Cupcakes, minicakes, muffins

• Začetnik teme Začetnik teme unchi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
513v3d.jpg

ovi su isli uz rodjendansku tortu za jednog bankara

Drage moje drugarice, nadam se da me se secate:) Ja sam ove godine u totalnoj frci oko mog posla kojim se bavim, kupovinom stana na kredit koje je tolika gnjavaza, i sve u svemu nemam slobodnog vremena a i ako ga imam...provodim napolju sa detetom...
U svakom slulcaju uželela sam se vaših rukotvorina i dobre atmosfere koja ovde vlada, te eto svratih da vas sve pozdravim i postavim nesto što sam radila...Još uvek nemam hrabrosti da se upustim u prodaju istih, još uvek radim samo za moje kao poklon:)
ovo sam radila za krštenje ćerke moje rodjake, nadam se da će vam se svideti:) Saljem vam puno poljubaca!

attachment.php

attachment.php

Ha, da i ja kažem nešto na ovu temu. Najbolja drugarica moje mame, koja ima 8 godina, a moja mama 73, :) sutra slavi rođendan. I ja sam obećala mami da ću joj napraviti mafine da joj odnese na poklon. Pravila sam one sa prve strane što je postavila Una, sa lešnicima i 3 vrste čokolade. Kao pravi štreber, prvo sam pročitala temu, i pošto je Una napisala da ti sa lešnicima ne narastu mnogo, te da puni korpice do vrha, ja tako i uradila. A dobila ovo: :evil:Biće da u mojim rukama sve raste. :mrgreen:

29dvjoy.jpg

Onda sam ove sa tri vrste čokolade, drugu turu, jer svuda piše manje komada nego što je meni ispalo, sipala manje u korpice, te sam nekako uspela da odvojim 12 komada koji nisu iskipeli iz korpica, i uspela da ih dekorišem. Evo ih

6yz6vl.jpg

Nadam se da će se mamina drugarica obradovati. :D

Poslednja izmena:
moji su sa njima saradjivali u bosni i nikad nisu imali problem da za gotov novac uzmu sto im treba tako da mislim da ne bi trebalo biti problema ni za nas ja sam radila sa njihovim mela kremom i onom neutralnom i to koriste sve poslasticarnice ali postoji razlika ako si navikao na domace tako da sam ja proslog leta bacila dzak od 25 kg jer sam navikla da kuvam domace filove,ali mnogo ljudi to koristi a mnogi i ne primecuju razliku.

Ima razlike dosta, domaci fil je domaci ,a ovo drugo se koristi radi radi ustede vremene prilikom same pripreme .Sto bi rekli instant!

Back