Да ли играте игрице?

Нашла она и оде, нећемо је скоро видети овде :mrgreen:
Imam HOMM3 kupljen na gog-u:

1713710087516.png

Pogledajte prilog 1534527
Igram sve neke djecije igrice,krugovi ,kockice i slične stvari. Naravno i slagalicu. To sve ujutru uz kafu,poslije rijetko kad.
Ne treba mi sad neka teška muka oko igrice nego nešto lagano da me ne iznervira u startu😁
Candy crush friends. Stigla sam do nivoa 1323.
Imam instaliranu Candy crash sagu, ali sam "zabagovala" na 670-om nivou. Ne mogu da ga pređem pa uđem samo da pokupim dnevne nagrade

Koji ste vi manijaci… :) :)

Ne igram igrice. Nemam vremena ni da forum prelistam kako treba, vec i ovde ulecem kao padobranac, a jedno je od dva mesta na koje odvojim deo svog slobodnog vremena.

Davno sam na FB, a mislim da je proslo bar 10 godina, igrala Farmu, ali mi je i to stvaralo obavezu, tj. nisam mogla da je igram onako kako sam zelela, pa sam prestala.
Igrice su tako koncipirane da moras da dolazis cesto, tj. svakodnevno i da investiras puno vremena da bi napredovao dalje.

Secam se da na tu Farmu po nekoliko dana nisam dolazila i onda udjem na igricu, vidim da uskrsnja nedelja vec traje, skupljaju se jaja, meni vec u startu fali tih 30-40 jaja koje sam prethodnih dana trebala da pronadjem i vec ne mogu da osvojim (recimo) leteci balon. :D
I onda bude gunjdj-gunjdj, pa mi se ne igra. :D

Muz je pre godinu-dve igrao Red Dead nesto 2, pa sam navijala ponekad, ali i on retko igra igrice. Taj Red Dead mu je bila poslednja.

Ne igram igrice. Nemam vremena ni da forum prelistam kako treba, vec i ovde ulecem kao padobranac, a jedno je od dva mesta na koje odvojim deo svog slobodnog vremena.

Davno sam na FB, a mislim da je proslo bar 10 godina, igrala Farmu, ali mi je i to stvaralo obavezu, tj. nisam mogla da je igram onako kako sam zelela, pa sam prestala.
Igrice su tako koncipirane da moras da dolazis cesto, tj. svakodnevno i da investiras puno vremena da bi napredovao dalje.
Fora je u tome sto se te gluposti na telefonima i Fejsovima i ostalim stvarima potrosi mnogo vise vremena, nego da sednes, i odigras jednu zaista kvalitetnu igru.

U ovo prvo ukljucujem i vecinu MMORPG.
Secam se da na tu Farmu po nekoliko dana nisam dolazila i onda udjem na igricu, vidim da uskrsnja nedelja vec traje, skupljaju se jaja, meni vec u startu fali tih 30-40 jaja koje sam prethodnih dana trebala da pronadjem i vec ne mogu da osvojim (recimo) leteci balon. :D
I onda bude gunjdj-gunjdj, pa mi se ne igra. :D

Muz je pre godinu-dve igrao Red Dead nesto 2, pa sam navijala ponekad, ali i on retko igra igrice. Taj Red Dead mu je bila poslednja.

E ovo je vec uvreda za gejmere :lol:

Ja to uglavnom igram u prevozu. Nisam zavisnik uopšte. Da jesam, ta dve godine bi prešla mnogo više nivoa

Сад сам се сетила, ћерка често игра неке јапанске ритмичке игрице, ја некад припомогнем, али не играм сама. Нису лоше, имају и причу, а ја такве игрице волим.

Nisam baš tip za igrice, 2000 i neke sam igrala The Sims par meseci tu sam se baš ozbiljno zalaufala . :)
Prešla zbog bratovljeve dece na Farmville na FB, užas , par meseci seji, gaji, zidaj i što je najgore nisam mogla samo da prestanem da igram. Žao mi bilo onih životinja i bašte da ne umru gladni i žedni, nego sam sve rasprodala, izravnjala, da bude blanko, pa odjavila igricu 😂

Oko 2017te igrala u mobilnom neke Merge Dragons , na vreme se isčupala,

I par meseci pre dve godine žešće pravila i zidala u Minecraftu, creative mod.
Toliko, mislim da me više ništa nije zaokupljalo na par meseci, bilo je igrica ali kratkotrajnih.

Da , ponekad sam odigrala koju partiju remija u mob

Nisam baš tip za igrice, 2000 i neke sam igrala The Sims par meseci tu sam se baš ozbiljno zalaufala . :)
Prešla zbog bratovljeve dece na Farmville na FB, užas , par meseci seji, gaji, zidaj i što je najgore nisam mogla samo da prestanem da igram. Žao mi bilo onih životinja i bašte da ne umru gladni i žedni, nego sam sve rasprodala, izravnjala, da bude blanko, pa odjavila igricu 😂

Oko 2017te igrala u mobilnom neke Merge Dragons , na vreme se isčupala,

I par meseci pre dve godine žešće pravila i zidala u Minecraftu, creative mod.
Toliko, mislim da me više ništa nije zaokupljalo na par meseci, bilo je igrica ali kratkotrajnih.

Da , ponekad sam odigrala koju partiju remija u mob
Јао, али било јој жао животињица па распродала...умрећу од тебе :rotf:

Back