Да ли играте игрице?

Вирнула сам, то је сасвим другачији тип игре...ја сам мислила на ово
Zbog glupavih gejmera sa interneta, cija sub kultura je pojam za toxicnost, Valve nece da pravi Half Life 3, jer im se uopste ne isplati da prave nesto, da bi ih ovi hejtovali posle.

Ali zato tvorac Bioshocka sledece godine izbacuje svoju novu igru :ok: :ok:

Zbog glupavih gejmera sa interneta, cija sub kultura je pojam za toxicnost, Valve nece da pravi Half Life 3, jer im se uopste ne isplati da prave nesto, da bi ih ovi hejtovali posle.

Ali zato tvorac Bioshocka sledece godine izbacuje svoju novu igru :ok: :ok:
Ова игрица је баш стара, а ћеркина генерација је игра, тако да су решили да ове године пусте тројку.
Добро је, јер их тера на размишљање...

Приметила сам да се многи зачуде кад кажем да играм неку игрицу...Јууууу, матора жена, свашта...
Играте ли ви игрице, на фону, компу, конзоли?
И шта је то што вас од игрица опушта и мало удаљи од свакодневице?
jok, to je za infantilne osim ako nije konami fuzbal :lol:

inace kod mene je sto se tice svih vrsta igrica uvek sve na dlanu

Počela sa Super Mariom pa na Cracha pa na Raymana kako deca rasla ,tako sam se i ja igrala :mrgreen: sada sam na nekim arkadnim, laganim za odmaranje mozga i opuštanje
I @38imak ,ne igram ih na poslu al ako voliš tako da misliš, ko sam ja da ti branim :P
Није мислио на тебе, врати се на претходни пост, ја сам се сита насмејала :lol:
Тебе сам таговала због теме образовања...

Pomesala si Might and Magic sa Heroes of Might and Magic. Subtilna je razlika. Might and Magic je RPG, a HOMM je turn based strategy.
na znam sa kojom si ti rečju pomešao to subtilna
a ja znam da mi je homm IV naj igrica ikada
znaš ono gde imaš 6 rasa, life, death, nature, order, chaos, barbarian, svaka rasa po 2 vrste heroja, svaki zamak po 5 nivoa jedinica, za svaki nivo po dve vrste
ima dve ekspanzije, gathering storm i winds of war
za razliku od petice (za trojku ne znam, jer nisam igrala), vojsku možeš voditi bez heroja po mapi i to je ono što mi se posebno sviđa
najviše sam volela da igram sa orderom i da koristim mage heroja, nekako sam tako uspevala da gubim najmanje jedinica, jer kad mi se otvori hipnoza spel onda ga brutalno koristim, ponekad i town gate spel koji me iz bitke vraća do najbližeg mog zamka kad je kritično
valjda i zbog džinija, koji su imali klon spel, pa sam sa džinijima klonirala drugu vosjku, najbolje išlo sa titanima, kad jednom dođem do njih
ili namaknem neki life zamak, jer se order dobro slaže sa life(ne pada mnogo moral vojsci kada se mešaju te dve rase), pa uzimam anđele i njih stavljam umesto halflinga i onda kloniram njih, pa ih šaljem napred kao metu
i nisam neki preterani ljubitelj rpg-a, homm baš i volim zato što je turn based
hoćeš još da pričamo o tome kako sam pomešala igrice?

Back