ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.796
I objavi rezultate izbora iz 1923 i 1925 godine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зар то не би требао ти пошто си нешто тврдио.I objavi rezultate izbora iz 1923 i 1925 godine
Zauzela je 25% na teritoriji izbornog okruga Crna Gora, koji je obuhvatao granice Crne Gore prije Balkanskih ratova.A sto zboris jadan?
Drljeviceva partija (Crnogorska federalisticka stranka) je zauzela 30% na teritoriji Crne Gore, a najvise glasova u Podgorici i Cetinju 1923. godine:
Pogledajte prilog 1706431
Много лапсуса праве
У предавању на 8:10 Стојковски је направио страшан лапсус. Тврди да је Дукља споменута у 32. поглављу. Чак је пресликао све из 35. поглавља у 32.
Много лапсуса праве
SkitiZašto su ime i prezime Vojsilav Nikčević toliko ukleti?
Kakva mitomanija sta kenjasMitomanija
Leka Dukađin je rođen 1410. godine, Bjelopavlići se kao ratnička družina pominji 1411. godine.Kakva mitomanija sta kenjas
Ja mislim da ovu stranicu vodi guslar.Evo vam još jedan primer konvertitstva. Rašo Vučinić, nekada velikosrbin, član SRSa i odbornik te stranke u gradu Beogradu.
Zatim Rašo postaje vođa nekakve organizacije ''Crnogorsko-hercegovački pokret'' sa sedištem u Beogradu i jedan od onih ''Jesam Srbin, ali sam i Crnogorac, a mi smo ti neki drugačiji malo Srbi''. Smatra Crnu Goru matičnom zemljom crnogorskih Srba, smatra da su Srbi u Crnoj Gori ugroženi i podržava Mitropoliju.
U trećoj, sadašnjoj fazi, Rašo je lider ''Udruženja Crnogoraca u Srbiji'', zagovara crnogorski nacionalizam i identitet, protivi se politici Srbije prema Crnoj Gori, govori protiv SPC-a i ''krađi crnogorskih svetinja'', optužuje Srbe za pokušaje asimilacije Crnogoraca, a njegova stranica ponekad promoviše bliskost između Crnogoraca i Albanaca i superiornost Crnogoraca naspram Srba.
Možda je Rašo Vučinić bivši guslar1389?
https://slobodnahercegovina.com/nem...ic-i-dalje-zeli-da-trguje-imenom-hercegovine/
![]()
Liči na njega. U isto vreme i ovi i Čegović tv postadoše Crnogorci.
Pogledaj mu i ostale objave. A i lik je smanjio aktivnost ovdje, od kad vodi tu stranicu.Pogledajte prilog 1743195Isto ovo je i guslar objavio.
ovo je guslarPogledaj mu i ostale objave. A i lik je smanjio aktivnost ovdje, od kad vodi tu stranicu.
100%ovo je guslar![]()