Lady Blue Ring
Primećen član
- Poruka
- 506
Ne igram.
Nije mi zanimljivo.

Nije mi zanimljivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
igrao sam onaj virtua tenis 3
i najvise su mi se svidjale one dodatne mini igrice u njemu
sami mecevi u tenisu su mi uvek nekako namesteni jer ti nikad precizno ne mozes da bacis loptu ili je bacis preprecizno ili nikako a i dolazak na loptu je poluautomatizovan tako da mi je sve nekako fejk.
zašto svi hejtuju četvorku : (inace moja najomiljenija ikad je HOMM 3,5 i 7
ali si me sad podsetila.
bas bih mogao danas da opalim jednu atilu
[]
jer cetvorka nije hommzašto svi hejtuju četvorku : (
meni je homm IV naj svih vremena

Zbog glupavih gejmera sa interneta, cija sub kultura je pojam za toxicnost, Valve nece da pravi Half Life 3, jer im se uopste ne isplati da prave nesto, da bi ih ovi hejtovali posle.Вирнула сам, то је сасвим другачији тип игре...ја сам мислила на ово

Ова игрица је баш стара, а ћеркина генерација је игра, тако да су решили да ове године пусте тројку.Zbog glupavih gejmera sa interneta, cija sub kultura je pojam za toxicnost, Valve nece da pravi Half Life 3, jer im se uopste ne isplati da prave nesto, da bi ih ovi hejtovali posle.
Ali zato tvorac Bioshocka sledece godine izbacuje svoju novu igru

Ова игрица је баш стара, а ћеркина генерација је игра, тако да су решили да ове године пусте тројку.
Добро је, јер их тера на размишљање...

Ми смо се стварно много смејале њиховим коментарима, а ону женску злицу сам обожавала

Pomesala si Might and Magic sa Heroes of Might and Magic. Subtilna je razlika. Might and Magic je RPG, a HOMM je turn based strategy.zašto svi hejtuju četvorku : (
meni je homm IV naj svih vremena
Homm 3 je nenadmasiva turn based strategija. Toliko je stvari ukljuceno u donosenju odluka.. A nasumucni generator mapa je skoro pa savrsen. homm4 je unistio to i jos mnoge stvari zbog cega se nije proslavio ali je tu i tamo ok.inace moja najomiljenija ikad je HOMM 3,5 i 7
Jesam jajel si bila u pravim escape room-ovima?

Računa, kao i farmaRačuna li se Texas Holdem poker na fb? Do zore sam kockala pa na posao i igrala sam svojevremeno neke igrice traženja čini mi se Dream Cronicles da su se zvale.

sada sam na nekim arkadnim, laganim za odmaranje mozga i opuštanje
 sada sam na nekim arkadnim, laganim za odmaranje mozga i opuštanje
jok, to je za infantilne osim ako nije konami fuzbalПриметила сам да се многи зачуде кад кажем да играм неку игрицу...Јууууу, матора жена, свашта...
Играте ли ви игрице, на фону, компу, конзоли?
И шта је то што вас од игрица опушта и мало удаљи од свакодневице?

Све се рачунаRačuna li se Texas Holdem poker na fb? Do zore sam kockala pa na posao i igrala sam svojevremeno neke igrice traženja čini mi se Dream Cronicles da su se zvale.

Ma mislio je na ovu moju profu koju spomenuhPočela sa Super Mariom pa na Cracha pa na Raymana kako deca rasla ,tako sam se i ja igralasada sam na nekim arkadnim, laganim za odmaranje mozga i opuštanje
I @38imak ,ne igram ih na poslu al ako voliš tako da misliš, ko sam ja da ti branim
 ja mislim
 ja mislim
Није мислио на тебе, врати се на претходни пост, ја сам се сита насмејалаPočela sa Super Mariom pa na Cracha pa na Raymana kako deca rasla ,tako sam se i ja igralasada sam na nekim arkadnim, laganim za odmaranje mozga i opuštanje
I @38imak ,ne igram ih na poslu al ako voliš tako da misliš, ko sam ja da ti branim

na znam sa kojom si ti rečju pomešao to subtilnaPomesala si Might and Magic sa Heroes of Might and Magic. Subtilna je razlika. Might and Magic je RPG, a HOMM je turn based strategy.