SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.206
Znači i Čegović se prodaoLiči na njega. U isto vreme i ovi i Čegović tv postadoše Crnogorci.

Davno sam još video neke takve tendencije kod njih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači i Čegović se prodaoLiči na njega. U isto vreme i ovi i Čegović tv postadoše Crnogorci.
Valjda nešto sa twitera, al' ja nisam video.Na osnovu čega zaključak da se Čegović TV pocrnogorčio (pošto sa Jutjub kanala ne mogu da dokučim)?
Promijenio logo, počeo da piše latinicom umjesto ćirilicom, izbrisao svako pominjanje Srba, počeo da čestita Dan nezavisnosti, trobojku zamijenio aktuelnom Državnom zastavom,...Na osnovu čega zaključak da se Čegović TV pocrnogorčio (pošto sa Jutjub kanala ne mogu da dokučim)?
Pripremali su i dokumentarac o Petru Zviceru.Promijenio logo, počeo da piše latinicom umjesto ćirilicom, izbrisao svako pominjanje Srba, počeo da čestita Dan nezavisnosti, trobojku zamijenio aktuelnom Državnom zastavom,...
Promijenio logo, počeo da piše latinicom umjesto ćirilicom, izbrisao svako pominjanje Srba, počeo da čestita Dan nezavisnosti, trobojku zamijenio aktuelnom Državnom zastavom,...
A i prije toga su bili dualisti i srpski supremacisti. Dobijali su pare od Srbije, a pričali su da Srbija ne može biti matica Srbima, isto kao što ni Saudijska Arabija ne može biti matica Arapima.Promijenio logo, počeo da piše latinicom umjesto ćirilicom, izbrisao svako pominjanje Srba, počeo da čestita Dan nezavisnosti, trobojku zamijenio aktuelnom Državnom zastavom,...
U pogledu genetike ne, osim malčice veće koncentracije E-V13 hg nauštrb R1a.Sto se teme tice, definitivo su Srbi.
Sve nove geeticke studije govore u prilog tome.
Ne postoji nista specificno sto bi ih odvajalo od ostatka Srba.
Pa na to i mislim, al autosomalno se uklapaju u srpski profil, sto govori u istoj populaciji u kontinuitetu.U pogledu genetike ne, osim malčice veće koncentracije E-V13 hg nauštrb R1a.
Ali svakako genetika nije bitna.
Ovo je interesantno, jer pre 17 veka ja ne znam da je Crna Gora, ili Zeta bila ista posebnija od bilo koje druge srpske oblasti.Još od prije 2 godine, dok je bio Srbin. Pogledajte prilog 1756445
Inače, slična situacija se dešavala sa guslarom.
Definitivno postoji neka povezanost između guslara, Čegović TV-a, stranice Pleme Cuce i Raša Vučinića i njegovog udruženja Crnogoraca u Srbiji. Koja, to nisam siguran. Da su Vučinić iz Cuca, a ne iz Pipera, definitivno bih bio siguran da je iza tog udruženja guslar.
Pa autosomalno smo bliski i Moldavcima koliko mi se čini.Pa na to i mislim, al autosomalno se uklapaju u srpski profil, sto govori u istoj populaciji u kontinuitetu.
Sustinski se razlikuju po tome sto su jednima ego naduvali Srbi iz danasnje Vojvodine, dok su npr Srbe sa juga ti isti debelo kritikovali, vrlo cesto i bez osnova.
Nije da Crnogorci nisu zasluzni hvale za svoje podvige, al' zasluzni su i neki drugi delovi srpstva podjednako, pa se opet nisu toliko razgoropadili sa egom i ohološću.
ne bas, vise rumunima, al u srpski prosek se perfektno uklapate, blize nego bilo koji drugi.Pa autosomalno smo bliski i Moldavcima koliko mi se čini.
Imaš li onu tabelu autosomalne udaljenosti Crnogoraca sa ostalim narodima? Često sam gledao to.ne bas, vise rumunima, al u srpski prosek se perfektno uklapate, blize nego bilo koji drugi.
Prema detaljnim G25 rezultatima, Crnogorci se ukapaju tacno u sredinu srpskog proseka, apsolutno najblizi su im Srbi, ranije zaista jeste bilo na nekim kalkulatorima da su im npr rumuni bili podjednako bliski, ali sada na ovim naprednijim gotovo da nema razlike izmedju Srba I Crnogoraca, takve neke mikro razlike postoje i unutar porodice, cak bih rekao i vece.Imaš li onu tabelu autosomalne udaljenosti Crnogoraca sa ostalim narodima? Često sam gledao to.
Negdje mi se čini da su Moldavci bili u top 3.
Ali nije genetika tu toliko bitna u ovoj priči.
Imaš li onu tabelu autosomalne udaljenosti Crnogoraca sa ostalim narodima? Često sam gledao to.
Negdje mi se čini da su Moldavci bili u top 3.
Ali nije genetika tu toliko bitna u ovoj priči.
Ovakvi snimci su neozbiljni.Prema ovome Srbi i Crbogirci su slicni jedni drugima i Rumuni i Bosnjaci , dok su albanvi slicniji grcima.