shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
Pa naravno da ima, ali zašto je onda toliko sukoba, svađa, ratova......... :-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja neki cilj, a te i zato pitam kako da volja postane voljna radnja, da se ostvari i da to stanje duže traje?shaddow:Uh bre, teška pitanja postavljaš. Nađi neki smisao u životu, neki cilj kome ćeš težiti, zaljubi se............. ili šta znam.......... ma nemoj da me zbunjuješ teškim pitanjima.![]()
ŠiŠkaaa:INDIVIDUA je osoba koja je okrenuta samo sebi i misli samo na sebe, a LIČNOST je osoba koja je okrenuta ljudima oko sebe, zapravo ona brine o društvu, barem su tako meni objasnili.
E, ta doslednost, iskušenja ima na sve strane kako odoleti?Betty:pa...jednostavno, za početak - rešiš da se držiš svojih odluka, i ondaK budeš dosledna i u TOJ odluci...i tako, držiš se, odlučuješ i izvršavaš.....ma ništa ne uspeva tako kao uspeh.!
Zvuči jednostavno, pa i jeste![]()
Jel se to odnosi na mene?muzjak:OBRAĆAM SE SVIM UČESNICIMA FORUMA.
Molim pojedine individue da ne stvaraju konfuziju na forumu.
Pile moje pametno. A lepo sam napisao "OBRAĆAM SE SVIM UČESNICIMA FORUMA"ŠiŠkaaa:Jel se to odnosi na mene?![]()
ŠiŠkaaa:Pa uglavnom ga svi zamišljaju kao metalno zaostalu osobu, e sad mi je jasno zašto se knjiga zove IdiotF.D.