DA LI JE FLERT PREVARA

flertujemo da bi dosli kod partnera sigurniji. nekad sam radio, sad vise ne. samo sebi dokazujem koliko sam nesiguran tada.i svidjaju mi se devojke koje to manje rade. to mi je veliki dokaz sigurnosti, u vezi.postujem je vise.

nije i jesta prevara.zavisi od motiva sa kojim ulazis a ne od rezultata.

triton:
cccccc:
Da li je flert prevara, ja mislim da nije ako se vise nista od toga ne dogodi, ali zbog tog flerta ako je uopste ga i bilo za malo da izgubim voljenu osobu.
:) :) :) brate kako je tanka crta razdvajanja izmedju flerta i prevare...sta bese to prevara,sa kim,protiv koga...zurim da se nadjem sa jednom devojcicom pa kasnije tipkam ponovo :) :) :)
flert ili prevara pitanje je hmmm :wink:
...eto prozor sam njoj polomio ali da izadje nema sanse...covece bio veliki kamen,fiksni tel.sam zapalio,sms cirka 5 komada i konacno se probudila,nego gde smo ono stali...kod flerta
...flert,flertic i "flertovana" te pozove da je kresnes,ne bi valjda bio toliki sonja a da to ne uradis,a to je vec prevara brate...to znaci flert=prevara...1+1 bese li 2 :wink:

inspirion:
flertujemo da bi dosli kod partnera sigurniji. nekad sam radio, sad vise ne. samo sebi dokazujem koliko sam nesiguran tada.i svidjaju mi se devojke koje to manje rade. to mi je veliki dokaz sigurnosti, u vezi.postujem je vise.

nije i jesta prevara.zavisi od motiva sa kojim ulazis a ne od rezultata.[/quo
A KOJI BI TEBI BIO MOTIV DA FLERTUJES RECI MI MOLIM TE...NE DA TI SPREMA PALACINKE GARANT :wink:

Karina:
flert... :shock: :roll: mislim , da ako obe zainteresovane strane (u vezi) su zadovoljne i sretne, flert nije potreban nikome... sta znaci flert, koji je zabava, nesto nezobiljno, ako pored sebe imamo osobu, koju vise ne moramo osvajati, koja nas voli... a druga stvar - od flerta cesto je ravni put ka prevari
AL'GA TI NAPISA PAMETNO,BRAVO,SKIDAM KAPU...GDE MI JE KAPA...SAMO DA JE NADJEM :)

ZABRANJENO VOCE...NAJSLADJE :wink:

mackica ns:
Nije prevara, ali, neko već reče - ni slučajno pred partnerom. Kažu da je flert zdrav, pogotovo u dugim vezama... Dovoljno nam podiže samopouzdanje da bismo bili zadovoljni sobom. A, ako smo zadovoljni sobom, i partneru će biti lepše sa nama. I, mislim da teže dovodi do prevare. Kao što se kaže : PAS KOJI LAJE NE UJEDA.

Velika zabluda! Mene devojka ostavi posle skoro 3 godine zbog nekih nabedjenih flertova! Ja znam da nisam flertovao ali ona je to "videla" i to bese jedan od bitnih razloga da me ostavi jer nije mogla to da podnese, pa se vi sad cesite...

Srdj@n:
mackica ns:
Nije prevara, ali, neko već reče - ni slučajno pred partnerom. Kažu da je flert zdrav, pogotovo u dugim vezama... Dovoljno nam podiže samopouzdanje da bismo bili zadovoljni sobom. A, ako smo zadovoljni sobom, i partneru će biti lepše sa nama. I, mislim da teže dovodi do prevare. Kao što se kaže : PAS KOJI LAJE NE UJEDA.

Velika zabluda! Mene devojka ostavi posle skoro 3 godine zbog nekih nabedjenih flertova! Ja znam da nisam flertovao ali ona je to "videla" i to bese jedan od bitnih razloga da me ostavi jer nije mogla to da podnese, pa se vi sad cesite...

Jedini ko ce tu da se cese si ti bratac,a ako te je samo "videla" onda si i zasluzio da te ostavi.Ili radi brate mili,ili ne pokusavaj nista.

Srdj@n:

Ti si srećen čovek, rešio si se bede na vreme. Zamisli kakav bi ti brak bio sa tom devojkom. Žensko ne bi smeo da vidiš ni u novinama, kod ljubavnih scena na tv-u morao bi da promeniš program, držala bi te na kratkom lancu. Ma mozak bi ti popila i večito bi morao nešto da se pravdaš.

A zašto? Zato što je tvoja bivša nesigurna u svoje kvalitete pa se plaši da te neko ne otme. Pa šta i da si i flertovao, nit si yebo nit si hteo da je ženiš.
Jaku i sigurnu vezu nikakav flert ne može da poljulja.

Nemam pojma da li je flert prevara ili ne. Verovatno ima nekoliko vrsta flerta + zavisi od emocionalne inteligencije ...blablabla. Znam samo jedno- uzivam u toj igri pre nego se desi "nesto vise". Lazem.. Znam jos nesto! :idea: Neverovatno je neophodno uvek iznova naci nacin da osvojis vec osvojeno. U tom izazovu lezi sva charolija. 8)

triton:
Karina:
flert... :shock: :roll: mislim , da ako obe zainteresovane strane (u vezi) su zadovoljne i sretne, flert nije potreban nikome... sta znaci flert, koji je zabava, nesto nezobiljno, ako pored sebe imamo osobu, koju vise ne moramo osvajati, koja nas voli... a druga stvar - od flerta cesto je ravni put ka prevari
AL'GA TI NAPISA PAMETNO,BRAVO,SKIDAM KAPU...GDE MI JE KAPA...SAMO DA JE NADJEM :)

ZABRANJENO VOCE...NAJSLADJE :wink:

Cula sam negde da se sa kapom ne misli, da kad covek ima kapu na glavi oseca se glup....
zabranjeno voce cesto ima puno insekata...izgleda spolja lepo, a unutra...uzas

apotekarkin_muz:
Srdj@n:

Ti si srećen čovek, rešio si se bede na vreme. Zamisli kakav bi ti brak bio sa tom devojkom. Žensko ne bi smeo da vidiš ni u novinama, kod ljubavnih scena na tv-u morao bi da promeniš program, držala bi te na kratkom lancu. Ma mozak bi ti popila i večito bi morao nešto da se pravdaš.

A zašto? Zato što je tvoja bivša nesigurna u svoje kvalitete pa se plaši da te neko ne otme. Pa šta i da si i flertovao, nit si yebo nit si hteo da je ženiš.

To si u pravu,skroz!

Srdj@n:
apotekarkin_muz:
Srdj@n:

To si u pravu,skroz!

Slazem se! Ali meni je najludje sto si ti se primio na njene tripove: da su to bitni RAZLOZI! To su samo, po tvojim podacima, IZMISLJENI POVODI... It's BIG diference!

E, sad sta tebe boli (ili jos bolje po tebe bolELO):
1. to sto nisi "kriv" (ja sam na levo, ali s ledja ceskam drugu stranu :)),
2. to sto nisi "kriv", pa da si makar nesto uradio,
3. nevezano za optuzbe - ljubav i dr. & sl,
4. kombinacija
5. razno?

Pharmacy_husband je potpuno u pravu: resio si se bede! To je problem kod ljubavi - ne vidis dobro, a ovako si "izostrio" vid. Postavi ovako (vidim da je to omiljena dilema - varanje): mozda je ona flertnula i ooo...ops... saplete se o flert i docekala se na q... I sada (tada) konta, kad se ona okliznula, ti ces tim pre?
(ako treba da te tesimo - samo javi - ima da ti je ogadimo, tje bwe u homitji da predjes :twisted: )

Pzdrv

dud:
Pa znas kako , zavisi koliko je druga strana ljubomorna....odnosno , koliko je nesigurna u sebe...barem je to moje licno misljenje...a sa druge strane , sta je to PREVARA ....
Mislim da je prevara samo zapostavljenje porodice ili partnera...neobavezni sex se ne moze svrstati u kategoriju prevare (naravno,ako nije konstantan)...dud..

:lol:
Pa kada tako pogledas, sta je flert naspram neobaveznog sexa koji 'nije' prevara? :lol:
Ako flert smeta vasem partneru, a vi i dalje nastavljate da flertujete, pa makar i tvrdili da to nije prevara, jedno sigurno jeste - nepostovanje partnera (u neku ruku i nepostovanje je prevara, kako mozete nekog voleti i nepostovati ga?)!

Bad_Wolf:
Srdj@n:
apotekarkin_muz:
Srdj@n:

To si u pravu,skroz!

Slazem se! Ali meni je najludje sto si ti se primio na njene tripove: da su to bitni RAZLOZI! To su samo, po tvojim podacima, IZMISLJENI POVODI... It's BIG diference!

E, sad sta tebe boli (ili jos bolje po tebe bolELO):
1. to sto nisi "kriv" (ja sam na levo, ali s ledja ceskam drugu stranu :)),
2. to sto nisi "kriv", pa da si makar nesto uradio,
3. nevezano za optuzbe - ljubav i dr. & sl,
4. kombinacija
5. razno?

Pharmacy_husband je potpuno u pravu: resio si se bede! To je problem kod ljubavi - ne vidis dobro, a ovako si "izostrio" vid. Postavi ovako (vidim da je to omiljena dilema - varanje): mozda je ona flertnula i ooo...ops... saplete se o flert i docekala se na q... I sada (tada) konta, kad se ona okliznula, ti ces tim pre?
(ako treba da te tesimo - samo javi - ima da ti je ogadimo, tje bwe u homitji da predjes :twisted: )

Pzdrv

Ma nije taj fazon uopste. Sve je Ok. Ona ima svoje gledanje na neke stvari ja svoje i to je to. Nema preterane filozofije. Ljubomora i nesigurnost u sebe su cudo.

Pozdrav

mishica:
dud:
Pa znas kako , zavisi koliko je druga strana ljubomorna....odnosno , koliko je nesigurna u sebe...barem je to moje licno misljenje...a sa druge strane , sta je to PREVARA ....
Mislim da je prevara samo zapostavljenje porodice ili partnera...neobavezni sex se ne moze svrstati u kategoriju prevare (naravno,ako nije konstantan)...dud..

:lol:
Pa kada tako pogledas, sta je flert naspram neobaveznog sexa koji 'nije' prevara? :lol:
Ako flert smeta vasem partneru, a vi i dalje nastavljate da flertujete, pa makar i tvrdili da to nije prevara, jedno sigurno jeste - nepostovanje partnera (u neku ruku i nepostovanje je prevara, kako mozete nekog voleti i nepostovati ga?)!

Znas kako , prava ljubav ne poznaje granice...jesam li u pravu?

Uuuuuu... dud, a kod koje ljubavi pocinje 'neobavezni' sex sa drugima i flert iz zabave?
Sta kaze na to tvoja devojka, ili i ona upraznjava 'neobavezni' sex? :D

Cek, cek... pojasni mi samo nesto, jel' ti sada pricas o ljubavi ili nekoj interesnoj vezi?
Nisam ja tu sada mislila nesto ruzno, nego ono, interes, deca, kuca, auto...

Flert je jedan divan način komunikacije između ljudi. Razgovor u kome se najviše koriste laskave reči (mogu , ali ne moraju da budu iskreno izrečene).
Ne mora da se vodi ni između različitih polova.

Flert je neminovno pun pozitivne energije i ume da prija:) A kad "priča" postane suviše lična onda prestaje da bude flert i postaje.....avantura 8) :wink:

Back