...jel? ... JER ....i posle flerta i posle prevare ti se vracas kuci kod svoga tatice odnosno mamice i raspolozen si , veseo si , itd...brige koje su te do juce smarale , smaraju te i dalje , ali ih primas sa nekim olaksanjem...isto kao i kad imas redovan sex sa partnerom...Sta sam hteo reci sa ovim...Sustina je da , bez obzira na flert ili prevaru , svi tvoji osnovni porodicni zadaci su ispunjeni ... niko nije ostao kratak za tvoju paznju ili rucak...osim muza...koji ...ako ima tolerancije u braku...moze prosvrljati malo...isto kao i ti...i kad VAS prodje faza okretanja ledja i glavobolje u krevetu , sve dodje na svoje mesto...
A sto se tice drugog dela odgovora....DA...mislim na ljubav u braku...ne na interese...jer bez obzira koliko , primera radi, ja mrzim svoju zenu zbog mnogih stvari ...i dalje je volim kao majku svoje dece i kao bracnog druga(naravno , ova druga ljubav prestaje onog trenutka kad se ugasi svetlo)...
I treca stvar koju bih rekao je da...tolerancija...sad da citiram Koju...U NAS SRBA , JE TO NAJVECA BOLJKA........POSLE PROMAJE...