ladyns

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Lady, hvala puno! Drago mi je da ti se dopala torta. A efekat upaljenih farova, paaaa kod kineza ima sve :D
  Kupila sam obicnu baterijsku lampu, malu, onu kao privezak za 90 dinara i bila sam majstor da je rasturim, a moj suprug je posle bio majstor da je sastavi. Od stare neke igracke sam imala ono "kuciste" za dve baterije i prekidac, tako da smo iskombinovali. Lampice su bile izolovane i umorano u prijanjajucu foliju i sve sam to smestila napred na autic ispod fondana, a ostatak zica samo podvila pod autic. Prekidac sa baretijama je stajao iza torte na tacni. Nadam se da sam uspela da ti objasnim, ako treba tu sam. Valjda ce jos nekome da posluzi kao ideja :)
  Hvala :) Vodu sam pravila tako što sam stavljala rojal a onda sam sa čopićem i bojama finiširala.
  Hvala draga. RUže sam pravila sama, i nisam baš bila zadovoljna sa njima. Ali na slici mi se jako dopadaju, baš su lepe. :D Prvi put da mi se torta više svidja na slici nego u životu.
  Hvala, tek danas vidim reputaciju.I meni se odleplivao jer sam u strahu dodala vise secera nego sto je trebalo sve da bi bilo cvrsce i da ne ovlazi pa je onda bilo suvo i odlepljivalo se i spadalo sa fondana.Kako sam ga drzala u rukama rojal je omeksao valjda se malo i secer otopio od toplote pa se lepio za fondan i nije spadao.Eto to je moje iskustvo. Prvi put sam radila ovo i posto je bio gust i suv nije mogao da mi izlazi na nastavak 1 sto mi je zao mislim da bi bilo lepse,Radila sam da sa dvojkom.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top