Нашла она и оде, нећемо је скоро видети овде
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нашла она и оде, нећемо је скоро видети овде
Imam HOMM3 kupljen na gog-u:Нашла она и оде, нећемо је скоро видети овде
Candy crush friends. Stigla sam do nivoa 1323.Pogledajte prilog 1534527
Igram sve neke djecije igrice,krugovi ,kockice i slične stvari. Naravno i slagalicu. To sve ujutru uz kafu,poslije rijetko kad.
Ne treba mi sad neka teška muka oko igrice nego nešto lagano da me ne iznervira u startu
Čitala, al nisam odolela da ga ne čačnemMa mislio je na ovu moju profu koju spomenuh ja mislim
Fora je u tome sto se te gluposti na telefonima i Fejsovima i ostalim stvarima potrosi mnogo vise vremena, nego da sednes, i odigras jednu zaista kvalitetnu igru.Koji ste vi manijaci…
Ne igram igrice. Nemam vremena ni da forum prelistam kako treba, vec i ovde ulecem kao padobranac, a jedno je od dva mesta na koje odvojim deo svog slobodnog vremena.
Davno sam na FB, a mislim da je proslo bar 10 godina, igrala Farmu, ali mi je i to stvaralo obavezu, tj. nisam mogla da je igram onako kako sam zelela, pa sam prestala.
Igrice su tako koncipirane da moras da dolazis cesto, tj. svakodnevno i da investiras puno vremena da bi napredovao dalje.
Secam se da na tu Farmu po nekoliko dana nisam dolazila i onda udjem na igricu, vidim da uskrsnja nedelja vec traje, skupljaju se jaja, meni vec u startu fali tih 30-40 jaja koje sam prethodnih dana trebala da pronadjem i vec ne mogu da osvojim (recimo) leteci balon.
I onda bude gunjdj-gunjdj, pa mi se ne igra.
Muz je pre godinu-dve igrao Red Dead nesto 2, pa sam navijala ponekad, ali i on retko igra igrice. Taj Red Dead mu je bila poslednja.
Neka si!Čitala, al nisam odolela da ga ne čačnem
Zasto je uvreda?Fora je u tome sto se te gluposti na telefonima i Fejsovima i ostalim stvarima potrosi mnogo vise vremena, nego da sednes, i odigras jednu zaista kvalitetnu igru.
U ovo prvo ukljucujem i vecinu MMORPG.
E ovo je vec uvreda za gejmere
Pa tako da oslovis tu video igru, to je kao da ja kazem:Zasto je uvreda?
Ne razumem se.
To je dobio na poklon.
A nije gejmer, mada imamo PS, neki slim. Ne znam koji je broj.
Ja ne smem da ulazim u otvorene rasprave sa zenama, zato sto je i nemoguce tu izaci kao pobednik; pa samo onako sa tribina dobacujem i podbadam nesto, i mudro i kukavicki se povucem
A to.Pa tako da oslovis tu video igru, to je kao da ja kazem:
'Citao sam ono, Rat i nesto', od onog Tolstoja
Ja to uglavnom igram u prevozu. Nisam zavisnik uopšte. Da jesam, ta dve godine bi prešla mnogo više nivoaKoji ste vi manijaci…
Ne igram igrice. Nemam vremena ni da forum prelistam kako treba, vec i ovde ulecem kao padobranac, a jedno je od dva mesta na koje odvojim deo svog slobodnog vremena.
Davno sam na FB, a mislim da je proslo bar 10 godina, igrala Farmu, ali mi je i to stvaralo obavezu, tj. nisam mogla da je igram onako kako sam zelela, pa sam prestala.
Igrice su tako koncipirane da moras da dolazis cesto, tj. svakodnevno i da investiras puno vremena da bi napredovao dalje.
Govorim o obrtu i zaradi koje corpovi imaju od prodaje.Ima malo veze i sa tim što programeri očekuju ogromne plate, teško je firmama pronaći dobre seniore.
I ja volim opuštajuće Diablo, Starcraft 1,2...Лично волим escape игрице, неке 3 match, пронађи и слично...ништа сложено, ништа агресивно, опуштајуће.
Ja sam tako pratila Skyrim, Far cry 3 i Last of usMuz je pre godinu-dve igrao Red Dead nesto 2, pa sam navijala ponekad, ali i on retko igra igrice. Taj Red Dead mu je bila poslednja.
Јао, али било јој жао животињица па распродала...умрећу од тебеNisam baš tip za igrice, 2000 i neke sam igrala The Sims par meseci tu sam se baš ozbiljno zalaufala .
Prešla zbog bratovljeve dece na Farmville na FB, užas , par meseci seji, gaji, zidaj i što je najgore nisam mogla samo da prestanem da igram. Žao mi bilo onih životinja i bašte da ne umru gladni i žedni, nego sam sve rasprodala, izravnjala, da bude blanko, pa odjavila igricu
Oko 2017te igrala u mobilnom neke Merge Dragons , na vreme se isčupala,
I par meseci pre dve godine žešće pravila i zidala u Minecraftu, creative mod.
Toliko, mislim da me više ništa nije zaokupljalo na par meseci, bilo je igrica ali kratkotrajnih.
Da , ponekad sam odigrala koju partiju remija u mob
Јао, али било јој жао животињица па распродала...умрећу од тебе