- Poruka
- 55.959
Pametne... sta???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim,...pod uslovom da nije pametniji od mene.Koji su svoji, imaju stav i znaju šta hoce, ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
Sa dugačkim trepavicama.Koji su svoji, imaju stav i znaju šta hoce, ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
Prvi tip da, drugi ne. Dodvoravanje i povlađivanje je dosadno. Kao kada šestogodišnjaku daš zvečku.Koji su svoji, imaju stav i znaju šta hoce, ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
bajkeri su brrr
Ovo su odlučni, samosvesni muškarci. Poneki nisu pametni.Koji su svoji, imaju stav i znaju šta hoce, ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
Ko je ovde pametan?Koji su svoji, imaju stav i znaju šta hoce, ili one koje vam se dodvoravaju i povladjuju trepcuci okicama.
Ovo su odlučni, samosvesni muškarci. Poneki nisu pametni.
Ima i pametnih koji ne znaju šta hoće, njanjavi su.
Volimo ih "sviju".
Ko je ovde pametan?

Mislila sam na to ko je pametan između ova 2 primera koja si ponudio.Zaiebancija je tema.
Otvorena kao mirror-tema nekoj slicnoj, samo za zene![]()
Pa ja sam pametan. Valjda.Mislila sam na to ko je pametan između ova 2 primera koja si ponudio.![]()
Možda si pametan ali nisi siguran u to !Pa ja sam pametan. Valjda.![]()

Nekom zoraKakva rana zora, pola devet![]()
odmaramo ...Odmaram i ja, ali zora je zora.Nekom zoraodmaramo ...