Da li je flert prevara, ja mislim da nije ako se vise nista od toga ne dogodi, ali zbog tog flerta ako je uopste ga i bilo za malo da izgubim voljenu osobu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chokolada:Ne, nije prevara, ali to ne treba raditi partneru ispred nosa!
cccccc:Da li je flert prevara, ja mislim da nije ako se vise nista od toga ne dogodi, ali zbog tog flerta ako je uopste ga i bilo za malo da izgubim voljenu osobu.
BRAVO BRAVO BRAVOlady me:Kada zena flertuje onda nije,... ali kad muskarac flertuje onda jeste!![]()
da!dok je flert,flert nije prevara ali kad se iz flerta rodi nesto drugo e to je prevara.Goscica:Nije ali moze biti put ka njoj... :?
Potpuno se slazem 8)storm cloud:Nije, ako ja flertujem. A ako flertuje on, onda jeste.
I to svi tako misle. Hajde neka mi se javi samo jedna osoba koja ne bi poludela da zna da joj partner flertuje.
Kada ti to radis, znas da li ces se zaustaviti,pa ti ne deluje opasno. A ako tvoj decko/devojka to radi, onda ne znas sta ce biti i uhvati te panika. Prosto k'o pasulj!
Eto, zato si ga zamalo izgubila!
to isto moze reci i druga strana.LUDICA:Potpuno se slazem 8)storm cloud:Nije, ako ja flertujem. A ako flertuje on, onda jeste.
I to svi tako misle. Hajde neka mi se javi samo jedna osoba koja ne bi poludela da zna da joj partner flertuje.
Kada ti to radis, znas da li ces se zaustaviti,pa ti ne deluje opasno. A ako tvoj decko/devojka to radi, onda ne znas sta ce biti i uhvati te panika. Prosto k'o pasulj!
Naravno da mislim na obadve strane, i musku i zensku.mandrak-21:to isto moze reci i druga strana.LUDICA:Potpuno se slazem 8)storm cloud:Nije, ako ja flertujem. A ako flertuje on, onda jeste.
U vasem slucaju je to nesigurnost i nedostatak samopouzdanja i poverenja