ladyns
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
Jao Daco sto su dobri mafini, dekoracija je preslatka, svaka cast, reci mi jel taj plavi fil slag ili nesto drugo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam ove godine u totalnoj frci oko mog posla kojim se bavim, kupovinom stana na kredit koje je tolika gnjavaza, i sve u svemu nemam slobodnog vremena a i ako ga imam...provodim napolju sa detetom...
 Ja sam ove godine u totalnoj frci oko mog posla kojim se bavim, kupovinom stana na kredit koje je tolika gnjavaza, i sve u svemu nemam slobodnog vremena a i ako ga imam...provodim napolju sa detetom...
 Saljem vam puno poljubaca!
 Saljem vam puno poljubaca!
Minice, kazi samo molim te visinu tih br.9?Jer ja ove sto kupujem u Rodi su art. br.005 50x60x25cm, cini mi se da si tamo na cosetu pisala da su ovi 3,5cm visineOve su br.9..
Jedva cekam slike gotovih mafina, da mi vidimo to sve u kombinaciji, korpice plus dekoraciija toliko komada....Da videla sam i ja da ne postoji, visoke su 3.5 cm...

Ha ha ha, to ti vjerujem...I ja jedva cekam da bude gotovo....
Ove Avisove korpice koristim za pečenje projica,i mogu vam reći da pečem 4-5 puta u istim korpicama.Evo korpica za mafine iz Avis-a (Kragujevac), prodaje ih zena u Bg-u.. Bas su dobre, visoke..
Uploaded with ImageShack.us

sutra slavi rođendan. I ja sam obećala mami da ću joj napraviti mafine da joj odnese na poklon. Pravila sam one sa prve strane što je postavila Una, sa lešnicima i 3 vrste čokolade. Kao pravi štreber, prvo sam pročitala temu, i pošto je Una napisala da ti sa lešnicima ne narastu mnogo, te da puni korpice do vrha, ja tako i uradila. A dobila ovo:
 sutra slavi rođendan. I ja sam obećala mami da ću joj napraviti mafine da joj odnese na poklon. Pravila sam one sa prve strane što je postavila Una, sa lešnicima i 3 vrste čokolade. Kao pravi štreber, prvo sam pročitala temu, i pošto je Una napisala da ti sa lešnicima ne narastu mnogo, te da puni korpice do vrha, ja tako i uradila. A dobila ovo:  Biće da u mojim rukama sve raste.
Biće da u mojim rukama sve raste. 

moji su sa njima saradjivali u bosni i nikad nisu imali problem da za gotov novac uzmu sto im treba tako da mislim da ne bi trebalo biti problema ni za nas ja sam radila sa njihovim mela kremom i onom neutralnom i to koriste sve poslasticarnice ali postoji razlika ako si navikao na domace tako da sam ja proslog leta bacila dzak od 25 kg jer sam navikla da kuvam domace filove,ali mnogo ljudi to koristi a mnogi i ne primecuju razliku.