Cupcakes, minicakes, muffins

• Začetnik teme Začetnik teme unchi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo za ToniDelije Sever da vidi da se vrše probe sa novim alatkama, a probaju se i maffini

Prilozi

• Slika036.jpg
    Slika036.jpg
    23,9 KB · Pregleda: 9
  • Slika035.jpg
    Slika035.jpg
    36 KB · Pregleda: 9
  • Slika037.jpg
    Slika037.jpg
    23,2 KB · Pregleda: 9
"Najbrzinskija" čast za moje kolege poslednjeg radnog dana u 2012...
(niko se nije žalio z;) )
mafini_zps48da0f30-1_zps566bbeaf-1.jpg

Inače sam kombinovala dva recepta sa početka teme (čokoladni - tri vrste čokolade i sa lešnikom) skroz proizvoljno, filovala ih kombinacijom fila koji je pisala Unchi sa dodatkom čokolade i slatke pavlake u one sa crvenom korpicom ubacivala po višnju pre fila i gore, zeleni imaju samo fil) i za sve mi nije trebalo više od 45 minuta... možda i manje. Tako da kad treba nešto brzinski - eto rešenja ;)

Poslednja izmena:
evo malo raznoraznih vrsta dekorisanih mafina, svi su radjeni u periodu oko ovih praznika
Nase Novogodisnje mafine i sitne kolacice nisam uspjela slikati, iako sam ih lijepo rasporedila na stalak, ali kako je kcerkica tu noc bas jako bila bolesna, sve sam drugo zanemarila

Jako me nervira zasto na aparatu nikako da uspijem pronaci neku dobru opcioju da se fino vide ove utisnute rijeci, stalno se samo zamrlja. Kada ukljucim ono za vecu blizinu, onda je previse svijetlo, bas bzv

Poslednja izmena:
evo malo raznoraznih vrsta dekorisanih mafina, svi su radjeni u periodu oko ovih praznika
Nase Novogodisnje mafine i sitne kolacice nisam uspjela slikati, iako sam ih lijepo rasporedila na stalak, ali kako je kcerkica tu noc bas jako bila bolesna, sve sam drugo zanemarila

Jako me nervira zasto na aparatu nikako da uspijem pronaci neku dobru opcioju da se fino vide ove utisnute rijeci, stalno se samo zamrlja. Kada ukljucim ono za vecu blizinu, onda je previse svijetlo, bas bzv
Kod tih "običnih" aparata (mislim na one koje većina nas koristi, dakle oni koji nisu profi) makro mod je vrlo zgodan i odlično radi, ali samo bez blica budući da je on uvek iste jačine.
Pokušaj da slikaš pri dovoljnom osvetljenju, najbolje dnevnom (npr. pored prozora) ili da blic malo zatamniš... prelepiš preko njega komad najlona mlečne boje... mada tu nmoraš eksperimentisati i sama pronaći najbolju varijantu.

Back