Čedna i nevina, ali zla ili devojka sa par momaka pre tebe i dobra osoba, koju izabrati za zajednički život?

Kako može biti cedna, nevina i zla?

Osobe koje odluče biti nevini i čekati 99% su vjernici do koske

🤷🏻‍♀️

U svakom slucaju i nevini se pronadju isto tako kao osobe kojima to nije bitno
Pa nikako nego da nas sto ih cenimo stave u izmisljen polozaj,sto necemo da se takmicimo s onim dobrim jel,koje ne moze da zadrze dobrotom pa ce nas jer smo posebni

Čitajući neke teme ovde, imam utisak da pojedini potenciraju na nekom, nazovi, moralu, tj da im je jako bitno da devojka nije imala partnera pre njih, ne pominjući njen karkater, osobine i slično pa sam se zapitala, da li to znači da je u redu biti sa zlom osobom, samo zato jer je bila nevina ili izabrati onu koju doživljavate kao dobru osobu bez obzira što je pre vas imala partnere ?

Ova druga je kao Haris Dzinovic...kriva samo što je davala...

🤣🤣🤣

...

Čitajući neke teme ovde, imam utisak da pojedini potenciraju na nekom, nazovi, moralu, tj da im je jako bitno da devojka nije imala partnera pre njih, ne pominjući njen karkater, osobine i slično pa sam se zapitala, da li to znači da je u redu biti sa zlom osobom, samo zato jer je bila nevina ili izabrati onu koju doživljavate kao dobru osobu bez obzira što je pre vas imala partnere ?
Daj neku losu, kojoj radi masta 🫣

Jedna i jednina, neprevaziđena Jovana Jeremića, pitaj @tab503 :D
kraljica

2766543_jovana-jeremic-10_ff.jpg

Razmišljam sad i deluje mi da svi koji tako gledaju tipa ima decu sa drugim frajerom, neću to da odgajam, ili pripadala je nekom drugom neću je itd.. oni gledaju na ženu kao na neku robu ili sirovinu koja pripada muškarcima... pa tako obično kažu "rodila MU je decu", kao da nije rodila i sebi itd,, E sad to je možda što neko odrasta u izuzetno patrijarhalnoj sredini, nemam pojima.

Sa druge strane, ako žena ima dete sa nekim ja to gledam kao iskoristila ga je da dobije dete, potpuno druga perspektiva. Alfe su valjda dovoljno sposobne da budu alfe po svom karakteru a ne po tome da li su sa ženom koja je "pripadala" drugome (kao da je roba neka). U svakom slučaju žena nikome ne PRIPADA osim kada želi nekome da pripadne za određeno vreme, koliko želi. Isto kao i muškarac. Iako poštujem razlike, ne vidim sebe u vezi ili interakciji sa nekim ko bi me gledao kao svojinu.

Sad, mnogi muškarci se tako zaebu pa propuste divne prilike zbog tih svojih zatucanih principa koje su posledica njihove slabosti, bilo da je mlada žena sa detetom ili razvedena ili imala dužu vezu sa nekim, štagod, tražeći nešto što je vrlo upitno da li bi bilo bolje. Ali njihova stvar.

to lozenje na klinke biva uglavnom iz 3 razloga

prvi je strah od zrelih zena jer imaju ocekivanja i sa cime da uporede
drugi je moc tj nadmoc tj iluzija osecaja nadmoci odnosno neka patologija u kojoj taj vid privida dominacije daje potvrdu vrednosti
treci je nagonski
Sve to + kombinacija manje samosvesti tj.ozbiljna doza neotesanosti jer ih nije blam da se sa 45-50 i više godina skinu goli pred klinkom. Za to treba imati želudac

Nije glupost, to vam je nekakva ravnopravnost. Muškarac koji već ima poneko dete može da oženi ženu sa detetom. Ostalo je poniženje. Da hranim i odgajam decu nekog frajera, nema smisla. On će da pravi, mi ostali da odgajamo i hranimo, i opet na kraju nismo dobri ? Neće moći.
Događa se da momci upadnu u takvu vezu, ali ne zadugo. Samo da zadovolji nagon pa on ode. To isto ne odobravam.
Čak je veoma dobro ako su na sličnom nivou obrazovanja, da su skladni po visini, po mentalitetu, po zdravlju,.... da sve do političke skladnosti. 😁
To je važno za stabilnu vezu/brak.
A na drugoj temi muškarci najglasniji protiv abortusa, a ako se žena razvede ili ostane udovica, onda svi ti mužjaci neće ni da je pogledaju i njenu decu , jer im to ubija muškost. Pa se posle čudite kad žene donesu odredjene odluke. Ma, da bre, treba da napravimo neku vrstu audicije pri odabiru partnera. 160 cm visoka ? Daljeeee

Sve to + kombinacija manje samosvesti tj.ozbiljna doza neotesanosti jer ih nije blam da se sa 45-50 i više godina skinu goli pred klinkom. Za to treba imati želudac
ne treba bas ni to osudjivati u svim slucajevima
ima super kombinacija sa velikom razlikom u godinama
u sustini ako je nekome lepo sto uopste i gubiti vreme na analitiku i osude
i onako nas se ne tice <3

Zast
Kako može biti cedna, nevina i zla?

Osobe koje odluče biti nevini i čekati 99% su vjernici do koske

🤷🏻‍♀️

U svakom slucaju i nevini se pronadju isto tako kao osobe kojima to nije bitno
Zašto ne može? Ajde da kažemo pokvarena, ne zla. Recimo čedna i nevina , u seksualnom smislu , ali loša osoba. Zašto to ne bi moglo? Mozda je cedna i nevina, jer smatra da se još nije rodio taj koji dovoljno vredi da mu da pi zde. Narcisoidna.

A na drugoj temi muškarci najglasniji protiv abortusa, a ako se žena razvede ili ostane udovica, onda svi ti mužjaci neće ni da je pogledaju i njenu decu , jer im to ubija muškost. Pa se posle čudite kad žene donesu odredjene odluke. Ma, da bre, treba da napravimo neku vrstu audicije pri odabiru partnera. 160 cm visoka ? Daljeeee
dobri muskarci vole dobre zene
tja fali ako neka zena ima dete
u svakom slucaju zena sama sa detetom nije nesto sto je za osudu
majka je za nas patrijarhalno vaspitane muskarce nesto sto se postuje
i to dete nije visak prtljaga i kamen o vratu vec dete i sretja rados ljubav
dakle skroz je mogutje voleti i biti sa zenom koja ima dete. u tome se delom i ogleda velicina muskarca

dobri muskarci vole dobre zene
tja fali ako neka zena ima dete
u svakom slucaju zena sama sa detetom nije nesto sto je za osudu
majka je za nas patrijarhalno vaspitane muskarce nesto sto se postuje
i to dete nije visak prtljaga i kamen o vratu vec dete i sretja rados ljubav
dakle skroz je mogutje voleti i biti sa zenom koja ima dete. u tome se delom i ogleda velicina muskarca
Bilo bi lepo da svi razmišljaju tako, ali nisi bas upravo većini je jedno dete , ajd I nekako , dvoje troje već problem. Posebno ako imaš u vidu da nikada nećeš biti toj ženi na prvom mestu i verujem da nije ni to lako , ali jbg. Ima tu 100 nijansi. Moj tata ima jos troje dece sa drugom ženom, ja joj nisam nikada predstavljala neki problem, jer mi je , realno, mama sve pružala finansijski , a tata kad moze. Da je moja mama njega više stiskala ili da je morao da placa alimentaciju sig bi situacija bila drugačija. A u prilog moje priče: tata i ona su se rastali, ona je jako mlada ostala sama sa troje dece i niko je neće. I još je mlada nema ni 40 i bukvalno svi beže iako su joj deca odavno velika.

Bilo bi lepo da svi razmišljaju tako, ali nisi bas upravo većini je jedno dete , ajd I nekako , dvoje troje već problem. Posebno ako imaš u vidu da nikada nećeš biti toj ženi na prvom mestu i verujem da nije ni to lako , ali jbg. Ima tu 100 nijansi. Moj tata ima jos troje dece sa drugom ženom, ja joj nisam nikada predstavljala neki problem, jer mi je , realno, mama sve pružala finansijski , a tata kad moze. Da je moja mama njega više stiskala ili da je morao da placa alimentaciju sig bi situacija bila drugačija. A u prilog moje priče: tata i ona su se rastali, ona je jako mlada ostala sama sa troje dece i niko je neće. I još je mlada nema ni 40 i bukvalno svi beže iako su joj deca odavno velika.
da ne generalizujemo
to sto je neka zena sama sa detetom ili decom ne znaci da automatski mora biti dobra. moze biti potpuni degenerik i sama sa debelim razlogom
isto tako nije podrazumevano da muskarac takvoj zeni mora dati prvenstvo

da ne generalizujemo
to sto je neka zena sama sa detetom ili decom ne znaci da automatski mora biti dobra. moze biti potpuni degenerik i sama sa debelim razlogom
isto tako nije podrazumevano da muskarac takvoj zeni mora dati prvenstvo
Pa eto ja ih znam mnogo koje su dobre imaju decu, pa kad čuju frajeri više se ne jave,no dobro

Back