- Poruka
- 63.764
Шта ти је овоPogledajte prilog 1537513
Meninje tačno zao ovog ciklusa što stalno gine,dodje mi da igram igricu da ga spasio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта ти је овоPogledajte prilog 1537513
Meninje tačno zao ovog ciklusa što stalno gine,dodje mi da igram igricu da ga spasio.

Reklama za novu igricu.Шта ти је ово

Па која игрица, сад и мене интересује, да спашавамо човекаReklama za novu igricu.

Kad izadje opet napisacu naziv .Па која игрица, сад и мене интересује, да спашавамо човека
Вребаћу и ја...мени излази нека бакица којој се пишкиKad izadje opet napisacu naziv .

Ne zanima me kako se ta igrica zoveВребаћу и ја...мени излази нека бакица којој се пишки

Не знам ни ја, али се увек упишки, ова не уме да реши ниво, а ја навијам за јадницуNe zanima me kako se ta igrica zove

Da... Neke na to hvataju, neke na šarenilo a neke na kliktanje.Pogledajte prilog 1537513
rekla bih da je ovo royal match, ja igram to, počela sam pre oko godinu dana prešla preko 6000 nivoa na jednom tel, i igram još na tri uređaja, msmKad izadje opet napisacu naziv .
 , na dva prešla preko 1000 i na trećem oko 600
, na dva prešla preko 1000 i na trećem oko 600Jeste. Nikako ponovo da mi naidje da kažem Mini.rekla bih da je ovo royal match, ja igram to, počela sam pre oko godinu dana prešla preko 6000 nivoa na jednom tel, i igram još na tri uređaja, msm, na dva prešla preko 1000 i na trećem oko 600
И још га ниси спасилаrekla bih da je ovo royal match, ja igram to, počela sam pre oko godinu dana prešla preko 6000 nivoa na jednom tel, i igram još na tri uređaja, msm, na dva prešla preko 1000 i na trećem oko 600

ima povremeno da se spasi od voza, poplave itdИ још га ниси спасила
То је класичан match 3?

Сад стварно морам да пробамima povremeno da se spasi od voza, poplave itd
al do ovog na slici još nisam stigla
na početku češće, vremenom ređe
i nije klasičan, nego veoma zarazan

Кад играм Gardenscapes и почнем да кукам Не, нееее, тако близу а тако далеко...сама са собомmsm sha sa ti kažem kad ga na 4 uređaja igram
prvo me je zanimalo koliko li nivoa ima, al mislim da redovno ažuriraju i dodaju nivoe
sad mi je samo kako li izgleda naredni nivo
bilo je da mi je falio samo jedan potez i izgubila "život" a sa njim i bustere (bombe i sl) pa sam tresnula telefon o kauč, mlađi sin me pitao; "majko šta ti je?"

Sledeći krug je zmija@zendeli спасила сам краља од пожара

Ja to ne mogu. Dodje mi da plačem kad ga zapalim.Нее, аждаја
Па опет пожар.
Још нисам, али иду тежи нивои. ГорећеJa to ne mogu. Dodje mi da plačem kad ga zapalim.

Приметила сам да се многи зачуде кад кажем да играм неку игрицу...Јууууу, матора жена, свашта...

Сада се не играм много, пре сам са бившим партнером играо игру која се звала „међу нама“, прилично оригинална, идеална за игру са више људи, ради се о томе да постоји убица у свемирском броду астронаута. Жртве морају да заврше неке задатке да би победиле или откриле убицу, а убица, очигледно, убије остале

Добро, мало сам млађа од ове
 koliko su na balkanu ljudi neupućeni u gejming
 koliko su na balkanu ljudi neupućeni u gejming video igre nisu samo za mladje osobe već su za sve generacije
 video igre nisu samo za mladje osobe već su za sve generacije